تجارتنیوز گزارش میدهد:
اعتراض جدید جایگاهداران / مشکل بنزین چقدر جدی است؟
روز پیش جایگاهداران اعلام کردند ۱۲ تیر دست به تجمع مقابل وزارت نفت میزنند؛ درخواست آنها، اصلاح حقالعمل است. دستمزد جایگاهداران، تنها ۲۵ درصد افزایش یافته که این مقدار، کفاف زندگی آنان را نمیدهد و به همین دلیل ۱۲ تیر ماه اقدام به اعتراض میکنند.
به گزارش تجارتنیوز ، جایگاهداران ادعا کردند که ۱۲ تیرماه دست به تجمع مقابل وزارت نفت میزنند و خواستار اصلاح حقالعمل خود میشوند. آنها معتقدند کارمزد آنان در شرایطی ثابت مانده که قیمت قطعات مصرفی، سرویسهای دورهای و هزینههای استانداردسازی آنان در این مدت افزایش چشمگیری داشته است.
جایگاهداران دیروز در گفتگو با نفت ما اعلام کرده بودند با توجه به شرایط حساس کنونی کشور به دلیل برگزاری انتخابات، در روز ۱۲ تیر،برای پیگیری مطالبات صنفی خود دست به به تجمع روبهروی ساختمان وزارت نفت میزنند.
همایون صالحی، رئیس کانون انجمنهای صنفی جایگاهداران قبلا درباره افزایش احتمال تجمع، اعتراض و اعتصاب رانندگان توزیع سوخت و جایگاهداران هشدار داده بود و به خبرنگار تجارتنیوز گفته بود: حقالزحمهای که به جایگاهداران داده میشود، بسیار پایین است و بانک مرکزی تورم را بیش از ۴۲ درصد گزارش کرده؛ با این حال، تنها ۲۵ درصد به حقوق این افراد اضافه شده و با این وضعیت تعطیلی ناخواسته پیش میآید و احتمال دارد که این صنف هم دست به اعتراض و اعتصاب بزنند.
البته این هشدارها جدید نیستند و قبلا هم اخطارهایی در همین زمینه داده شده بود؛ مثلا محسن جوهری، رئیس هیئت مدیره انجمن صنفی سی ان جی (CNG) کشور درباره حقالعمل جایگاهداران گفته بود: حقالعملی که در سال ۹۹ برای جایگاههای CNG تصویب شد جوابگوی افزایش هزینهها نبود.
افزایش همین حقالعمل کم در سال گذشته هم، با ۱۱ ماه تاخیر انجام شده است.
پیش از این، ۲۷ فروردین ۹۸ تعدادی از جایگاهداران سوخت در اعتراض به پرداخت نشدن کارمزد سال ۹۷ و اجرا نشدن وعده پرداخت حقالعمل در مقابل وزارت نفت تجمع و اعلام کردند اگر شرکت پخش به خواستههای جایگاهداران توجه نکند، ظرف سه ماه آینده تمامی جایگاهداران سوخت استان تهران در اعتراض به عملکرد وزارت نفت تعطیل میشوند.
علیرضا رجبپور، معاون بازرگانی داخلی شرکت پخش فراوردههای نفتی در جواب به آنان گفته بود: تاکید جایگاهداران انتظار دارند با فروش فرآورده هزینههایشان را جبران کنند؛ در حالی که باید بخشی از درآمدشان با فروش فرآورده باشد و بهتر است به کسب و کارهای دیگری در جایگاهها فکر کنند.
برای مطالعه بیشتر در این باره، گزارش « چرا بنزین نیست ؟» را از سایت تجارتنیوز بخوانید.
نظرات