کد مطلب: ۱۴۵۵۷۶

کارت بازرگانی تعاون‌گران هوشمند شد

کارت بازرگانی تعاون‌گران هوشمند شد

فرآیند صدور کارت بازرگانی تعاون‌گران با «راه‌اندازی سامانه یکپارچه کارت بازرگانی هوشمند» هوشمند شد.

سید محمد کریمی، عضو هیئت رئیسه اتاق تعاون ایران در مراسم رونمایی از سامانه یک‌پارچه کارت بازرگانی هوشمند که امروز با حضور بهمن عبداللهی رئیس اتاق تعاون ایران، ماشاالله عظیمی دبیر کل اتاق تعاون و جمعی از تعاون گران و نمایندگان اتاق بازرگانی ایران در محل اتاق تعاون برگزار شد، گفت: امروزه دنیای الکترونیک یکی از موضوعات مهم زندگی بشری شده و کارت بازرگانی یکی از موضوعات قابل اهمیت در حوزه صادرات و واردات برای تجار، بازرگانان از جمله تعاون‌گران است.

به گزارش تجارت‌نیوز، وی با بیان اینکه با توجه به تاکیدات رهبر انقلاب در این خصوص، ساماندهی کارت‌های بازرگانی برای تعاون‌گران در رأس اولویت‌های اتاق تعاون ایران قرار گرفت ادامه داد: همچنین در راستای تحقق اقتصاد مقاومتی و همچنین شعار امسال، هیئت رئیسه اتاق تعاون ایران اقداماتی انجام داد که یکی از این اقدامات، راه‌اندازی سامانه یکپارچه کارت هوشمند بازرگانی است.

عضو هیئت رئیسه اتاق تعاون ایران افزود: با توجه به اینکه بعضا مشاهده می‌شد با کارت‌های بازرگانی غیر هوشمند، بهره‌برداری‌های صوری از سوی برخی تجار صورت می‌گرفت، از همین روی تصمیم به راه‌اندازی سامانه مذکور گرفته شد.

وی با اشاره به همکاری و تعامل اتاق تعاون ایران و اتاق بازرگانی برای هوشمندسازی کارت‌های بازرگانی اظهار داشت: خوشبختانه اتاق بازرگانی از سال‌های قبل زیرساخت‌های لازم برای راه‌اندازی این سامانه فراهم کرد و همگام با آن نیز اتاق تعاون ایران مقدمات صدور کارت بازرگانی هوشمند برای تعاون‌گران را آغاز کرد تا امروز شاهد رونمایی از این سامانه باشیم.

کریمی گفت: سامانه یکپارچه کارت بازرگانی هوشمند به سامانه‌های ثبت احوال، پلیس و سازمان امور مالیاتی نیز متصل است تا اطلاعاتی که توسط تجار برای دریافت کارت بازرگانی در سامانه ثبت می‌شود مورد پایش قرار گیرد.

راه‌اندازی سامانه یکپارچه کارت هوشمند بازرگانی اتاق تعاون ایران باتوجه به حساسیت‌های امنیتی و سهولت در روند صادرات و واردات کالا و راحتی بازرگانان از ابتدای مهر ماه سال ۱۳۹۵ با همکاری واحد سامانه کارت هوشمند اتاق بازرگانی و صنایع، معادن و کشاورزی ایران آغاز به کار کرد که در ابتدا دریافت سیستمی گواهی ماده ۱۸۶ قانون مالیات‌های مستقیم در دستور کار قرار گرفت و در ادامه روند اجرایی صدور و چاپ کارت جهت اتاق‌های کشور بوقوع پیوست.

از جمله فعالیت‌های انجام شده در اصلاح ساختار سامانه کارت هوشمند بازرگانی شامل این موارد است:

  1. بررسی پرونده‌ها و ایجاد فایل‌های الکترونیکی
  2. ایجاد بانک اطلاعاتی اعضا و کدگذاری پرونده‌ها
  3. ایجاد حساب کاربری و راه‌اندازی ارتباط سیستمی با کاربران اتاق‌های کشور
  4. به‌روزرسانی و تکمیل فرم‌های صدور و تمدید کارت بازرگانی و عضویت
  5. به‌روزرسانی پرونده کاربران اتاق‌های کشور
  6. برگزاری ۲ مرحله آموزش مالی و آشنایی با سامانه کارت هوشمند بازرگانی جهت اتاق‌ها

بازرگانانی که برای اولین بار می‌خواهند کارت عضویت و بازرگانی دریافت کنند باید از طریق سایت http://cscs.ir درخواست خود را ارسال کنند.

نظرات

مخاطب گرامی توجه فرمایید:
نظرات حاوی الفاظ نامناسب، تهمت و افترا منتشر نخواهد شد.