وزیر صنعت، معدن و تجارت:
هدف جدی وزارت صنعت تکمیل زنجیره تولید مواد معدنی است
وزیر صنعت، معدن و تجارت گفت: یکی از اهداف جدی این وزارتخانه این است که زنجیره تولید مواد معدنی را کامل کنیم تا سبب شود صادرات مواد خام را قطع کنیم و به کالاهای باارزش افزوده و موجب فناوری، اشتغال و سرمایهگذاری تبدیل شود.
محمدرضا نعمتزاده امروز در آیین بهرهبرداری از بزرگترین کارخانه گندلهسازی شرق کشور در خواف اظهار کرد: خوشبختانه بخشی از ظرفیتهای این زنجیره را با هم هماهنگ کردیم و به تدریج صارات خام را متوقف کنیم و همه تبدیل به فولاد میشود.
به گزارش تجارتنیوز، وی ادامه داد: تا چهار سال گذشته واردکننده فولاد خام بودیم. سال گذشته قریب به ۵ میلیون تن فولاد صادر کردیم و بر اساس اطلاعات امروز امیدواریم امسال بتوانیم ۸ میلیون تن فولاد صادر کنیم.
نعمتزاده افزود: بنا بر وظایف اصلی و تاکید رهبری و رئیسجمهوری و برنامه ششم توسعه باید کار فوقالعادهای در بخش توسعه معادن کشور انجام میدادیم.
وزیر صنعت، معدن و تجارت عنوان کرد: شناسایی و اکتشاف منابع معدنی رو و زیر زمین در سطح حدود ۱۲ هزار کیلومتر مربع در سنگان خواف انجام شد که باید به بهرهبرداری برسد و برنامه تولید ۲۲ و نیم میلیون تن کنسانتره و ۹ و نیم میلیون تن گندله را در آینده در سنگان خواف خواهیم داشت.
وی تاکید کرد: سیاست ما علیرغم محدودیتهای زیرساختها بر تولید گندله در مجاورت معادن سنگ آهن سنگان خواف است و به علت نبود آب کافی گندله تولیدی به فولاد نیشابور منتقل میشود.
نعمتزاده گفت: در خواف با محدودیت شدید آب مواجهیم، اما برای تولید ۱۷ میلیون تن کنسانتره باید آب فراهم شود و رایزنیهایی را با وزارت نیرو به انجام رسیده است.
وزیر صنعت، معدن و تجارت تولید سنگ آهن را در ابتدای دولت یازدهم ۶۳ میلیون تن اعلام کرد و افزود: این مقدار امروز به ۷۵ میلیون تن رسیده است و بایستی تا پایان سال به ۱۰۰ میلیون تن افزایش یابد.
وی تولید کنسانتره را در همین بازه زمانی ۲۸ میلیون تن اعلام کرد و عنوان کرد: این مقدار امروز به ۴۶ و نیم میلیون تن رسیده است و باید تا پایان سال به ۵۵ میلیون تن افزایش یابد.
نعمتزاده تولید گندله را در ابتدای دولت یازدهم ۲۱ و نیم میلیون دانست و خاطرنشان کرد: این مقدار امروز به ۳۹ و نیم میلیون تن رسیده است و باید تا پایان سال به ۴۵ میلیون تن افزایش یابد.
وزیر صنعت، معدن و تجارت گفت: تولید آهن اسفنجی در ابتدای دولت یازدهم ۱۸.۷ میلیون تن بوده که این مقدار امروز به ۳۰ میلیون تن رسیده است و بایستی تا پایان سال به ۳۴ میلیون تن افزایش یابد.
او تولید شمش را در ابتدای دولت یازدهم ۲۳ و نیم میلیون تن اعلام کرد و افزود: این مقدار امروز به ۳۱ و نیم میلیون تن رسیده است و باید تا پایان سال به ۳۷ میلیون تن افزایش یابد.
منبع: ایسنا
نظرات