فونیکس - هدر اخبار
کد مطلب: ۹۶۲۸۱۱

مدیرعامل ریخته‌گری فولاد طبرستان:

کمبود برق، گاز، تحریم‌ها و صادر نکردن محصولات فولادی چالش‌های اصلی صنعت فولاد است

کمبود برق، گاز، تحریم‌ها و صادر نکردن محصولات فولادی چالش‌های اصلی صنعت فولاد است

مدیرعامل ریخته‌گری فولاد طبرستان گفت: چالش اصلی که همه دوستان صنعتگر این روزها با آن دست و پنجه نرم می‌کنند کمبود انرژی است. دولت اسم زیبایی روی آن گذاشته و به آن ناترازی می‌گوید در حالی که باید خیلی شفاف به مردم بگویند برق و گاز نداریم.

آخرین اخبار فولاد/ مهدی برقی، مدیرعامل ریخته‌گری فولاد طبرستان با اشاره به اقدامات این شرکت گفت: شرکت ریخته‌گری فولاد طبرستان بزرگترین کارخانه ریخته‌گری بخش خصوصی کشور است. در این کارخانه سالانه حدود ۱۰ هزار تن قطعه ریخته‌گری انجام می‌شود و آلیاژهای مختلفی برای مصارف معدن، سیمان و فولاد تولید می‌کنیم.

خیلی شفاف به مردم بگویند برق و گاز نداریم

به گزارش تجارت‌نیوز و به نقل از فولادنیوز، او با بیان مهم‌ترین چالش‌های صنعت فولاد کشور تصریح کرد: چالش اصلی که همه دوستان صنعتگر این روزها با آن دست و پنجه نرم می‌کنند کمبود انرژی است. دولت اسم زیبایی روی آن گذاشته و به آن ناترازی می‌گوید در حالی که باید خیلی شفاف به مردم بگویند برق و گاز نداریم. ما در هفته دو روز برق نداریم و تنها ۲۰ درصد هم از ظرفیت گاز اجازه استفاده داریم.

سختی‌های تبادل ارز و ورود پول به کشور باعث شده موفق به صادرات نشویم

وی افزود: یکی از مشکلات دیگر بحث تحریم‌ها و عدم صادرات است. با چند کشور برای صادرات مذاکره کردیم اما به‌دلیل سختی‌های تبادل ارز و ورود پول به کشور موفق به انجام آن نشدیم. با این تحریم‌ها هیچ کاری نمی‌توانیم انجام دهیم.

در چند سال اخیر ۱۰۰ تن هم نتوانسته‌ایم صادر کنیم

برقی در بخش دیگری از صحبت‌های خود گفت: ۲۰ سال پیش سالی ۶ هزار تن قطعه به اروپا (فرانسه و آلمان) صادر می‌کردیم اما در چند سال اخیر ۱۰۰ تن هم نتوانسته‌ایم صادر کنیم.

مشکلات به صورت دومینووار به وجود می‌آیند

او ادامه داد: باز شدن کلی درهای مملکت می‌تواند به حل شدن مشکلات کمک کند. مشکلات به صورت دومینووار به وجود می‌آیند. در کنار مشکلات انرژی کم‌کم مشکل بیمه هم به وجود می‌آید. با مالیات هم مشکل داریم و در کل فرآیندها دچار مشکل است

مدیرعامل ریخته‌گری فولاد طبرستان تاکید کرد: امسال حدود ۱۰۰۰ تن صادرات داشته‌ایم که به کشورهای روسیه، عراق، سوریه، آذربایجان ارسال شده است. با کشور هند هم قرارداد یک مبادله ۲ تا ۳ هزار تنی انجام شد اما بر سر انتقال پول به مشکل خوردیم و نتوانستیم قرارداد را نهایی کنیم.

برقی ادامه داد: روسیه در مبادلات پول می‌دهد. در بقیه موارد به ازای پول متریال و مواد وارد می‌کنیم. کار سخت است و به هر حال آنها می‌گویند که تحریم را قبول ندارند اما در عمل به نحو دیگری کار می‌کنند.

قطعا یکی از الزامات برون رفت از تحریم‌ها تصویب FATF است

این فعال حوزه فولاد در پایان گفت: قطعا یکی از الزامات برون رفت از تحریم‌ها تصویب FATF است. اگر شفافیت مالی در کشور ایجاد شود قطعا مسائل تحریم راحت‌تر حل می‌شود. باید ماجرای FATF یک بار برای همیشه در کشور حل شود. این آتویی است که به دست دنیا داده‌ایم هر جا می‌رویم می‌گویند شما در لیست سیاه هستید و امکان همکاری اقتصادی با شما نداریم.

گفت‌وگو با مهدی برقی، مدیرعامل ریخته‌گری فولاد طبرستان را می‌توانید در ادامه مشاهده کنید.

نظرات

مخاطب گرامی توجه فرمایید:
نظرات حاوی الفاظ نامناسب، تهمت و افترا منتشر نخواهد شد.