فونیکس - هدر اخبار
کد مطلب: ۹۵۷۰۳۰

چطور خانم‌ها برای خرید لوازم بهداشتی آرایشی به این میزان جست‌وجو می‌کنند اما برای خرید سکه نه !

چطور خانم‌ها برای خرید لوازم بهداشتی آرایشی به این میزان جست‌وجو می‌کنند اما برای خرید سکه نه !

محمد کشتی‌آرای، عضو کمیسیون تخصصی طلاوجواهر گفت: متاسفانه شاهد این هستیم که برخی از سکه‌های وکیوم شده تقلبی یا با عیار پایین ترکیه هستند. بنابراین وکیوم دلیلی بر اصالت سکه نیست و اگر طلافروشی اصرار بر این موضوع دارد نادان است و آن بهانه‌ای برای کلاهبرداری کرده و مردم باید در این باره آگاه باشند.

به گزارش تجارت نیوز،

عضو کمیسیون تخصصی طلاوجواهر اتاق اصناف ایران گفت: باید توجه داشته باشیم که قیمت طلا بالا رفته و هر چیزی که قیمت آن افزایش یابد، تقلب در آن زیاد می‌شود و سوءاستفاده‌ها هم بیشتر خواهد شد.

محمد کشتی‌آرای، عضو کمیسیون تخصصی طلاوجواهر اتاق اصناف ایران  درباره کاهش قیمت سکه‌هایی که پلمپ نیستند و وکیوم ندارند، اظهار داشت: وکیوم و پلمپ سکه هیچ وجه اهمیت ندارد و بود و نبود آن نباید تغییری در قیمت ایجاد کند. اگر واحد صنفی و سکه فروشی به این بهانه قیمت سکه را کاهش می‌دهد، کلاهبردار و شیاد است.  

وی با تاکید بر اینکه هیچ قانونی برای وکیوم سکه نداریم، گفت: ‌اساسا در خرید سکه از مردم، آن واحد صنفی و طلافروش برای تشخیص اصالت آن سکه را از وکیوم خارج می‌کند. بنابراین وقتی طلا فروش باید آن سکه را باز کند، چه دلیلی دارد که به دلیل نبود وکیوم قیمت آن را کاهش دهد.

عضو کمیسیون تخصصی طلاوجواهر اتاق اصناف ایران در پاسخ به این سوال که چرا در فروش سکه‌های حراجی بانک مرکزی، دلیل کاهش نرخ را نبود وکیوم اعلام می‌کنند، تاکید کرد: این ادعایی برای کلاهبرداری است و هیچ قانون و استانداردی برای وکیوم‌دار بودن سکه نداریم.

کشتی‌آرای ادامه داد: رسانه‌ها باید در این موارد و کلاهبرداری‌ها مردم را آگاه و روشن کنند و تمام واحدهای صنفی فارغ از اینکه مجوز دارند یا ندارند وقتی این ادعا را برای کاهش نرخ سکه در معامله خرید از مردم مطرح می‌کنند، در واقع کلاهبردار هستند و این موارد به ابزاری برای شیادی تبدیل شده‌اند.

وی افزود:‌ از نظر اتحادیه افرادی می‌توانند سکه را وکیوم کنند که مجوز دارند و البته باز هم تاکید می‌کنم که نباید تفاوتی بین سکه وکیوم دار و غیر وکیوم باشد. اساسا سکه باید باز باشد که قابل تشخیص باشد که جعلی نباشد.

عضو کمیسیون تخصصی طلاوجواهر اتاق اصناف ایران با اشاره به افزایش سکه‌های تقلبی در بازار تاکید کرد:‌ متاسفانه شاهد این هستیم که برخی از سکه‌های وکیوم شده تقلبی یا با عیار پایین ترکیه هستند. بنابراین وکیوم  دلیلی بر اصالت سکه نیست و اگر طلافروشی اصرار بر این موضوع دارد نادان است و آن بهانه‌ای برای کلاهبرداری کرده و مردم باید در این باره آگاه باشند.     

وی با بیان اینکه مردم نمی‌توانند سکه تقلبی را از غیرتقلبی تشخیص دهند و تنها راهکار این است که سکه از افراد مطمئن خریداری شود، گفت: بارها و بارها به مردم اعلام کردیم که درباره خرید سکه مطمئن هوشیار باشند. چطور خانم‌ها برای خرید لوازم بهداشتی آرایشی به این میزان جست‌وجو می‌کنند اما برای خرید سکه از اولین واحد صنفی و طلا فروشی اقدام به خرید می‌کنند.

کشتی‌آرای ادامه داد:‌ حتی ممکن است این کلاهبرداری از سوی واحدهای جوازدار انجام شود اما اگر طلافرشی مجوز داشته و سکه تقلبی فروخته امکان شکایت از آن و پیگیری وجود دارد و با تماس تعزیرات با شماره 124 بلافاصله امکان شکایت و پیگیری وجود دارد و رسیدگی انجام می‌شود.  

عضو کمیسیون تخصصی طلاوجواهر اتاق اصناف ایران درباره علت افزایش‌ سکه‌های تقلبی در بازار اظهار داشت:‌‌ باید توجه داشته باشیم که قیمت طلا بالا رفته و هر چیزی که قیمت آن افزایش یابد تقلب در آن زیاد می‌شود و سوءاستفاده‌ها هم بیشتر خواهد شد. تنها راهکار مردم هم این است که سکه را از جای مطمئن خریداری کنند و به همین دلیل است که بانک مرکزی اقدام به حراج سکه کرده است و به همین دلیل بانک مرکزی در هر حراج 5 سکه به مردم در سطح کشور واگذار می‌کند.

وی افزود: متاسفانه با اجرای درگاه ملی مجوزها هر فردی توانست مجوز واحد صنفی طلافروشی را دریافت کند و تعداد افراد فعال در این صنف افزایش پیدا کرد. به دلیل اینکه این مجوزها به صورت کیلویی صادر شد، الان جزو صنف‌هایی هستیم که بیشترین اعضا را داریم و تقلب هم زیاد شد، در حالیکه پیش از این افراد متقاضی جواز از فیلترهای مشخص عبور می‌کردند.

منبع : ایلنا

نظرات

مخاطب گرامی توجه فرمایید:
نظرات حاوی الفاظ نامناسب، تهمت و افترا منتشر نخواهد شد.