تداوم چالشهای ثبتنام برای وام ودیعه مسکن
با وجودی که متقاضیان وام ودیعه مسکن، تنها تا پایان شهریور فرصت ثبتنام برای دریافت آن را دارند، به دلیل اختلال در سامانه مربوطه، هنوز بسیاری از مستاجران موفق به این کار نشدهاند.
به گزارش تجارتنیوز ، چند روزی است که سایت طرح اقدام ملی مسکن دوباره بعد از قطعیهای چند هفتهای به روز رسانی شد، اما به گفته بسیاری از متقاضیان هنوز این سایت برای بسیاری از افرادی که ثبتنام کردهاند باز نمیشود و از سوی دیگر اطلاعات بسیاری از متقاضیان هم در این بخش پاک شده است.
برخی از متقاضیان وام ودیعه مسکن با بیان اینکه تمامی اطلاعات آنها پاک شده است میگویند که حتی نمیتوانند دوباره ثبتنام کنند. در این میان، وامی نیز آنها تعلق نگرفته است.
اطلاعات متقاضیان پاک نشده است!
با وجود این، محمود محمودزاده، معاون مسکن و ساختمان وزیر راه و شهرسازی با بیان اینکه سایت طرح اقدام ملی مسکن به روز رسانی شده و متقاضیان میتوانند برای ثبتنام وام ودیعه مسکن و همچنین وارد کردن اطلاعات ملکی خود اقدام کنند، گفت: به هیچ عنوان اطلاعات متقاضیان که پیش از این برای وام ودیعه مسکن وارد کرده بودند، پاک نشده است و اگر مشکلی برای ثبتنامکنندگان ایجاد شده بود که به آنها پیامکی برای انتخاب بانک و یا شعبه ارسال نمیشد.
۷۵۰ هزار نفر ثبتنام کردهاند
او با بیان اینکه تاکنون ۷۵۰ هزار نفر در سایت طرح اقدام ملی مسکن برای دریافت وام ودیعه مسکن ثبت نام کردهاند، افزود: به تمامی این ثبتنام کنندگان از دو روز گذشته برای تکمیل اطلاعات و همچنین انتخاب شعبه بانک پیامک ارسال شده است.
معاون مسکن و ساختمان وزیر راه و شهرسازی بیان کرد: متقاضیان جهت آنکه اطلاعاتشان در کارتابل بانکها وارد شود، باید مجددا اطلاعات خود را بارگذاری کنند و از سوی دیگر با پیگیریهایی که انجام دادهایم، متقاضیان میتوانند به زودی شعبه مربوطه برای دریافت تسهیلات خود را انتخاب کنند.
محمودزاده گفت: پرداخت تسهیلات ودیعه مسکن به زودی آغاز میشود و در حال حاضر متقاضیان با پیگیریهایی که از طریق شعبه بانکها انجام میدهند، میتوانند به زودی تسهیلات را دریافت کنند.
۱۵ بانک تسهیلات ودیعه مسکن را پرداخت میکنند
محمودزاده تاکید کرد: در حال حاضر ۱۵ بانک و موسسه اعتباری شامل ۱۳ بانک و دو موسسه مالی و اعتباری، برای پرداخت این تسهیلات سهمیه دریافت کردهاند و متقاضیان میتوانند با مراجعه به شعبهها این وام را دریافت کنند.
این مقام مسئول پیش از این درباره نحوه دریافت وام ودیعه مسکن توسط متقاضیان گفته بود: امسال هم همانند سال گذشته وام ودیعه مسکن از دو طریق به متقاضیان پرداخت میشود، به طوری که در روش اول پرداخت تسهیلات، متقاضیان در طول یک سال تنها سود تسهیلات را پرداخت میکنند و در انتهای سال کل مبلغ را به صورت یک جا به بانکها پرداخت میکنند که در این شیوه متقاضی کمترین نرخ قسط را به بانکها پرداخت میکند.
او با بیان اینکه در روش دوم تسهیلات ودیعه مسکن که به صورت ۵ ساله و با نرخ ۱۲ درصد است، افزود: در این روش متقاضی ماهیانه اصل و سود تسهیلات را به بانک پرداخت میکند؛ به طوری که برای تسهیلات ۷۰ میلیون تومانی در شهر تهران، متقاضی باید هرماه یک میلیون و ۵۹۲ هزار تومان به بانک پرداخت کند.
معاون مسکن و ساختمان وزیر راه و شهرسازی با اشاره به اینکه در روش اول پرداخت تسهیلات نرخ سود وام ۱۳ درصد است، افزود: متقاضیان امسال میتوانند به دو شیوه اصل و سود تسهیلات و یا تنها سود تسهیلات را به بانک پرداخت کنند که در هر دو شیوه بانکها باید با متقاضیان همکاری لازم را انجام دهند.
هنوز هیچ مستاجری وام را دریافت نکرده است
براساس این گزارش با وجود آنکه فصل اجاره روبه اتمام است و هنوز هیچ متقاضی نتوانسته است تاکنون تسهیلات دریافت کند این در حالی است که هر بار وزارت راه وشهرسازی اعلام میکند به زودی این تسهیلات پرداخت میشود.
گفتنی است، ثبتنام برای دریافت تسهیلات کمک ودیعه مسکن از ساعت ۱۲ ظهر روز چهارشنبه ۲۶ خرداد، در سامانه اقدام ملی مسکن به نشانی tem.mrud.ir آغاز شده و تا پایان شهریور تمامی مستاجران واجد شرایط میتوانند نامنویسی کنند.
سقف تسهیلات کمک ودیعه اجاره مسکن در منطقه شهری تهران ۷۰ میلیون تومان، سایر کلانشهرها (شهرهای بالای یک میلیون نفر جمعیت یعنی شهرهای مشهد، اصفهان، کرج، شیراز، تبریز، قم، اهواز و کرمانشاه) ۴۰ میلیون تومان و سایر شهرها ۲۵ میلیون تومان است. همچنین، متقاضیان دریافت این تسهیلات باید متاهل یا سرپرست خانوار باشند.
متقاضیان باید دارای اجاره نامه رسمی یا اجارهنامه ثبت شده در سامانه ثبت معاملات املاک و مستغلات و دارای کد رهگیری باشند. چنانچه متقاضیان تا حداکثر دو هفته از تاریخ معرفی به شعب بانک برای تکمیل مدارک خود و ضامنها اقدام نکنند، نسبت به رد درخواست آنان اقدام میشود.
منبع: باشگاه خبرنگاران جوان
آخرین اخبار حوزه مسکن را در صفحه مسکن تجارتنیوز بخوانید.
نظرات