خبر فوری:

کد مطلب: ۸۵۹۲۱۷

تجارت‌نیوز بررسی می‌کند

آلودگی هوا؛ عامل اصلی مرگ و میر در جنوب آسیا/ کاهش ۵ ساله نرخ امید به زندگی

آلودگی هوا؛ عامل اصلی مرگ و میر در جنوب آسیا/ کاهش 5 ساله نرخ امید به زندگی

یافته‌های جدید دانشمندان نشان می‌دهد آلودگی هوا در جنوب آسیا، نرخ امید به زندگی را در این منطقه کاهش داده است. این مطالعات، هند را عامل نیمی از آلودگی هوای جهان می‌داند.

به گزارش تجارت‌نیوز ، افزایش آلودگی هوا می‌تواند امید به زندگی را بیش از پنج سال به ازای هر نفر در جنوب آسیا کاهش دهد.

موسسه سیاست انرژی دانشگاه شیکاگو (EPIC) در جدیدترین گزارش خود از شاخص کیفیت هوا (AQLI) اعلام کرد، آلوده‌ترین مناطق جهان (بنگلادش، هند، نپال و پاکستان)، بیش از نیمی از کل سال‌های زندگی از دست رفته در سطح جهان به دلیل آلودگی هوا را تشکیل می‌دهند.

صنعتی شدن سریع و رشد جمعیت به کاهش کیفیت هوا در جنوب آسیا کمک کرده است، جایی که سطح آلودگی ذرات معلق در حال حاضر بیش از 50 درصد بیشتر از ابتدای قرن بیست و یکم است و اکنون خطرات ناشی از تهدیدات بهداشتی بزرگتر را تحت الشعاع قرار داده است.

بر اساس مطالعات اخیر که از داده‌های ماهواره‌ای برای محاسبه تأثیر افزایش ذرات ریزموجود در هوا بر امید به زندگی استفاده می‌کند، مردم بنگلادش، آلوده‌ترین کشور جهان، به‌طور میانگین به ازای هر نفر، ۶.۸ سال از زندگی خود را از دست می‌دهند، در حالی که این رقم در آمریکا ۳.۶ ماه است.

آلودگی هوا

آلودگی هوا در جنوب آسیا

مقصر اصلی نیمی از آلودگی هوا جهان، کشور هند است

به گزارش رویترز ، هند مسئول حدود 59 درصد از افزایش آلودگی جهان از سال 2013 است، زیرا هوای آلوده تهدیدی برای کاهش بیشتر عمر در برخی از مناطق آلوده‌تر این کشور به شمار می‌رود. در دهلی نو، پرجمعیت‌ترین و آلوده‌ترین کلانشهر جهان، میانگین طول عمر بیش از 10 سال کاهش یافته است.

کاهش سطح جهانی ذرات معلق در هوا (PM 2.5) و رساندن آن به سطوح توصیه شده توسط سازمان بهداشت جهانی (WHO) می‌تواند میانگین امید به زندگی را 2.3 سال یا در مجموع 17.8 میلیارد سال زندگی افزایش دهد.

یک ساکن پاکستانی به طور متوسط ​​با رعایت دستورالعمل‌های سازمان جهانی بهداشت برای محدود کردن میانگین سالانه غلظت PM 2.5 به 5 میکروگرم در متر مکعب، 3.9 سال سود خواهد برد، در حالی که یک فرد در نپال در صورت رعایت این دستورالعمل، 4.6 سال بیشتر عمر خواهد کرد.

چین برای کاهش آلودگی به میزان 42.3 درصد بین سال‌های 2013 و 2021 تلاش کرده است و بر نیاز دولت‌ها به تولید داده‌های قابل دسترس کیفیت هوا برای کمک به کاهش نابرابری‌های جهانی در دسترسی به ابزارهای مبارزه با آلودگی تاکید می‌کند.

طبق مطالعه‌ای که توسط دانشگاه شیکاگو انجام شد، آلودگی هوا در کشورهای جنوب آسیا عمر مردم را به طور متوسط 2.4 سال کاهش می‌دهد. این مطالعه نشان داد که آلودگی هوا عامل اصلی مرگ و میر زودرس در جنوب آسیا است و مسئول 2 میلیون مرگ در سال است.

آلودگی هوا در جنوب آسیا عمدتاً ناشی از احتراق سوخت های فسیلی برای تولید برق، حمل و نقل و سایر فعالیت ها است. این آلودگی می تواند باعث مشکلات سلامتی مختلفی، از جمله بیماری های قلبی، سرطان ریه، بیماری های تنفسی و سکته مغزی می‌شود.

دولت‌های جنوب آسیا اقداماتی را برای کاهش آلودگی هوا انجام داده‌اند، اما این اقدامات هنوز کافی نبوده است. برای بهبود کیفیت هوا در جنوب آسیا، نیاز به اقدامات بیشتری مانند سرمایه‌گذاری در انرژی‌های تجدیدپذیر، بهبود حمل و نقل عمومی و افزایش آگاهی عمومی در مورد خطرات آلودگی هوا وجود دارد.

آلودگی هوا یک مشکل جدی است که تأثیر زیادی بر سلامتی و رفاه مردم جنوب آسیا دارد. دولت ها و شهروندان باید برای بهبود کیفیت هوا در این منطقه همکاری کنند.

نظرات

مخاطب گرامی توجه فرمایید:
نظرات حاوی الفاظ نامناسب، تهمت و افترا منتشر نخواهد شد.