یکسری داده های آماری و اطلاعات در بازار رمزارزها وجود دارد که مبنای تحلیلی بسیاری از معاملهگران و سرمایهگذاران این بازار قرار گرفته است اما آیا همه این اطلاعات باعث بهبود عملکرد ما خواهد شد یا خیر؟ در این مطلب به معرفی چند دیتای مهم میپردازیم که نه تنها باعث کمک به معاملهگران نشده، بلکه باعث گمراهی آنان میشود.
یک سری پلتفرمها در بازار رمزارزها وجود دارند که با سپردهگذاری در آنها میتوان روی دریافت سود ثابت حساب باز کرد اما چند نکته مهم هست که اگر آنها را ندانیم، متحمل زیان میشویم.
هفتهها و ماههای اخیر مهمترین ابزاری که در تحلیل روند بازارهای ریسکی مثل رمزارزها به ما کمک کرده است، نه تکنیکال بوده و نه فاندامنتال و نه حتی آنچین! بلکه تحلیل کلان و اقتصاد بوده است که به ما بهترین دید را داده است. در این مطلب راجع به این ابزار و متغیرهایی که در درک اقتصاد به ما کمک میکنند، صحبت میکنیم.
لایه دوم اتریوم راهکاری بود که ایده آن به واسطه خود شخص بوترین، خالق اتریوم ارایه شد. بعد از این ایده، پروژههای بسیاری اقدام به شروع فعالیت در این زمینه کردند.
یکی از مشکلات و معضلات اصلی بلاکچین و شبکههای موجود در آن، مقیاسپذیری است. آیا این مشکل حل میشود؟
این روزها ترس بسیاری از معاملهگران و سرمایهگذاران در مورد روند بیتکوین در روزهای آتی، تشدید شده است. عدهای نگران از بین رفتن سرمایه خود و رسیدن بیتکوین به ۱۳ هزار دلار هستند و عدهای دیگر، بر عقیده خود مبنی بر ارزندگی بیتکوین ۲۰ هزار دلاری اصرار میورزند.
سوالی که تقریبا ذهن تمام معاملهگران و سرمایهگذاران بازار رمزارزها را درگیر کرده این است که بازار را چه میشود؟ آیا همچنان در روند نزولی هستیم یا بیتکوین ۲۰ هزار دلاری سنگر آخر است و بعد از آن، میتوانیم انتظار رشد داشته باشیم؟
این روزها همزمان با ریزش شدید بازار رمزارزها، یک اتفاق دیگر هم در حال رخ دادن است و آن هم وضعیت مبهم پروژه معروف ترون و استیبلکوین اختصاصی و جدید این شبکه است.
آخرین اخبار