نظرهای مخاطبان تجارتنیوز در مورد قیمتها در بازار موبایل
ارزانی موبایل چقدر واقعی است؟ / قیمت موبایل هنوز حباب دارد
برخی اخبار از کاهش نسبی قیمت تلفن همراه خبر میدهند اما بعضی معتقدند قیمت موبایل به حدی حباب دارد که هنوز هم بسیار گران است؛ گروهی نیز تامین معیشت مردم در شرایط فعلی را مهمتر از قیمت و خرید گوشی میدانند.
تجارتنیوز چندی پیش گزارشی را با موضوع کاهش قیمت موبایل منتشر کرد. در این گزارش به نقل از رضا قربانی، رئیس کمیسیون ساماندهی و تنظیم بازار به کاهش ۱۵ تا ۲۰ درصدی انواع مدلهای تلفن همراه در روزهای میانی دی اشاره شده بود.
تعدادی از نظرهای مخاطبان تجارتنیوز را در ادامه میخوانید.
کدام ارزانی؟
برخی از خوانندگان با اشاره به افزایشی نجومی قیمت موبایل در ماههای اخیر نتیجهگیری کردهاند که کاهش چند صدهزار تومانی ارزش برخی مدلها تاثیر چندانی به حال مصرفکننده ندارد.
- «گوشی که شیش ماه پیش بود بوده ۲۳۰۰یا حداقل۲۴۰۰الان آورده کرده نه ملیون تومن الان بیاره پایین میاره، می کنه۸۹۰۰یا حداقل۸۸۰۰ این دوتا رو باهم مقایسه کن بعد می فهمی گرون شدن، ارزون شدنش هیچ فرقی نداره این ۱۰۰تومنیم که گم می کنه هیچ دلی رو درمان نمیکنه.»
- «حقیقتا خوب بلدن با پنبه سر ببرن.گوشی دو میلیونی شده ده میلیون.گوشی پرچمدار تا پنجاه میلیون قیمت می خوره. اونوقت با دو قرون ارزون شدن توقع دارن مردم جشن بگیرن.هنوز که هنوزه با قیمت واقعی زمین تا آسمون فاصله داریم.»
- «وقتی گوشی ۷۰درصد قیمتش حباب هست، شما بگو ۱۰ درصد پایین اومده چه فایده ای داره؟ وقتی قیمت به مرز ارزش واقعی رسید و مردم توان خریدش رو پیدا کردن اطلاع رسانی کنید.»
- «خیلی خیلی گوشی گرونه درصد بیاد پایین بازهم گرونه. هرکسی توی خونه ها برنامه شاد باید تو گوشی داشته باشه. بدبخت کارگر از کجا بیاره ۶ میلیون واسه گوشی بده.»
- «همش شایعه اس، موبایل سه میلیونی شد ۶ تومن، الان شده باشه ۵ تومن خیلی ارزون شده یعنی؟!»
- «قیمت واقعی گوشی که یک میلیون بوده یک شبه شده ۲۰میلیون، بعد ۱۰۰هزار ارزون می کنن مردم هم فکر می کنن که ارزون شده، نمیدونن ک ۱۹میلیون تو پاچشون کردن.»
- «قیمت همه چیز توی ایران،علی الخصوص موبایل مثل فنر هست، ارزان می شه و ارزان می شه و یه دفعه یک جوری سر به فلک می کشه که تلافی همه ارزونی ها رو در می اره …»
مردم محتاج نان شب هستند
گروهی از مخاطبان اما، به مشکلات کلی اقتصادی کشور اشاره کردهاند؛ آنها معتقدند قیمت گوشی در شرایطی که برخی از مردم، توان تهیه نیازهای روزانه خود را ندارند، اهمیت چندانی ندارد.
- «گوشی معیشت نیست، تخم مرغ چهل، پنج هزارتومان معیشت است مردم توان خرید گوشت و مرغ را که ندارند نان ۵۰۰هزار گرم شده ۳۰۰ گرم، نظارت نیست، میگن موبایل ارزان شده آیا موبایل قوت شکم خالی می شود؟»
- «توروخدا همون جوری که قیمت اجناس رو بالا می برین حقوق کارمندان وکارگران و بالخصوص مقدار یارانه این ملت و ببرید بالا که حداقل دستشون به دهنشون برسه.»
- «شما را به خدا کاری بکنید که مسکن ارزان بشه، خودرو وگوشی که کمی بالاتر بره یا پایین بیاد مسئله ای نیست، اجاره خانه ها بیچاره مون کرده.»
- «جوری می گن قیمت ها پایین اومده انگارخیلی زیادی ارزون شده، تمام قیمت اجناس گرون هستن و درآمدما خیلی پایین. هرچی میدویم نمیرسیم…»
- «با این تورم و گرانی ها روزانه هر چی هم قیمت ها پایین بیاد باز هم حباب دارد و گرانی بیداد می کنه. کسی هم به داد مردم نمی رسه…»
- «واقعا که عالیه ایول اصلا با این ارزونی ها ما دیگه غمی نداریم. یعنی چی گوشی و بلیط هواپیما و …. غیره ارزون بشن که چی مثلا؟ خیلی ها نون شب ندارن، اون وقت چرا باید اون افراد نگران گوشی و اینا باشن دولت باید سعی کنه معیشت رو درست کنه نه که اینا رو.»
آخرین اخبار و گزارشها در حوزه استارتاپ و فناوری اطلاعات را در صفحه اختصاصی استارتاپ تجارتنیوز دنبال کنید.
نظرات