فونیکس - هدر اخبار
کد مطلب: ۷۳۳۱۵۸

تجارت‌نیوز گزارش می‌دهد:

کارگروه «لندتک» به کمیسیون تبدیل می‌شود

کارگروه «لندتک» به کمیسیون تبدیل می‌شود

پس از چالش‌هایی‌ که فعالان حوزه لندتک در مسیر خود با آنها مواجه شدند، به نظر می‌رسد حالا قرار است کارگروه این حوزه به یک کمیسیون مستقل تبدیل شود.

به گزارش تجارت‌نیوز ، طبق مصوبه هیات مدیره کمسیون فین‌تک، کارگروه لندتک در سازمان نصر به یک کمیسیون مستقل تبدیل شود.

به گزارش روابط‌عمومی سازمان نظام صنفی رایانه‌ای استان تهران، از ابتدای تشکیل دوره دوم کمیسیون فین‌تک، کارگروه‌هایی ذیل این کمیسیون شکل گرفت. یکی از این کارگروه‌ها، کارگروه لندتک بود که با حضور بازیگران اصلی حوزه لندتک و BNPL ایران تشکیل شد. این کارگروه در این مدت تلاش کرد منافع صنفی همه فعالان حوزه لندتک و BNPL ایران را دنبال کند و با توجه به فعالیت‌هایش و با مصوبه هیات‌مدیره به کمیسیون تبدیل می‌شود.

کمیسیون تازه‌تٲسیس لندتک در کنار سایر کمیسیون‌های رسته خدمات فناوری اطلاعات نظیر فین‌تک، تجارت الکترونیکی و… در این رسته فعالیت خواهد کرد.

کسب‌وکارها تا چه زمانی فرصت عضویت دارند؟

کسب‌وکارهای حوزه لندتک، BNPL و تٲمین مالی خرد ایران تا پایان روز چهارشنبه 23 آذرماه جاری فرصت دارند در کمیسیون لندتک عضو شوند و منافع صنفی خود را از طریق این کمیسیون دنبال کنند.

سازمان نصر چند کمیسیون دارد؟

کمیسیون‌های سازمان نظام صنفی رایانه‌ای در سه رسته توسعه نرم‌افزار، سخت‌افزار و ارتباطات و خدمات فناوری اطلاعات فعالیت دارند.

رسته توسعه نرم‌افزار شامل کمیسیون‌هایی است که در زمینه طراحی، معماری و توسعه نرم‌افزارهای کاربردی و سازمانی فعالیت دارند. علاوه بر این هوش مصنوعی و علم داده نیز در این رسته قرار می‌گیرند.

رسته خدمات فناوری اطلاعات شامل کمیسیون‌های ارائه‌دهنده خدمات مرتبط با فناوری اطلاعات از جمله آموزش و ارتقای نیروی انسانی، امنیت، احراز هویت، خدمات تجارت الکترونیکی و میزبانی وب‌سایت و خدمات مراکز داده و همچنین سرویس‌های مالی و پرداخت هستند.

رسته سخت‌افزار و ارتباطات شامل کمیسیون‌های فعال در زمینه تولید، واردات و به‌ طور کلی تامین تجهیزات سخت‌افزاری و زیرساخت فناوری اطلاعات و همچنین ارائه‌دهندگان فناوری‌های ارتباطی، شبکه و تامین پهنای باند می‌شوند.

برگزاری جلسه هم‌اندیشی در حوزه لندتک

پس از بررسی فعالیت‌ها و عملکرد کارگروه لندتک در جلسه شهریورماه رسته خدمات فناوری اطلاعات و موافقت اعضای رسته در مورد تغییر ماهیت کارگروه به کمیسیون مستقل، هیات‌مدیره سازمان نظام صنفی رایانه‌ای استان تهران تصویب کرد کارگروه لندتک در کمیسیون فین‌تک، به کمیسیونی مستقل با عنوان لندتک تبدیل شود. (راه پرداخت)

این درحالی است که حوزه لندتک همواره با مشکلات زیادی دست‌وپنجه نرم می‌کرد.

پس از الزامی‌شدن دریافت «اینماد» برای شرکت‌های پرداخت‌یاری و به راه افتادن موج اعتراضات توسط فعالان این حوزه به‌ویژه صرافی‌های رمزارز و فعالان صنعت لندتک، نشست هم‌اندیشی فعالین حوزه لندتک با مرکز تتا برگزار شد.

در این جلسه تلاش شد تا موانع لندتک‌ها برای دریافت اینماد بررسی شود تا با توجه به ظرفیت‌های موجود در مرکز تتا موانع این مسیر برطرف شود.

همچنین پیشنهاد شد که هر کسب‌وکار لندتکی بتواند با یک نامه از یک نهاد مجوز دار مالی مانند بانک‌ها و لیزینگ ها ‎اینماد دریافت کند. بحث اینماد کسب‌وکارهای رمزارزی هم به‌صورت جداگانه از سوی نصر، انجمن فین‌تک و انجمن بلاکچین در حال پیگیری است. (راه پرداخت)

اینماد برای لندتک‌ها ضروری است؟

این درحالی است که بسیای از فعالان صنعت لندتک معتقدند که این صنعت نیازی به نماد اعتماد الکترونیک ندارد.

ماهان حیدری، کارشناس حوزه لندتک دراین‌باره به تجارت‌نیوز گفت: در حقیقت علت تصویب قانون تجارت الکترونیک این بود که برای خریدوفروش‌های اینترنتی ما نیاز به یک نماد اعتمادی داریم تا بتوانیم سایت‌های مجاز و غیرمجاز را از هم تفکیک کنیم.

او با اشاره به اینکه ماهیت شرکت‌های لندتک، پلتفرمی سه‌وجهی برای ایجاد زنجیره ارزش بین فروشنده، تامین‌کننده مالی و مشتری است، افزود: هر سه وجه این موضوع، معمولا یکسری تاییدیه از سمت خودشان دارند و نیازی به راستی‌آزمایی دوباره آنها نیست. زمانی که یک شرکت لندتک پولی را به مشتری می‌دهد، به‌واسطه تامین‌کننده مالی است که خود این تامین‌کننده یکسری قوانین و مقررات و همچنین واحدهای نظارتی را ارائه می‌کند. در نتیجه به نظر می‌رسد نیازی به دریافت اینماد نیست.

نظرات

مخاطب گرامی توجه فرمایید:
نظرات حاوی الفاظ نامناسب، تهمت و افترا منتشر نخواهد شد.