فونیکس - هدر اخبار
کد مطلب: ۱۵۹۸۰۴

نسل پنجم ارتباطی توسط اپراتور دوم با موفقیت تست شد

تاثیر ۱۶ تریلیون دلاری نسل پنجم ارتباطی بر اقتصاد

تاثیر 16 تریلیون دلاری نسل پنجم ارتباطی بر اقتصاد

مراسم آزمایش نخستین شبکه کامل پنجم ارتباطی عصر روز گذشته با حضور وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات، مدیران ارشد اپراتور دوم ،مدیرعامل اریکسون در ایران و مدیران باشگاه‌های پرسپولیس ،استقلال و تراکتور جمعی از مدیران ارتباطی کشور در ایرانسل برگزار شد.

در این مراسم قلمبر دزفولی مدیرعامل اپراتور دوم با اشاره به اینکه شبکه ارتباطی ایرانسل در حال پیشرفت و روند گسترش را طی می‌کند، گفت: در حال حاضر ایرانسل بزرگ‌ترین اپراتور دیتای کشور است و از کامل‌ترین زنجیره فناوری و دیتای همراه بهره می‌گیرد.

به گزارش تجارت‌نیوز ، وی افزود: ایرانسل بیشترین پهنای باند مصرفی را با بیش از 363 گیگابیت برثانیه دارد و در سه سال اخیر با افزایش 33.5 برابری مصرف دیتا در ایرانسل در مقایسه با افزایش 3 برابری مصرف دیتا در دنیا روبه‌رو بوده‌ایم.

دزفولی در ادامه با اشاره به افق 1404 و سند چشم‌انداز توسعه در راستای اقتصاد مقاومتی، اشاره کرد و گفت: فناوری نسل پنجم ارتباطی می‌تواند باعث ایجاد ارزش‌افزوده و رشد سالانه اشتغال و شاخص‌های عمده رشد در کشور شود.

مدیرعامل ایرانسل گفت : توسعه شبکه ایرانسل به عنوان سریع‌ترین لایه دسترسی به شبکه ملی اطلاعات و استفاده حداکثری از بسترهای ایجاد شده در راستای تحقق اهداف دولت الکترونیک و دولت همراه صورت گرفته است.

وی افزود: رشد تولید محتوا و توسعه ارائه خدمات (پرداخت، آموزش، بهداشت، حمل‌ونقل و…)، توسعه IOE/IOT به عنوان واسطه کاربری بین شبکه و نیازهای بازار، سرمایه‌گذاری مستقیم در شرکت‌های فعال در جهت تسریع در رشد بازار و حمایت و پشتیبانی جدی از کسب‌وکارهای نوپای اینترنتی از آغاز تا ورود به بازار نیز از جمله برنامه‌هایی است که در حال پیگیری از سوی این اپراتور است.

وی درباره پوشش شبکه نسل 3 این اپراتور خاطرنشان کرد: هم اکنون 31 میلیون گوشی تلفن همراه نسل سوم ارتباطی را در شبکه ایرانسل پشتیبانی می‌کند و 11 میلیون گوشی نیز پشتیبانی نسل چهارم ارتباطی را انجام می‌دهد.

در ادامه این مراسم آرش بهگو مدیرکل هسته شبکه ایرانسل در خصوص استانداردهای شبکه نسل پنجم گفت: در نسل پنجم ارتباطی سرعت به بالاترین حد ممکن می‌رسد ،تاخیر از بین می‌رود و بهره‌وری طیف و ظرفیت شبکه نیز افزایش پیدا می‌کند.

وی گفت: ایران یکی از معدود کشورهایی است که طبق استاندارد جهانی و در فاصله بین سال‌های 2017 تا 2018 توانسته در جهان شبکه کامل 5G را آزمایش کند. این در حالی است که 76 درصد از اپراتورهای بزرگ جهان تاکنون تلاش کرده‌اند که نسل پنجم ارتباطی را آزمایش کنند که موفق نشده‌اند.

وی استفاده این تکنولوژی را در عرصه‌های بهداشت و سلامت، دولت همراه، کشاورزی، حمل‌ونقل، انرژی و… دانست و گفت: پیش‌بینی می‌شود در سال 2035، نسل پنجم ارتباطی تاثیر 16 تریلیون دلاری بر اقتصاد جهان داشته باشد. همچنین در خصوص اکوسیستم اینترنت اشیای صنعتی نیز تا سال 2020 بیش از 220 میلیارد حسگر و 38.5 میلیارد دستگاه از این نسل استفاده می‌کنند.

نظرات

مخاطب گرامی توجه فرمایید:
نظرات حاوی الفاظ نامناسب، تهمت و افترا منتشر نخواهد شد.