رفع مشکل اقتصاد با جذب سرمایهگذاری امکانپذیر است
استاندار یزد حل مشکل اشتغال و بیکاری و رونق اقتصادی، فضای کسبوکار و تولید را اصلیترین و ضروریترین نیاز کشور و به تبع آن استان یزد دانست و گفت: حل این مشکلات با جذب سرمایهگذاری امکانپذیر است .
محمود زمانی قمی در نشست با نمایندگان تامالاختیار دستگاههای عضو مرکز خدمات سرمایهگذاری استان با بیان این که جلسات و نشست باید بازده عملی و کاری داشته باشد، تصریح کرد: یزد که قطب نساجی کشور است و ظرفیتهای اقتصادی و معدنی بالایی دارد، در حوزه سرمایهگذاری باید سرآمد همه استانها باشد.
به گزارش تجارتنیوز ، وی اظهار کرد: رونق بخشیدن به حوزه اقتصاد، تولید و اشتغال هدف و انتظار ماست و دستاندرکاران امر باید دغدغه جذب و جلب سرمایهگذاری داخلی و خارجی را داشته باشند.
نماینده عالی دولت در استان با بیان این که میتوانیم از برنامههای کشورهای موفق استفاده کنیم، اعتمادسازی و جلب اعتماد سرمایهگذاران برای رسیدن به اهداف مورد نظر را خواستار شد و گفت: باید روند امور سرمایهگذاری و قوانین و مقررات را برای کارآفرینان تسهیل و طوری عمل کنیم که سرمایهگذاران تشویق و ترغیب شوند.
وی با بیان این که اگر ساز و کار مناسب در این زمینه وجود نداشته باشد، نباید انتظار رونق اقتصادی داشته باشیم تصریح کرد: همه دستگاههای مرتبط باید با همدلی و هماهنگی، روند جذب سرمایهگذاری را تسهیل کنند.
رئیس مرکز خدمات سرمایهگذاری استان بر بهبود شرایط اقتصادی و سرمایهگذاری تاکید کرد و یادآور شد: عزم استان برای بهبود شرایط اقتصادی و سرمایهگذاری جدی است، امور را شخصا رصد و نظارت میکنم و از مدیران دستگاههای عضو مرکز خدمات سرمایهگذاری هم انتظار دارم با قوت و قدرت همراه باشند و کمک کنند.
استاندار گفت: باید از انجام کارهایی که موجب سرخوردگی کارآفرینان میشود فاصله بگیریم و طوری عمل کنیم که سرمایهگذار با اشتیاق به استان بیاید.
وی در عین حال مدیران و مسئولان یزد را افرادی صادق و سختکوش توصیف کرد و گفت: دغدغه فکری به جزء مدیریت اجرایی و توسعه و پیشرفت استان ندارم.
علی زینیوند معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار یزد هم در این نشست با بیان این که ساز و کار و ظرفیتهای اقتصادی لازم برای جذب سرمایهگذاری در استان فراهم است و اقداماتی خوبی نیز در این زمینه انجام شده است، گفت: حوزه سرمایهگذاری نیازمند ساماندهی، اولویتبندی و هدفگذاری ظرفیتهاست که این کار را به زودی دنبال و مسیر حرکت را مشخص خواهیم کرد.
وی گفت: در حوزه سرمایهگذاری استان یزد، استراتژیها تعریف و نیازسنجی و امکانسنجی انجام شده است و دغدغه متولیان هم یکی است اما نیاز است تا به یک استراتژی واحد در این حوزه دست یابیم.
وی ابراز امیدواری کرد: با دیدگاهها، توانمندی و ظرفیتهای خوبی که در این بخش وجود دارد بتوانیم در آینده نه چندان دور، بخش اقتصاد و سرمایهگذاری استان را شکوفا و طوری عمل کنیم که نگاه کشور و دنیا به این حوزه در استان معطوف شود.
علی نمازی مدیر کل امور اقتصادی و دارایی استان یزد هم با قدردانی از حضور و توجه استاندار به سرمایهگذاری، گفت: رشد شاخصهای اقتصادی، نقش بسزایی در رفع مشکل اشتغال و بیکاری و رونق اقتصادی دارد.
وی با اشاره به اقدامات و زیرساختهای انجام شده بر جذب و رشد سرمایهگذاری، اعتبارسنجی متقاضیان سرمایهگذاری را از جمله این اقدامات برشمرد.
وی با بیان این که عزم مقامات اجرایی استان برای رونق سرمایهگذاری جدی است و ما باید با تمام توان در این حوزه فعالیت کنیم، گفت: باید هزینههای سرمایهگذاری را کاهش و و روند امور را تسهیل کنیم.
وی از برگزاری نشست ویژه سرمایهگذاری با حضور استاندار و مدیران استان به منظور ترسیم نقشه راه سرمایهگذاری خبر داد و اضافه کرد: یزد از توانمندی و ظرفیت بالایی در این بخش برخوردار است با عزم جدی که در مدیریت ارشد اجرایی استان در دولت دوازدهم وجود دارد این ظرفیتها شکوفا خواهد شد.
نائب رئیس مرکز خدمات سرمایهگذاری استان یزد ادامه داد: شرکتهای معتبر جهانی تمایل به سرمایهگذاری در یزد دارند و امیدواریم بتوانیم شرایط مناسب را برای حضور آنها در استان فراهم کنیم.
منبع: ایسنا
نظرات