حمایت از کالای ایرانی بهصورت دستوری محقق نمیشود
یکی از فعالان حوزه بیمهای در غرب استان تهران با اشاره به ضرورت حمایت از کالای ایرانی به عنوان مولفهای تاثیرگذار در پیشبرد اهداف اقتصادی کشور اظهار کرد: به رغم اهمیت غیر قابل انکار این امر، نباید این واقعیت را از نظر دور داشت که حصول این امر بهصورت دستوری محقق نخواهد شد.
هانیه دستجردی افزود: به واقع تحقق شعار سال مستلزم تامین زمینه و بستر لازم است در غیر اینصورت محال است در تامین منویات مقام معظم رهبری به توفیق چندانی نائل شویم.
به گزارش تجارتنیوز ، دستجردی بیان کرد: از ابتدای سال جاری شاهد صدور برخی بخشنامهها از سوی دستگاهها و نهادهای اجرایی کشور با موضوع حمایت از کالای ایرانی هستیم،ضمن احترامی که باید برای متولیان تصمیمات اداری در بخش های گوناگون قائل شد،نباید از این واقعیت دور شد، که حمایت از کالای ایرانی با نامه و بخشنامه و یا سخنرانی محقق نمیشود اما می توان این اقدامات را به عنوان نشانهای برای گام برداشتن در این مسیر استراتژیک ( تحقق شعار سال ) نوید بخش و امیدوار کننده قلمداد کرد.
وی افزود:در طول سالیان گذشته جلسات،همایشها و نامهنگاریهای بسیاری در ارتباط با حمایت از تولید ملی انجام پذیرفته است اما باید این واقعیت تلخ را پذیرفت که ضریب نتایج و دستاوردهای حاصل شده آنچنان که باید،شایسته و مطلوب به نظر نمیرسد و به نوعی فاصلهای جدی میان خواستهها و دستاوردها احساس میشود. همین امر به تنهایی، گویای این واقعیت است که توسعه تولید ملی با دستور و توصیه محقق نخواهد شد.
این فعال حوزه بیمه ای بیان کرد:تا زمانی که ریسک تولید و ریسک سرمایه گذاری در کشور بالاست،نمی توان نسبت به حصول موفقیت در عرصههای اقتصادی به نحوی که تامین کننده منافع ملی کشور باشد امیدوار بود.
دستجردی گفت:در این میان،بیمه عنصر و مولفهای بسیار تعیین کننده در کاهش ریسک فعالیتهای تولیدی و اقتصادی در کشور به شمار می رود و قطعا هر آنچه صنعت بیمه در کشور با نفوذ و توسعه هر چه بیشتری همراه شود،به همان میزان شاهد شکوفایی تولید،ارتقای کیفی محصولات و رشد سرمایهگذاری در کشور خواهیم بود.
وی افزود:طراوت و توسعه بیمه حتی در آرامش فکری و اجتماعی جامعه نیز تاثیرگذار است که با توجه به این موضوع که بحث این گزارش حول محور مسائل اقتصادی و حمایت از کالای ایرانی می چرخد،طرح ابعاد اجتماعی مثبت بیمه دراین مجال الزامی نیست که البته از منظری،آرامش روحی و روانی اجتماعی نیز در تسریع فرآیند توسعه اقتصادی نه تنها بلاتاثیر نیست بلکه ضروری نیز است.
این فعال حوزه بیمه گفت : به هر ترتیب امید آن میرود در سالی که در قالِبِ عبارتِ حمایت از کالای ایرانی نامگذاری شده است که البته پیش از این نیز استراتژی مذکور تحت عناوین دیگری همچون حمایت از تولید ملی مورد تاکید قرار گرفته بود با توسعه هر چه بیشتر صنعت بیمه در کشور شاهد شکوفایی و بالنده تر شدن اقتصادِ این مرز و بوم باشیم.
منبع: باشگاه خبرنگاران
نظرات