فونیکس - هدر اخبار
کد مطلب: ۵۴۵۳۱۵

رئیس اتاق بازرگانی ایران:

طبقه متوسط تجزیه شده است/ رشد اقتصادی، منفی

طبقه متوسط تجزیه شده است/ رشد اقتصادی، منفی

رئیس اتاق بازرگانی ایران با بیان اینکه طی چند سال گذشته طبقه متوسط تجزیه و طبقه پایین گسترده شده است، گفت: علی‌رغم آمارهایی که داده می‌شود، طی ۱۰ ساله گذشته رشد اقتصادی تقریبا صفر بوده است.

به گزارش ا تاق بازرگانی ایران ، غلامحسین شافعی، رئیس اتاق ایران در ابتدای نشست با سیدابراهیم رئیسی، نامزد انتخابات به دلیل تغییر رویکرد این قوه نسبت به تولیدکنندگان و اثرات مثبت آن بر محیط اقتصادی، تصریح کرد: حرف‌ها بسیار زیاد است و امیدواریم آنچه در این جلسه گفته می‌شود موردتوجه قرار بگیرد.

او رشد اقتصادی در طول ۱۰ سال گذشته را موردتوجه قرار داد و گفت: متأسفانه در این مدت رشد اقتصادی کشور در حدود صفر بوده و به دلیل عدم رشد اقتصادی، نرخ تورم نیز روند صعودی داشته است. دراین‌بین وضعیت رفاهی اقشار جامعه نیز قابل دفاع نیست. همواره در این مدت توجه به دستمزدها شده؛ اما در مقابل افزایش درآمدها، همیشه تورم برنده بوده است.

با تکیه‌ بر کارآفرین‌‌نان طی مسیر ممکن است

در ادامه این نشست، بهمن عبداللهی، رئیس اتاق تعاون گفت: در دولت سیزدهم موضوعاتی مانند بیکاری، مشکل نقدینگی، تورم اصلاح نظام تولید و قاچاق از مشکلات عمده دولت خواهد بود که قطعا با انتخاب تیم قوی و کارآمد این مشکلات قابل‌حل خواهد است. با تکیه‌بر توان داخلی و کارآفرین‌های داخلی طی مسیر ممکن است.

او ادامه داد: قطعا این مشکلات با کمک هم و با تکیه‌بر نظر کارشناسی و دوری از تصمیمات هیجانی قابل‌حل است. بر اساس پایش کسب‌وکار که توسط اتاق ایران انجام می‌شود مهم‌ترین مشکل بخش خصوصی در بی‌ثباتی مقررات است. بی‌ثباتی قیمت‌ها و نوسان نرخ ارز قدرت برنامه‌ریزی را می‌گیرد. راه‌حل بیکاری تکیه‌بر افزایش تولید است. انشا الله در این دولت شاهد وضعیت بهتری خواهیم بود.

سیاست‌های دولت آینده باید روشن شود

سعید ممبینی، رئیس اتاق اصناف ایران هم که در جمع فعالان بخش خصوصی حضور داشت خطاب به ابراهیم رئیسی کاندیدای انتخابات ریاست‌جمهوری گفت: در چند سال گذشته، حوزه مختلف اصناف آسیب‌های جدی دیدند. دولت شما باید مشخص کند که برای بهبود حوزه کسب‌وکار چه رویکردی را پیش خواهد گرفت؟

ممبینی ادامه داد: دولت آینده باید به تحریم‌های ظالمانه و سوءمدیریت‌های موجود در کشور بپردازد. چراکه نیاز به توجه و مدیریت بیشتر در این حوزه و به همه فعالان اقتصادی حس می‌شود. هم صادرکننده هم واردکننده هم تولیدکننده.

رئیس اتاق اصناف ایران افزود: آقای رئیسی! باید روشن کنید که سیاست شما برای تک‌نرخی کردن ارز چیست و چطور قرار است به هدف نهایی کوچک کردن سهم دولت در اقتصاد برسید؟ چطور قرار است شاهد کاهش حجم دستورالعمل‌ها و بروکراسی‌ها در دولت شما باشیم؟

این فعال حوزه اصناف افزود: اگر این اتفاقات بیفتد، اگر زیرساخت‌ها به شکلی که اشاره شد فراهم شود، سرمایه‌گذاری حتماً اتفاق خواهد افتاد و شما مطمئن باشد که بخش خصوصی به‌عنوان مشاور دولت به رفع این گره‌ها کمک خواهد کرد.

آخرین اخبار انتخابات را در صفحه اختصاصی انتخابات ۱۴۰۰ پیگیری کنید.

نظرات

مخاطب گرامی توجه فرمایید:
نظرات حاوی الفاظ نامناسب، تهمت و افترا منتشر نخواهد شد.