فونیکس - هدر اخبار
کد مطلب: ۷۳۲۰۱۰

تحلیل بنیادی نماد بوعلی

تحلیل بنیادی نماد بوعلی

بررسی گزارش‌های تولید و فروش بوعلی نشان می‌دهد که تولیدات این شرکت در 6 ماهه ابتدایی سال جاری حدود 20 درصد افزایش داشته است. همچنین مبلغ فروش این شرکت نیز با افزایش  137 درصدی به 24 هزار و 177 میلیارد تومان رسید.

به گزارش تجارت‌نیوز ، بررسی گزارش‌های تولید و فروش بوعلی نشان می‌دهد که تولیدات این شرکت در 6 ماهه ابتدایی سال جاری حدود 20 درصد افزایش داشته است. همچنین مبلغ فروش این شرکت نیز با افزایش 137 درصدی به 24 هزار و 177 میلیارد تومان رسید.

با بوعلی بیشتر آشنا شویم

شركت پتروشيمی بوعلی سينا به عنوان سومین شرکت آروماتیک در فروردین ماه سال 77 در استان خوزستان تاسیس شد. در ادامه سهام این شرکت با نماد «بوعلی» در آذر 99 با قیمت چهار هزار و 143 تومان در بورس تهران عرضه شد.

لازم به ذکر است سرمایه این شرکت در زمان عرضه 350 میلیارد تومان بود که پس از افزایش سرمایه 310 درصدی در مهر ماه سال جاری از محل مازاد تجدید ارزیابی دارایی‌ها به هزار و 435 میلیارد تومان رسید.

در حال حاضر بوعلی با ارزش بازاری حدود 38 هزار و 70 میلیارد تومان در گروه محصولات شيميایی معامله می‌شود.

سهامداران بوعلی چه شرکت‌هایی هستند

شرکت صنایع پتروشیمی خلیج فارس با در اختیار گرفتن بیش از 57 درصد از سهام شرکت پتروشيمی بوعلی سينا با ارزش حدودی 21 هزار و 93 میلیارد تومان بزرگترین سهامدار عمده این شرکت محسوب می‌شود.

4.83 درصد از سهام این شرکت نیز در تصاحب صندوق سرمايه گذاری خليج فارس است.

گفتنی است ارزش حدودی این مقدار هزار و 785 میلیارد تومان است. 38 درصد از سهام این شرکت نیز در اختیار سهامداران خرد است.

سهامداران بوعلی

بوعلی در مقایسه با شاخص کل

همانطور که در جدول زیر مشخص است سهم بوعلی در تمامی بازه‌های زمانی خود بازدهی مثبت داشته است. به طوری که در یک ماه اخیر سهام شرکت پتروشيمی بوعلی سينا بیشتر از 12 درصد افزایش داشت.

این در حالی است که میانگین گروه محصولات شيميایی حدود 7 درصد رشد کرده است.

همچنین در بازه زمانی سالانه سهام این شرکت افزایش 65 درصدی را ثبت کرده است که در مقایسه با شاخص کل و میانگین گروه خود عملکرد خوبی به حساب می‌آید.

بازدهی بوعلی

روند صعودی سودسازی بوعلی

بررسی صورت‌های مالی سالانه این شرکت در سایت کدال نشان می‌دهد که سود خالص بوعلی در چهار سال اخیر همواره افزایش داشته است.

برای مثال در پایان سال 1400 این شرکت توانست جهش 69 درصدی در سودسازی خود ایجاد کند و این عدد را از دو هزار و 158 میلیارد تومان در سال 99 به سه هزار و 646 میلیارد تومان برساند.

همچنین سود انباشته این شرکت نیز در سال 1400 حدود 79 درصد افزایش یافت و به عدد سه هزار و 868 میلیارد تومان رسید.

سود سالانه بوعلی

اعداد به میلیارد تومان است

صورت‌های مالی 6 ماهه بوعلی نیز خبر از افزایش 114 درصدی سود عملیاتی این شرکت در نیمه نخست سال جاری می‌دهد.

سود خالص این شرکت نیز در این مدت نسبت به 6 ماهه سال 1400 حدود 84 درصد افزایش یافته است. همچنین این شرکت در این دوره موفق شده به ازای هر سهم هزار و 67 تومان سود شناسایی کند.

نظرات

مخاطب گرامی توجه فرمایید:
نظرات حاوی الفاظ نامناسب، تهمت و افترا منتشر نخواهد شد.