فونیکس - هدر اخبار
کد مطلب: ۷۳۴۹۱۵

تجارت‌نیوز گزارش می‌دهد:

رشد چشمگیر بازار بازی‌های VR

رشد چشمگیر بازار بازی‌های VR

گزارش عملکرد منتشر شده در وبسایت Newzoo نشان می‌دهد، حجم بازار بازی‌های VR روزبه‌روز درحال افزایش است.

به گزارش تجارت‌نیوز ، زمانی که متا تصمیم به ایجاد پروژه VR گرفت، نتوانست انتظارات سرمایه‌گذاران را برآورده کند. هدست‌ها مبتنی بر فناوری‌های اولیه بودند و سخت‌افزارهای موردنیاز برای اجرای نرم‌افزار هم قیمت بسیار بالایی داشتند. این اتفاق باعث شد نوعی چرخه معیوب در صنعت بازی‌های VR ایجاد شده و توسعه‌دهندگان به دلیل کم بودن مخاطبان بازار این صنعت تمایلی به تولید محتوا نداشتند. با این‌حال در سال 2020 ین صنعت رشد خود را به صورت تدریجی آغاز کرد. رشدی که بعد از سال 2020 نیز ادامه یافت. تا جاییکه تولیدکنندگان زیادی وارد بازار صنعت بازی‌های VRشدند. تبلیغات و سرمایه‌گذاری در متاورس نیز به این امر کمک بسیاری کرد.

غول‌های فناوری و VR

غول‌های فناوری مانند اپل هم‌اکنون درحال کار کردن برروی هدست‌های مختلف هستند. پلی‌استیشن نیز در حال احیای مجدد خود و درگیرشدن با PAVR2 است.

متا اولین هدست خود را با عنوان «QUEST» در می 2019 عرضه کرد. این هدست‌ها نیازی به اتصال کامپیوتر، کنسول یا کابل‌های قدرتمند ندارند. این هدست تمام اجزای مورد نیاز را برای محاسبه و ردیابی دارد.

VR

شرکت‌های مصرف‌کننده بازار بازی‌های VR

افزایش نصب بازی‌های VR

نصب این بازی‌ها نیز با سرعت بالایی درحال افزایش است. هدست‌های VR این روزها با قیمت مناسبی به فروش می‌رسند. به دلیل مقرون به‌صرفه بودن و نصب آسان تعداد هدست‌های مبتنی بر واقعیت مجازی روزبه‌روز درحال افزایش است.

VR
انجام مصاحبه شغلی در فضای واقعیت مجازی

علاوه بر بازی‌ها واقعیت مجازی امکانات دیگری را مانند انجام مصاحبه‌های شغلی برای کاربران فراهم کرده است. اوایل امسال

دانش‌آموزان کالج سندول در وست برومویچ، هدست‌های واقعیت مجازی را برای انجام مصاحبه‌های ساختگی استفاده کردند. به این صورت که آواتارهای آن‌ها توسط آواتار سخنگوی دیگری که سیستم نرم افزاری هوش مصنوعی آن را نشان می داد، به نمایش گذاشته شد.

آیان احمد دانشجوی مهندسی درباره تجربه مصاحبه شغلی خود در متاورس می گوید: «تا به حال در زندگی‌ام هیچ مصاحبه ای نداشته‌ام. اما در فضای متاورس چون هیچ انسانی مرا قضاوت نمی‌کرد و همه چیز آنلاین بود، به راحتی می‌توانستم خودم را بیان کنم.

او ادامه می‌دهد: در پایان فرآیند، مصاحبه کننده واقعیت مجازی به من گفت که چه کاری را اشتباه و چه کاری را درست انجام دادم. این اتفاق به من کمک کرد که بدانم در مصاحبه بعدی خود باید چه کاری انجام دهم.

یک شرکت لندنی، امکان مصاحبه در متاورس را فراهم کرد

سیستم واقعیت مجازی که دانش‌آموزان کالج سندول از آن استفاده می‌کردند توسط شرکت لندنی به نام Bodyswaps ساخته شده است.

سوال‌هایی که از مصاحبه‌شوندگان پرسیده می‌شود، از جمله ساده ای مانند «از بزرگ‌ترین دستاوردهایت بگو» تا سوال‌های چالش‌برانگیزی مثل «ترجیح می‌دهی دوستت داشته باشند یا از شما بترسند» را شامل می‌شود.

همچنین در این فضا، امکان دریافت بازخورد نیز توسط کاربر وجود دارد. این بازخورها نه فقط در مورد حرف‌های مصاحبه شونده، بلکه در مورد نحوه بیان آن‌ها، برقرای تماس چشمی با مصاحبه کننده و حتی زبان بدن فرد مصاحبه شونده هستند.
کریستوف مالت، مدیر اجرایی Bodyswaps می‌گوید ایده این است که افراد می‌توانند با مصاحبه‌های شغلی شبیه‌سازی شده در متاورس تمرین کنند تا برای یک مصاحبه‌های واقعی آماده شوند.

او معتقد است که این فناوری این شانس را به افرادی که برای موقعیت حضور در مصاحبه‌های شغلی و تمرین کردن را ندارند، می‌دهد تا فرصت تمرین برای مصاحبه شغلی در یک محیط حرفه‌ای را تجربه کنند.

نظرات

مخاطب گرامی توجه فرمایید:
نظرات حاوی الفاظ نامناسب، تهمت و افترا منتشر نخواهد شد.