فونیکس - هدر اخبار
کد مطلب: ۲۰۷۳۹۰

معاون توسعه روستایی و مناطق محروم کشور:

دهیاران بیمه می‌شوند

دهیاران بیمه می‌شوند

معاون توسعه روستایی و مناطق محروم کشور گفت: نبود آموزش ضعف بزرگ نظام آموزشی در کشور است.

سید ابوالفضل رضوی در جمع دهیاران و اعضای شورای روستایی خراسان شمالی در بجنورد با اشاره به اینکه توسعه امری برنامه‌ای، هدف دار، منظم و توقف‌ناپذیر است، افزود: هدف از توسعه پایدار نیز بهبود کمی و کیفی افراد اجتماع است.

به گزارش تجارت‌نیوز ، رضوی با بیان اینکه توسعه نیازمند ابزار است، ادامه داد: ابزار دست یابی به توسعه پایدار انسان است و علاوه بر آن، مانع رسیدن به این امر مهم نیز انسان است.

وی اظهار کرد: از سال 1338 تا 1394 سه هزار و 60 میلیارد دلار منابع ارزی در کشور بوده است و علاوه بر آن 489 میلیارد دلار نیز از منابع خارجی آمده است این درحالیست که کره جنوبی یک پنجم این منابع را داشته است.

رضوی اشاره‌ای به تعداد دانشگاه‌های موجود در ایران کرد و گفت: کشور ایران با 81 میلیون نفر جمعیت دارای دو هزار و 649 دانشگاه است این درحالیست که کشور چین با جمعیت 19 برابری نسبت به ایران دارای دو هزار و 481 دانشگاه و هند با جمعیت 17 برابری نسبت به ایران دارای یک هزار و 620 دانشگاه است.

وی اظهار کرد: اما آیا درآمدی که کشور هند بابت برنامه‌نویسی نرم‌افزار دارد قابل مقایسه با ایران است؟ و چرا کشور ایران نتوانسته چنین درآمدی را کسب کند؟.

وی بیان کرد: انسان خلاق توسعه طلب است و باید به سوی خلاقیت گام برداشته شود.

معاون توسعه روستایی و مناطق محروم کشور تصریح کرد: زمان روی کار آمدن دولت تدبیر و امید بیشتر روستاها دارای جاده آسفالته و برق بودند اما با خالی بودن برخی از روستاها مواجه بود که علت اصلی این امر نبود درآمد و شغل مناسب برای فرزندان تحصیل کرده روستایی بود.

وی خاطرنشان کرد: امروز متوسط فرزندان تحصیل کرده روستایی در کشور از هر پنج خانوار یک نفر است.

وی از دهیاران روستاها درخواست کرد تا روستاییان را در خصوص اعطای تسهیلات مشاغل روستایی که کارمزد شش تا 9 درصد به آن ها تعلق می‌گیرد، آگاه کنند.

به گفته وی یکی از اهداف اصلی اعطای این تسهیلات ایجاد توسعه پایدار در روستاهاست.

رضوی با تاکید بر اینکه دهیاران سرشاخه اصلی در روستاها هستند گفت: طی جلسه ای که هفته گذشته برگزار شد قول این امر داده شد که تمامی دهیاران چه تمام وقت و چه پاره وقت بیمه شوند.

وی افزود: علاوه برآن قرار شد که تمام ساختار اداری دهیاری تهیه و اجرا شود و سازمان دهیاری‌ها همانند سازمان شهرداری‌‌ها نیز تشکیل شود.

منبع: ایسنا

نظرات

مخاطب گرامی توجه فرمایید:
نظرات حاوی الفاظ نامناسب، تهمت و افترا منتشر نخواهد شد.