دستورالعمل جدید قرنطینه کرونایی
معاون درمان وزارت بهداشت: در کمیته علمی کشوری مقابله با کرونا، پنج روز قرنطینه مبتلایان کرونای امیکرون تایید شد.
به گزارش تجارتنیوز ، معاون درمان وزارت بهداشت درباره مدت زمان قرنطینه مبتلایان به کرونای اُمیکرون توضیحاتی ارائه کرد.
سعید کریمی درباره مدت زمان قرنطینه در مبتلایان امیکرون، گفت: اینکه مدت ایزولاسیون مبتلایان پنج روز یا بیشتر باشد، این هفته مجددا در کمیته علمی کشوری مقابله با کرونا به بحث گذاشته شد. به اتفاق آرا موضوع پنج روز به تایید رسید. زیرا میزان منتشر کردن ویروس از فرد مبتلا از چند روز قبل از شروع علائم تا حدود سه روز بعد از شروع علائم اتفاق میافتد.
وی افزود: درست است که ممکن است بعد از این مدت ذکر شده هم PCR مثبت باشد، اما لزوما به معنای آن نیست که فرد میتواند آلودهکننده باشد. ممکن است تکههایی از ویروس غیرزنده وجود داشته باشد که PCR را مثبت کند.
معاون درمان وزارت بهداشت، گفت: در دستورالعمل منتشر شده درباره قرنطینه پنج روزه مبتلایان امیکرون ذکر شد که مدت قرنطینه پنج روزه برای کسانی باشد که پس از این مدت هیچ علامتی نداشته باشند. در غیر این صورت کسی که کارش به بستری رسیده، علائم بیماری را دارد یا پزشک تشخیص میدهد، دیگر از دستورالعمل پنج روز خارج شده و بر حسب نظر پزشک میتواند بیش از پنج روز استراحت کند و در قرنطینه باشد. در کل دستورالعمل قرنطینه پنج روز کاملا شفاف برای موارد خفیف بیماری است.
وی در ادامه گفت: فرد مبتلا با علائم خفیف پس از پنج روز نیز باید با ماسک مناسب تردد داشته باشد.
سازمان جهانی بهداشت: قرنطینه ۱۰ روز است؟
سازمان جهانی بهداشت (WHO) اعلام کرده است که مدت زمان قرنطینه برای افراد آلوده به کروناویروس، به شرط تست منفی از ۱۴ روز به هفت روز کاهش پیدا کند.
سازمان جهانی بهداشت (WHO) در دستورالعمل جدید خود برای تست کرونا و قرنطینه بیماران با توجه به سطح بالای گردش کروناویروس به ویژه سویه اُمیکرون اعلام کرده است: مدت زمان قرنطینه برای افرادی که در معرض کروناویروس قرار گرفتهاند اکنون میتواند کوتاهتر شود و افرادی که نتیجه آزمایششان منفی است، میتوانند به جای ۱۴ روز پس از گذشت هفت روز قرنطینه را پایان دهند.
این سازمان در دستورالعمل موقت جدید خود آورده است: در مواردی که انجام تست کرونا برای کوتاه کردن مدت زمان قرنطینه امکان پذیر نیست، درصورتیکه فرد علامتی از بیماری نداشته باشد، قرنطینه ممکن است پس از روز دهم و بدون لزوم به انجام غربالگری پایان یابد.
منبع: ایسنا
نظرات