کدام راهحل پرداختی به درد ما میخورد؟
در حال حاضر، ارائهدهندگان خدمات پرداخت آنلاین، گزینههای مختلفی را برای پردازش اینترنتی پرداختها در اختیار کسبوکارها می گذارند. شما نیز به عنوان صاحب یک کسبوکار موفق باید با توجه به نیازهای خودتان و مشتریان، بهترین راهحل پرداختی را انتخاب کنید.
هر کسبوکار نیازهای بلندمدت و کوتاهمدت خاص خودش را دارد. انتخاب راهحل پرداخت مناسب با کسبوکارمان که بتواند نیازهای منحصربهفرد آن را برآورده کند، ممکن است گاهی چالشبرانگیز شود. در حال حاضر، ارائهدهندگان خدمات پرداخت آنلاین، گزینههای مختلفی را برای پردازش اینترنتی پرداختها در اختیار کسبوکارها می گذارند. شما نیز به عنوان صاحب یک کسبوکار موفق باید با توجه به نیازهای خودتان و مشتریان، بهترین راهحل پرداختی را انتخاب کنید. در این مطلب، شما را با مفاهیم و اصول اولیه این کار بیشتر آشنا میکنیم.
راهحل پرداخت آنلاین چیست؟
پرداخت آنلاین یا الکترونیک به معنای پرداخت آنلاین هزینه کالا یا خدمات در اینترنت است. راهحل پرداختی، درخواست پرداخت آنلاین توسط مشتری را از طریق وبسایت تجاری دریافت میکند. پس از آن، تمام جزئیات پرداخت و تراکنش احراز هویت میشوند و در نهایت وجه مورد نظر از حساب مشتری به حساب کسبوکار واریز میشود.
زمانی که مشتری برای خرید کالا یا خدمات به سراغ یک درگاه یا وبسایت تجاری میرود، میتواند با کمک راهحل پرداختی هزینهها را پرداخت کند. راهحل پرداخت اطلاعات کارت اعتباری مشتریان را پردازش، احراز هویت و تأیید میکند تا تراکنش پرداخت تکمیل شود. بدون راهحل پرداختی مناسب، کسبوکار شما قادر به دریافت پرداختیهای اینترنتی نخواهد بود.
چرا کسبوکارمان به راهحل پرداخت آنلاین نیاز دارد؟
واضح است که هر کسبوکار باید در ازای ارائه کالا و خدمات از مشتریان مبلغی را دریافت کند، اما در عصر مدرن امروزی که پرداخت پول نقد کمکم در حال منسوخ شدن است، پذیرش پرداختهای اینترنتی به یکی از لوازم اصلی هر کسبوکار موفقی تبدیل شده است. اینجاست که نقش راهحلهای پرداخت اینترنتی پررنگتر میشود. استفاده از پرداختهای اینترنتی در کسبوکارهایمان به این دلیل اهمیت دارد که مشتریان بیشتر از گذشته به این شکل از پرداخت روی آوردهاند.
راهحل پرداخت بخش مهمی از فرایند پرداخت شده است. این امر بر تجربه مشتریان تأثیر بسزایی دارد، چراکه در فرایند پرداخت سرعت، قابلیت اطمینان، امنیت و انعطافپذیری حرف اول را میزنند. از سویی دیگر، با انتخاب راهحل پرداختی مناسب، پذیرش پرداختهایمان در سطح منطقهای و جهانی آسانتر میشوند. یک پردازشگر پرداخت خوب از ارزهای مختلف پشتیبانی میکند تا تراکنشها سریعتر اتفاق بیفتند. استفاده از راهحل پرداخت مناسب دلایل دیگری هم دارد:
• انتقال آنی پول
• راحتی مشتریان
• نگهداری سادهتر از پایگاه داده شما
• جلوگیری از کلاهبرداری، تقلب و اشتباهات حسابداری
• دریافت ۲۴ساعته پرداختها
ارائهدهندگان راهحلهای پرداختی چه کسانی هستند؟
ارائهدهندگان خدمات پرداخت که با نام پردازشگرهای پرداخت نیز شناخته میشوند، کسبوکارتان را به پایانههای مجازی متصل میکنند تا پرداختهای اینترنتی را دریافت کنند. آنها تمام تراکنشهای آنلاین در شبکه را اداره میکنند. نقاط اتصال این شبکه را مشتریان، پذیرندگان، مؤسسات مالی و شبکههای کارت تشکیل میدهند. هدف اصلی ارائهدهندگان خدمات پرداخت این است که تمام این نقاط را به یکدیگر متصل کنند تا هم مشتریان و هم کسبوکارها پرداختی کارآمد، ایمن و یکپارچه را تجربه کنند.
کدام راهحل پرداخت برای کسبوکارمان مناسب است؟
انتخاب راهحل پرداخت مناسب کاری بسیار مهم و حیاتی است و باید قبل از آن تمام ارزیابیهای لازم را انجام بدهید. نیازهای بلندمدت و کوتاهمدت کسبوکارتان و تحول مستمر آن باید عوامل تعیینکننده این ارزیابی باشند. به عبارت دیگر، راهحل پرداخت باید گزینههای قابل انعطاف، امنیت و سهولت کاربرد را برایتان به ارمغان بیاورد. اگر برای توسعه کسبوکارتان ایدههای بهتری دارید، باید بعد از بررسی این معیارها، آنها را بسنجید.
هنگام انتخاب راهحل پرداخت برای کسبوکارتان، باید مجموعهای از عوامل را در نظر بگیرید. این عوامل به شما کمک میکنند تا بهترین راهحل پرداختی را که با وفاداری مشتریان و تسویه بدون وقفه مبالغ دریافتی همراه است، انتخاب کنید.
۱. فرایند ثبتنام و ورود آسان
هنگام انتخاب راهحل پرداخت باید مطمئن شوید که فرایند ثبتنام آسان و سریع است. با ثبتنام آسان نیازی به تحمل دردسرهای فراوان ندارید و در کمترین زمان به عضوی از شرکت ارائهدهنده راهحل پرداخت تبدیل میشوید.
۲. موفقیت بالای شرکت ارائهدهنده خدمات
میزان موفقیت شرکتهای ارائهدهنده راهحل پرداخت در راهاندازی کسبوکارتان نقش مهمی دارد. باید دقت کنید که راهحل پرداخت منتخبتان تمام حالتهای پرداخت برای کسبوکارتان را داشته باشد. این نکته مشتریان را راضی و وفادار نگه میدارد، چراکه امکان پرداخت در هر شرایطی را دارند.
۳. دریافت هزینه کمتر
شرکت ارائهدهنده راهحل پرداختی برای هر تراکنشی که از طریق پلتفرمش انجام میدهید، هزینههایی را دریافت میکند. هزینه هر تراکنش در نهایت مبلغ زیادی میشود. بنابراین، شما باید هزینههای مختلف مانند کارمزد راهاندازی، هزینه تراکنش و هزینههای مشابه با آن را در نظر بگیرید. مهمتر از آن، باید از وجود هر گونه هزینه پنهان نیز آگاه باشید تا بعدها دچار سردرگمی نشوید.
۴. ارائه چندین گزینه پرداخت
برای آزاد گذاشتن مشتریان باید گزینههای پرداخت مختلفی را در اختیارشان بگذارید. از این راه کسبوکارتان مزیت رقابتی بیشتری دارد و مشتری میتواند میان گزینههای مختلف مانند کارت اعتباری، کیف پول الکترونیکی، دایرکت دبیت و ارز دیجیتال یکی را انتخاب کند.
۵. تسویه حساب یکپارچه
باید فرایند پرداخت برای مشتریان بهینه شود تا جریان پرداخت روان پیش برود و مشتری تجربه خوبی داشته باشد. چنین رابط پرداختی خرید را برای مشتریان آسان و سریع میکند. فرقی نمیکند که خرید از طریق اپلیکیشن انجام شود یا وبسایت تجاری، بههرحال، باید در آن، فرایند پرداخت بدون وقفه و یکپارچه برای مشتریان در نظر گرفته شود تا به راحتی تسویه حساب بانکی خود را انجام دهند.
۶. امنیت بالا
پرداختهایی که از طریق پلتفرمهای پرداخت الکترونیکی انجام میشوند، باید قبلا تنظیم و اعتبارسنجی شده باشند تا امنیتشان تضمین شود. اعتبارسنجی با گواهیهایی از قبیل EMVCO 3D Secure و PCI-DSS سبب میشود که پرداختهای اینترنتی در برابر کلاهبرداریهای اینترنتی ایمن باشند. در نتیجه، فرایند انتقال تراکنش از حساب بانکی دارنده کارت به حساب بانکی کسبوکار شما با رعایت الزامات مربوطه و پیگیری منظم آن تضمین میشود.
۷. ابزار مدیریتی قدرتمند برای ردیابی تراکنشها
فراهم کردن ابزار مدیریتی مناسب یک مزیت رقابتی مهم برای کسبوکار شماست چون میتوانید جزئیات معاملات را تا زمان تسویه حساب دنبال کنید. از این رو، وجود ابزارهای پیشرفته و قدرتمند برای ردیابی تراکنشها و سازگاری آن با تمام دستگاههای الکترونیکی هوشمند باید اولویت شما برای انتخاب راهحل پرداختی مناسب باشد.
به طور کلی، انتخاب راهحل پرداختی مناسب به نوع کسبوکار شما و خدماتی که ارائه میدهید بستگی دارد اما باید راهحلی را انتخاب کنید که تمام ویژگیهایی که گفتیم را داشته باشد.
نظرات