فونیکس - هدر اخبار
کد مطلب: ۲۲۷۳۹۸

هند تجارت موسسات مالی با ارزهای رمزنگار را ممنوع کرد

هند تجارت موسسات مالی با ارزهای رمزنگار را ممنوع کرد

بانک مرکزی هند بکارگیری ارزهای رمزنگار را توسط موسسات مالی این کشور ممنوع اعلام کرد و ارزهای دیجیتال به عنوان پول قانونی در هند شناخته نمی‌شوند.

رزرو بانک هند اعلام کرد که از این پس تجارت ارزهای رمزنگار توسط موسسات مالی این کشور قانونی نیست. رزرو بانک هند در اطلاعیه‌ای اعلام کرد که با توجه به ریسک‌های مرتبط در حوزه ارزهای رمزنگار و تاثیر منفی آن، موسسات مالی این کشور مجاز به ارائه خدمات ارزهای مجازی به هیچ فرد حقیقی و شرکت‌‌ها نیستند.

به گزارش تجارت‌نیوز ، بانک مرکزی هند اعلام کرد: آن دست از موسساتی که درحال حاضر خدمات ارزهای رمزنگار را ارائه می‌دهند، باید با توجه به جدول زمانی که منتشر خواهد شد، به فعالیت خود پایان دهند.

بر همین اساس، به‌دنبال افزایش بیش از ۱۳ هزار درصدی قیمت بیت‌کوین در سال گذشته میلادی و رسیدن آن به نزدیک ۲۰ هزار دلار در هر واحد در ماه مارس سال ۲۰۱۷ میلادی، توجه رگولاتورهای مالی برای کنترل آن و اتخاذ سیاست‌های بازدارنده ارزهای مجازی بیشتر شده است.

در حال حاضر قیمت بیت‌کوین در حدود ۷ هزار دلار است.

همچنین بیشتر ارزهای دیجیتال از قبیل بیت‌کوین توسط هیچ دولت مرکزی پشتیبانی نمی‌شوند و این به معنی آن است که هر کشوری، استانداردها و مقررات خاص خودش را دارد.

بر همین اساس، بیت‌کوین و دیگر ارزهای مجازی در هند به عنوان پول قانونی شناخته نمی‌شوند و پیش از اینکه بانک مرکزی هند این اطلاعیه را منتشر کند، دولت هند نسبت به ریسک‌های مرتبط با ارزهای مجازی در حوزه داد و ستد آن هشدار داده بود.

رزرو بانک هند اعلام کرد: دارایی‌های دیجیتال، نگرانی را در مورد حفاظت از مشتری، یکپارچکی بازار و پولشویی افزایش می‌دهد.

همچنین روزنامه «هندو» در سرمقاله خود نوشت که دولت هند تدابیری را اتخاذ کرده تا استفاده از دارایی‌های رمزنگار را برای تامین مالی فعالیت‌های نامشروع یا بکارگیری آن را به عنوان بخشی از نظام پرداخت ریشه‌کن کند.

بیش از ۳.۵ میلیارد دلار تراکنش با ارزهای رمزنگار در ۱۷ ماه گذشته، در هند ثبت شده است و تقریبا ۵ میلیون نفر در حوزه ارزهای مجازی در سرتاسر این کشور سرمایه‌گذاری کرده اند.

بر پایه این گزارش، رزرو بانک هند در ارتباط با فناوری بلاک چین سیاست‌های بازی دارد؛ فناوری که از آن می‌توان برای ارتقاء و کارآمدی نظام مالی بهره برد.

منبع: سی ان بی سی

نظرات

مخاطب گرامی توجه فرمایید:
نظرات حاوی الفاظ نامناسب، تهمت و افترا منتشر نخواهد شد.

تیترِ یک

آخرین اخبار

پربازدیدترین اخبار