فونیکس - هدر اخبار
کد مطلب: ۲۴۸۳۴۴

پیامد لغو نشست دو کره بر بورس‌های آسیایی

پیامد لغو نشست دو کره بر بورس‌های آسیایی

به‌دنبال تصمیم کره شمالی به لغو نشست مشترک با کره جنوبی و احتمال لغو دیدار رهبر کره شمالی و ترامپ، بازارهای آسیایی در معاملات امروز قرمزپوش شدند و بازدهی اوراق قرضه آمریکا افزایش یافت.

شاخص «ام اس سی آی» بورس‌های آسیا- اقیانوسیه به جز ژاپن ۰.۲ درصد کاهش یافت. احتمال لغو دیدار رهبر کره شمالی و رئیس‌جمهور آمریکا که می‌تواند منجر به شعله‌ور شدن مجدد آتش در شبه‌جزیره کره شود و هم چنین نگرانی از جنگ تجاری بین چین و آمریکا که می‌تواند باعث بی‌ثباتی بیشتر در رشد اقتصادی شود از جمله دلایل ریزش امروز بازارها بود.

به گزارش تجارت‌نیوز ، تحلیل‌گران بانک «جی پی مورگان» در یادداشتی اعلام کردند روند کنونی، وزنه سنگینی برای سودآوری نمادهای کره‌ای محسوب می‌شود که اخیرا با امید دستیابی به صلح، روندی صعودی داشتند.

خطر بزرگ‌تر این است که ترامپ احساس کند باید چین را در حاشیه قرار دهد و بدین ترتیب مناقشات تجاری مجددا شکل گیرد.

انتشار آمار تولیدات و خرده‌فروشی آمریکا در روز سه‌شنبه باعث شد بازدهی اوراق قرضه ۱۰ ساله وزارت خزانه‌داری آمریکا تا ۳.۰۹۵ درصد برسد که بالاترین سطح از ژوئیه ۲۰۱۱ محسوب می‌شود و این امر، نگرانی‌ها از هزینه استقراض بیشتر را افزایش داد. بازده اوراق قرضه تا پایان معاملات به ۳.۰۶۳ درصد رسید.

در بورس وال‌استریت، شاخص «داوجونز اینداستریال اوریج» با ۱۹۳ واحد کاهش (معادل ۰.۷۸ درصد) به ۲۴۷۰۶.۴۱ واحد رسید و شاخص «اس اند پی ۵۰۰» با ۱۸.۶۸ واحد کاهش (معادل ۰.۶۸ درصد) به ۲۷۱۱.۴۵ واحد رسید و شاخص «نزدک کامپوزیت» با ۵۹.۶۹ واحد کاهش (معادل ۰.۸۱ درصد) به ۷۳۵۱.۶۳ واحد رسید.

در آسیا، شاخص «نیک کی ۲۲۵» ۰.۴ درصد کاهش یافت، شاخص‌ها در چین و کره جنوبی نیز در محدوده قرمز بودند، اما در استرالیا شاخص بورس سیدنی ۰.۴ درصد افزایش یافت.

شاخص دلار که ارزش آن در برابر سبدی از ۵ ارز مهم جهانی را اندازه می‌گیرد با رسیدن به سطح ۹۳.۴۶ واحدی به بالاترین سطح سال ۲۰۱۸ رسید، اما در نهایت در سطح ۹۳.۳۱ واحد بسته شد.

هر یورو به ۱.۱۸۱۵۵ دلار رسید که پایین ترین سطح ۵ ماه اخیر محسوب می‌شود. هر دلار نیز به ۱۱۰.۲۷ ین رسید، ین پس از انتشار آمار عملکرد ضعیف اقتصادی ژاپن دچار کاهش ارزش شده است.

کاهش ارزش پول کشورهای آسیایی در برابر دلار به ویژه در بین کشورهای با ارز پرنوسان‌تر مشهود بود و این مساله در صورت تداوم می‌تواند سرمایه‌گذاران را به فکر خروج سرمایه خود از این بازارها بیاندازد.

روپیه اندونزی به پایین ترین سطح ۲.۵ سال اخیر در برابر دلار و رینگت مالزی به پایین‌ترین سطح ۴ ماه اخیر در برابر دلار رسیدند. هر چند که ارزش وون کره جنوبی در برابر دلار نسبتا ثابت ماند اما بازدهی اوراق قرضه ۱۰ ساله این کشور به بالاترین سطح از سال ۲۰۱۴ رسید.

طلا هم موفق شد پس از ثبت کمترین سطح ۴.۵ ماه اخیر خود به تدریج روند افزایشی خود را از سر گیرد و هر اونس طلا به ۱۲۹۴ دلار در هر اونس رسید.

نفت خام نیز علی رغم کاهش نسبی، در سطوح بالای اخیر خود باقی ماند: هر بشکه نفت خام آمریکا با ۰.۴ درصد کاهش به ۷۱.۰۶ دلار در هر بشکه و نفت خام برنت نیز با ۰.۳ درصد کاهش به ۷۸.۲۱ دلار در هر بشکه رسید.

منبع: رویترز

نظرات

مخاطب گرامی توجه فرمایید:
نظرات حاوی الفاظ نامناسب، تهمت و افترا منتشر نخواهد شد.