فونیکس - هدر اخبار
کد مطلب: ۱۷۲۲۶۰

عقب‌گرد تولید نفت خام آمریکا از رکورد ۲ ساله

عقب‌گرد تولید نفت خام آمریکا از رکورد 2 ساله

درحالی‌که تولید نفت خام آمریکا از رکورد ۲ ساله خود که در روز قبل به آن دست یافته بود کمتر شد، قیمت‌های نفت افت کرد.

درحالی‌که تولید نفت خام آمریکا از رکورد ۲ ساله خود که در روز قبل به آن دست یافته بود کمتر شد، قیمت‌های نفت افت کرد. اما بسته‌شدن خط‌ لوله کی‌استون و کاهش ذخایر انبارها باعث تقویت قیمت‌ها شد.

به گزارش تجارت‌نیوز ، به نقل از رویترز؛ روز پنج‌شنبه درحالی‌‌که تولید نفت خام آمریکا از رکورد ۲ ساله خود که در روز قبل به آن دست یافته بود کمتر شد، قیمت‌های نفت افت کرد؛ اما بسته شدن خط‌ لوله کی‌استون و کاهش ذخایر انبارهای سوخت آمریکا علی‌رغم نگرانی از افزایش تولیدات، همچنان باعث شکوفایی بازارها شده است.

قیمت نفت خام تگزاس غرب آمریکا (دابلیوتی‌آی) در ساعت ۱۱:۱۹ به وقت تهران، به ۵۷.۸۹ دلار برای هر بشکه رسید که نسبت به قیمت بسته شده قبلی ۱۳ سنت یا ۰.۲ درصد کاهش یافته است، اما همچنان نزدیک به رکورد ۲۰۱۵ خود، هر بشکه ۵۸.۱۵ دلار، که روز چهارشنبه ثبت کرده بود باقی ماند.

قیمت نفت برنت هم با ۱۸ سنت یا ۰.۳ درصد کاهش نسبت به قیمت بسته‌شده قبلی به بشکه‌ای ۶۳.۱۴ دلار رسید.

علی‌رغم رکورد زدن تولید نفت آمریکا، قیمت دابلیوتی‌آی با بسته شدن خط‌ لوله کی‌استون با ظرفیت روزانه ۵۹۰ هزار بشکه، که یکی از بزرگ‌ترین خط‌ لوله‌های انتقال نفت خام کانادا به ایالات متحده است و همچنین کاهش انبارهای تجاری سوخت، رو به افزایش است.

ذخایر انبارهای نفت آمریکا در هفته منتهی به ۱۷ نوامبر ۱.۹ میلیون بشکه افت کرد و به رقم ۴۵۷.۱۴ میلیون بشکه رسید. سهام انرژی با ۱۵ درصد افت نسبت به رکوردهای ماه مارچ خود به پایین‌تر از سطح ۲۰۱۶ خود رسیده‌اند.

کاهش ذخایر در شرایطی به وجود آمده است که خط‌ لوله کی‌استون که میدان نفتی کانادا را به پالایشگاه‌های آمریکا متصل می‌کند، هفته گذشته پس از نشت نفت در داکوتا بسته شد. اوپراتور این خط‌ لوله، ترنس‌کانادا، حداقل تا پایان نوامبر انتقال نفت را قطع می‌کند.

درحالی‌که اوپک در تلاش است برای تقویت بازار در دیدار ۳۰ نوامبر خود توافق کاهش تولید خود را تمدید کند، تولیدات آمریکا با ۱۵ درصد افزایش نسبت به اواسط ۲۰۱۶ به رکورد ۹.۶۶ میلیون بشکه در روز رسیده است که تلاش‌های اوپک را تهدید می‌کند.

این آمریکا را از بزرگ‌ترین واردکننده نفت به یک صادرکننده مهم تبدیل کرده است و حالا تولید این کشور در بالاترین سطح جهانی است و تنها از روسیه و عربستان سعودی کمتر است.

مت استنلی، یک واسطه فروش سوخت در شرکت خدمات سرمایه‌گذاران فریت در دوبی، می‌گوید: آمریکا بدون شک ظرف ۵ سال آینده بزرگ‌ترین تولیدکننده جهان خواهد بود. در حال حاضر آن‌ها با نصف هزینه‌ای که دو سال پیش نفت تولید می‌کردند، درحال تولید هستند.

منبع: مهر

نظرات

مخاطب گرامی توجه فرمایید:
نظرات حاوی الفاظ نامناسب، تهمت و افترا منتشر نخواهد شد.