فونیکس - هدر اخبار
کد مطلب: ۲۷۳۳۵۵

هشدار لیبی نسبت به کاهش روزبه‌روز تولید نفت

هشدار لیبی نسبت به کاهش روزبه‌روز تولید نفت

رئیس شرکت ملی نفت لیبی هشدار داد اگر بنادر بزرگ همچنان تعطیل بمانند تولید نفت این کشور به‌طور روزبه‌روز کاهش خواهد یافت.

مصطفی سانالا، رئیس هیات مدیره شرکت ملی نفت مستقر در طرابلس، در اظهارات ویدئویی که در صفحه فیس‌بوک این شرکت منتشر شد، گفت: امروز تولید نفت ۵۲۷ هزار بشکه در روز است و فردا کمتر از این خواهد بود و پس فردا و روزهای پس از آن نیز به کاهش ادامه خواهد داد.

به گزارش تجارت‌نیوز ، سانالا از ژنرال حفتار که کنترل شرق این کشور را در دست دارد، خواست کنترل بنادر نفتی را به شرکت ملی نفت در طرابلس منتقل کند.

نیروهای حفتار کنترل بنادر شرق لیبی را به یک شرکت نفتی دیگر در شهر بنغازی داده اند. آمریکا، انگلیس، فرانسه و ایتالیا نسبت به انتقال کنترل بنادر نفتی به شرکت دیگری به جز شرکت ملی نفت مستقر در طرابلس ابراز نگرانی کرده‌اند.

این واگذاری غیرمنتظره به توقف صادرات حدود ۸۵۰ هزار بشکه در روز از بنادر لیبی منتهی شده است.

بی‌ثباتی لیبی تلاش‌های اوپک برای عرضه بیشتر و همچنین تلاش‌های مورد حمایت سازمان ملل متحد برای برگزاری انتخابات در سال میلادی جاری را پیچیده کرده است.

نیروهای حفتار می‌گویند: ارتش آنها برای حمایت از تاسیسات نفتی پولی دریافت نکرده است. سانالا در این اظهارات ویدئویی گفت: درآمد نفتی به بانک مرکزی فرستاده می‌شود و شرکت ملی نفت مسئول نحوه‌ توزیع آن نیست.

در حالی که لیبی بزرگترین ذخایر نفتی آفریقا را در اختیار دارد سال‌ها درگیری میان گروه‌های مسلحی که برای نفوذ بر ثروت انرژی رقابت می‌کنند، تولید و صادرات این کشور را فلج کرده است.

سانالا ابراز امیدواری کرد که حفتار برای ادامه تولید نفت، کنترل این بنادر را بازگرداند و اظهار کرد: هرگونه مذاکره می‌تواند با دولت بانک مرکزی و مجلس نمایندگان برگزار شود.

لیبی در فوریه پیش از این‌که نیروهای مسلح میدان الفیل به ظرفیت ۸۰ هزار بشکه در روز را تعطیل کنند، حدود ۱.۳ میلیون بشکه در روز نفت تولید می‌کرد.

تاسیسات نفتی در خلیج سیرت به همراه بخش مرکزی قدیمی در شرایط نامطلوبی هستند و تنها ۱۳ مخزن نفتی در بندر راس لانوف عملیاتی هستند.

مدیر شرکت ملی نفت گفت: اجازه دهید نفت به خصوص در شرایط دشوار فعلی از سیاست جدا بماند. ما از همه می‌خواهیم تاسیسات نفتی را خارج از منازعات نگه دارند.

منبع:بلومبرگ

نظرات

مخاطب گرامی توجه فرمایید:
نظرات حاوی الفاظ نامناسب، تهمت و افترا منتشر نخواهد شد.