فونیکس - هدر اخبار
کد مطلب: ۶۰۲۱۰۰

زمان واکنش دلار به مذاکرات / پیش‌بینی قیمت دلار امروز ۹ آذر

زمان واکنش دلار به مذاکرات / پیش‌بینی قیمت دلار امروز ۹ آذر

بازار ارز در ابتدای سال جاری، واکنش‌های معناداری نسبت به مذاکرات هسته‌ای داشت اما در دور جدید مذاکرات هسته‌ای، بازار نسبت به اخبار غیر موثق کمتر حساسیت نشان داده و افت قیمت خاصی نیز صورت نگرفته است.

به گزارش تجارت‌نیوز ، بازار ارز در ابتدای سال جاری، واکنش‌های معناداری نسبت به مذاکرات هسته‌ای داشت. هر خبر مثبتی می‌توانست روند قیمت بازار را کاهشی کند و قیمت دلار به سرعت راه نزول را در پیش می‌گرفت.

با این حال، در دور جدید مذاکرات هسته‌ای، بازار نسبت به اخبار غیر موثق کمتر حساسیت نشان داده و افت قیمت خاصی نیز صورت نگرفته است.

به نظر می‌رسد در این دور از مذاکرات، معامله‌گران بیشتر به دنبال خبرهای مهم و موثق هستند و نسبت به شایعه‌ها و گمانه‌زنی‌ها، واکنش محدودی داشته‌اند.

واکنش‌ها پس از انتشار اخبار رسمی

از نگاه شماری از تحلیل‌گران، نوسان معنادار قیمت دلار در این دور از مذاکرات، پس از انتشار رسمی نتایج، بروز خواهد کرد.

در واقع زمانی که بازار اطمینان پیدا کرد که مذاکرات هسته‌ای چه سمت و سویی پیدا می‌کند، موقعیت جدید معامله‌گران تعریف خواهد شد.

در این میان برخی از فعالان نیز باور دارند که رشد قیمت دلار در روزهای اخیر ارتباطی به مذاکرات هسته‌ای نداشته است و بیشتر تحت تاثیر هماهنگی دلار با نرخ تورم صورت گرفته است.

از ابتدای سال جاری، قیمت دلار بالای ۱۷ درصد افزایش را به ثبت رسانده است، ولی در همین بازه زمانی، شاخص قیمت مصرف‌کننده بالای ۲۲ درصد رشد را تجربه کرده است.

در این شرایط، برخی از تحلیل‌گران باور دارند که دلار در حال هماهنگ شدن و تعدیل با نرخ تورم است.

افزایش فعالیت نوسان‌گیران

برخی از معامله‌گران باور دارند که در دوران مذاکرات هسته‌ای، فعالیت نوسان‌گیران افزایش پیدا می‌کند.

از نگاه آنها نوسان‌گیران سعی می‌کنند با برجسته‌سازی اخبار کمی قیمت‌ها را جابه‌جا کنند و زمینه‌ساز کسب سود برای خود شوند.

در واقع در حالی که عده‌ای عدم امیدواری نسبت به آینده این دور از مذاکرات هسته‌ای را عامل رشد معرفی کرده‌اند، گروه دیگری باور دارند که هماهنگ شدن با نرخ تورم زمینه‌ساز افزایش قیمت دلار شده است.

دسته دیگری نیز معتقدند که اساسا دلیل تغییرات کنونی قیمت دلار، ‌افزایش فعالیت نوسان‌گیران است.

مرز ۸ هزار تومانی درهم شکسته شد

شمار دیگری از معامله‌گران باور دارند که رشد معنادار نرخ حواله درهم زمینه‌ساز افزایش تقاضا در بازار ارز داخلی شده است.

دیروز نرخ حواله درهم از مرز حساس ۸هزار تومانی عبور کرد و همین مساله در انتظارات معامله‌گران بازار داخلی اثر داشت.

با درهم بالای ۸ هزار تومان، ‌حداقل ارزش دلار در بازار داخلی می‌تواند در محدوده ۲۹ هزار و ۳۶۰ تومان قرار بگیرد.(دنیای اقتصاد)

نوسانات قیمت دلار

قیمت دلار در پایان معاملات روز یکشنبه در بازار متشکل و سنا کاهشی بود اما قیمت دلار در بازار آزاد همچنان در کانال ۲۹ هزار تومان باقی ماند.

این روند در معاملات دیروز هم ادامه داشت و اختلاف نرخ ارز صرافی ملی با بازار آزاد به حدود سه هزار تومان رسید.

صدیقین از ضد و نقیض‌های بازار دلار و این اختلاف قیمت‌ها گفت و توضیح داد: در معاملات پشت خطی روز دوشنبه (قبل از شروع مذاکرات) قیمت دلار در بازار متشکل ارزی و سامانه سنا کاهشی بود اما در بازار آزاد همچنان در کانال ۲۹ هزار تومان باقی ماند.

امیدواری فعالان بازار آزاد به افزایش قیمت

این کارشناس بازارهای مالی وجود این تضاد قیمتی در بازار دلار را ناشی از امیدواری فعالان بازار آزاد به افزایش قیمت دلار می‌داند.

او همچنین بر این عقیده است که دلار بازار آزاد از کاهش قیمت دلار متشکل و سنا تاثیری نگرفته است و منتظر اخبار و سیگنال‌های قطعی از وین است.

آخرین اخبار حوزه ارز، طلا و سکه را در صفحه طلا و ارز تجارت‌نیوز بخوانید.

نظرات

مخاطب گرامی توجه فرمایید:
نظرات حاوی الفاظ نامناسب، تهمت و افترا منتشر نخواهد شد.