فونیکس - هدر اخبار
کد مطلب: ۹۴۷۴۸۱

«تجارت‌نیوز» گزارش می‌دهد:

از کجا نقره بخریم؟/ روش های خرید نقره برای سرمایه گذاری

از کجا نقره بخریم؟/ روش های خرید نقره برای سرمایه گذاری

با افزایش قیمت طلا و سکه در سال‌های اخیر سرمایه‌گذاری روی سایر فلزات ارزشمند مورد توجه قرار گرفته است. نقره از آن دسته فلزاتی است که در سال‌های اخیر، نگاه سرمایه‌گذاری مردم را به خود جلب کرده است. این فلز ارزشمند علاوه بر تهیه مصنوعات نقره و انواع صنایع دستی، به صورت ساچمه و شمش نیز برای سرمایه‌گذاری عرضه می‌شود. با این حال سرمایه‌گذاری در نقره به دلیل تازگی این بازار، چالش‌هایی نیز به همراه داشته است. تجارت‌نیوز در این گزارش اطلاعات کاربردی درباره نحوه سرمایه‌گذاری در نقره را ارائه کرده است.

به گزارش تجارت نیوز،

قیمت طلا و سکه در سال‌های اخیر افزایش‌ قابل توجهی داشت و دست بسیاری از مردم را برای سرمایه‌گذاری در این بازار کوتاه کرد. بنابراین بازار نقره داغ شد و بسیاری از مردم را برای خرید و سرمایه‌گذاری در این فلز ارزشمند ترغیب کرد.

از سوی دیگر برخی از کارشناسان با توجه به سیاست خرید فلزات ارزشمند از سوی چین در سال‌های اخیر، افزایش قیمت در بازار نقره را پیش‌بینی کردند. این موضوع را نیز باید در نظر داشت که قیمت اونس جهانی نقره در سال‌های اخیر از ثبات نسبی برخوردار بوده و شکل‌گیری روند صعودی بعد از این رکود محتمل است.

همین موارد در تبلیغات برای ترغیب مردم به خرید نقره تاثیر زیادی داشت. از همین رو، تجارت‌نیوز در این گزارش قصد دارد به مهمترین سوالات مردم در خصوص نحوه سرمایه‌گذاری و خرید در بازار نقره پاسخ دهد.

از کجا نقره بخریم؟

خرید نقره و هر فلز دیگری همانند طلا باید از واحدهای صنفی معتبر انجام شود که بتوانند فاکتور معتبر ارائه دهند، نسبت به محصول فروخته شده متعهد باشند و در صورت تمایل صاحب کالا، خریدار آن محصول باشند.

باید در نظر داشت، دارایی باید نقدشوندگی بالایی داشته باشد؛ بنابراین ارائه ضمانت خرید و فاکتور معتبر از سوی واحد صنفی در درجه اول اهمیت قرار دارد.

گفتنی است در حال حاضر اختلاف قیمت‌ها در بازار نقره زیاد است، اما هر ارزانی بی دلیل نیست! در هر سرمایه‌گذاری، این نکته مهم است که سرمایه‌گذار بتواند دارایی خود را به راحتی نقد کند یا به اصطلاح، آن بازار از نقدشوندگی بالایی برخوردار باشد.

چرا قیمت نقره در واحدهای صنفی متفاوت است؟

از نکات دیگری که زمان خرید نقره باید در نظر داشت و همین مساله نیز باعث اختلاف قیمت در واحدهای صنفی می‌شود، عیارهای متفاوت نقره است. عیار نقره داخلی ۹۹۹ است و عیار شمش‌های وارداتی ۹۹۹.۹۹ است. نقره با عیار 925 نیز در بازار موجود است که به دلیل عیار پایین‌تر، قیمت کمتری دارد.

شمش نقره بخریم یا ساچمه نقره؟

اگر سرمایه‌گذار به دنبال سرمایه‌گذاری با وزن‌های کمتر از ۲۵۰ گرم است، خرید ساچمه صرفه اقتصادی بیشتری دارد. زیرا در این وزن‌ها باید اجرت بیشتری برای شمش پرداخت کرد؛ اما با خرید ساچمه می‌توان با همان مبلغ مقدار بیشتری نقره تهیه کرد.

پیشنهاد فعالان بازار نقره این است که در وزن‌های نیم تا یک کیلوگرم، خرید شمش گزینه بهتری است؛ زیرا در این وزن‌‌ها هزینه اجرت کمتر است و بر همین اساس، شمش به‌عنوان سرمایه‌گذاری با نقدشوندگی بالاتر، در نظر گرفته می‌شود.

نقره را کجا بفروشیم؟

در زمان خرید نقره توجه به این نکته مهم است که فروشنده شمش یا ساچمه‌، خریدار محصول خود نیز باشد. در این صورت است که می‌توان به نقره همانند طلا به‌عنوان یک دارایی با نقدشوندگی بالا نگاه کرد.

در حال حاضر اغلب واحدهای صنفی که نقره را از سرمایه‌گذار خریداری می‌کنند، قیمتی پایین‌تر از قیمت خرید را به فروشنده (سرمایه‌گذار) پیشنهاد می‌‍دهند. بر همین اساس، توجه به میزان نقدشوندگی نقره در زمان خرید بسیار با اهمیت است.

نکات مهم در خرید شمش نقره

در زمان خرید ششم نقره باید به موارد مهمی که در ادامه به آن‌ها اشاره شده، توجه کرد:

گواهی اصالت: شمش خریداری شده باید دارای گواهی اصالت باشد. این گواهی نشان‌دهنده وزن دقیق و خلوص محصول است.

حکاکی روی شمش: روی شمش‌های اصل، اطلاعاتی مانند وزن و عیار حکاکی می‌شود. این نوشته‌ها باید به صورت دقیق و با کیفیت باشد و با نوشته گواهی اصالت برابری نماید.

خرید از فروشنده معتبر: خرید از فروشگاه‌های معتبر و زیر نظر اتحادیه از نکات مهمی است که در نقدشوندگی دارایی سرمایه‌گذار، حرف اصلی را می‌زند. فروشنده‌های معتبر اصالت کالا را تضمین می‌کنند.

گزارش‌های بیشتر را در صفحه طلا و ارز بخوانید.

نظرات

مخاطب گرامی توجه فرمایید:
نظرات حاوی الفاظ نامناسب، تهمت و افترا منتشر نخواهد شد.