فونیکس - هدر اخبار
کد مطلب: ۲۸۶۱۶۱

رئیس اتحادیه املاک کشور در گفتگو با تجارت‌نیوز:

فروشندگان خانه عقب‌نشینی نکنند

فروشندگان خانه عقب‌نشینی نکنند

رئیس اتحادیه املاک کشور عنوان کرد: در بازار فعلی فروشنده‌های مسکن عقب‌نشینی کرده‌اند که با ادامه این نوع سیاست‌ها وضعیت به ضرر آنها تمام خواهد شد. توصیه‌ ما این است که رونق و گردش فعالیت‌ها هم به نفع فروشنده و هم به نفع اقتصاد ملی تمام خواهد شد.

رئیس اتحادیه املاک کشور درباره وضعیت بازار مسکن تا پایان تابستان به تجارت‌نیوز گفت: در بخش خرید و فروش مسکن افزایش سقف وام مسکن از سوی بانک عامل، کمک به فعال شدن بخش‌خصوصی، پیش رفتن به سمت صنعتی‌سازی و احیای بافت‌های فرسوده با کمک بخش‌خصوصی و در بخش رهن و اجاره نیز ارائه وام‌های ثانویه را به دولت و مجلس شورای اسلامی پیشنهاد داده‌ایم، تا به این شکل به ساماندهی اقتصادی کشور در این بخش کمک کنیم. این درحالی است که این نوع برنامه‌ها هنوز تا مرحله اجرا فاصله دارد.

مصطفی قلی‌خسروی درباره قیمت مسکن اظهارکرد: قیمت مسکن هنوز با برخی سردرگمی‌ها مواجه است. از سوی دیگر در این بازار فروشنده‌ها عقب‌نشینی کرده‌اند، که در پیش گرفتن این سیاست اشتباه است. رونق و گردش فعالیت‌ها علاوه بر اینکه به نفع فروشنده است نفع اقتصاد ملی را نیز به همراه دارد.

او در پاسخ به این پرسش که آیا با افزایش قیمت مسکن اعضای صنف مشاوران املاک با رکود مواجه شده‌اند یا خیر، پاسخ داد: در این بازه زمانی هنوز رونق وجود دارد و مشاوران املاک با افزایش قیمت‌های مسکن با رکود عمیق رو به رو نیستند. مقایسه آماری از فروردین تا اواسط تیر ماه نشان می‌دهد که کل قراردادها سال 96 در حوزه مسکن به میزان 374 هزار و 828 بوده است. از این میزان 199 هزار و 3 اجاره نامه تنظیم شده و در عین حال نیز میزان مبایعه نامه‌ها به 171 هزار 396 رسیده است.

قلی خسروی با اشاره به میزان قراردادهای سال 97 اشاره کرد و افزود: میزان قراردادهای نوشته شده از فروردین تا اواسط تیرماه سال جاری نشان می‌دهد 403 هزار و 949 قرارداد به امضا رسیده که در این میان هم 219 هزار 156 مبایعه نامه تنظیم شده است. میزان قراردادها در حوزه اجاره نیز رقم 180 هزار و 271 گزارش را نشان می‌دهد. حال نسبت مقایسه‌ای سال 97 نسبت به سال 96 نشان می‌دهد که در سال جاری حدود 8 درصد در کل قرار دادها ما شاهد رشد بوده‌ایم و از آن سو مبایعه‌نامه‌ها نیز حدود 28 درصد رشد را یادآور می‌شود. همچنین روند میزان اجاره‌نامه‌ها نیز کاهش 9 درصدی را گزارش می‌دهد.

این فعال صنفی به وضعیت قراردادها در شهرستان تهران اشاره کرد و گفت: مقایسه آماری از فروردین سال 96 تا اواسط تیر ماه این سال مذکور در تهران نشان می‌دهد که کل قراردادهای تهران 116 هزار و 39 بوده که از این میزان 55 هزار و 282 مبایعه‌نامه به امضا رسیده و میزان اجاره نیز حدود 59 هزار و 747 مورد را گزارش می‌دهد.

قلی خسروی تصریح کرد: آمارهای مطرح شده نشان می‌دهد که هنوز به ثبات قیمتی نرسیدیم و در شرایط فعلی با برنامه‌ای که در دست دولت است به تلاش مسئولان دل بسته‌ایم.

نظرات

مخاطب گرامی توجه فرمایید:
نظرات حاوی الفاظ نامناسب، تهمت و افترا منتشر نخواهد شد.

تیترِ یک

آخرین اخبار

پربازدیدترین اخبار