اسلامی مطرح کرد:
گرانی قیمت مسکن نتیجه کمبود عرضه است / وظیفه ما تعادلبخشی به بازار است
وزیر راه وشهرسازی با اشاره برنامهها برای ساماندهی بازار مسکن گفت: با تعادلبخشی به عرضه و تقاضای مسکن میتوانیم گسترش گرانی لجامگسیخته را جبران کنیم.
به گزارش تجارتنیوز، محمد اسلامی وزیر راه و شهرسازی در خصوص برنامه وزارت راه و شهرسازی به منظور ساماندهی بازار مسکن ، گفت: برای ساماندهی بازار مسکن اساسا وظیفه وزارت راه و شهرسازی تعادل بخشی به بازار عرضه و تقاضا به ویژه برای اقشار متوسط و کمدرآمد است.
وزیر راه شهرسازی با بیان اینکه در گام نخست برنامه احداث 400هزار واحد مسکونی را در دستور کار داریم که هفته گذشته با حضور رئیس جمهور رونمایی شد، تصریح کرد: 100هزار واحد از 400هزار واحد مسکنهای در دستور کار در شهرهای بالای 150هزار نفر و 100هزار واحد در بافتهای فرسوده و 200هزار واحد دیگر در شهرهای جدید احداث میشود.
اسلامی در پایان با تاکید بر اینکه احداث واحدهای جدید مسکونی در کنار تکمیل پروژههای مسکن مهر، به جریان تولید مسکن در کشور شتاب میبخشد، عنوان کرد: از طریق تعادل بخشی به عرضه و تقاضای مسکن میتوانیم گسترش گرانی لجام گسیخته قیمت مسکن را که تنها ناشی از تلاطم های اقتصادی اخیر نیست و نتیجه کمبود عرضه مسکن است را جبران کنیم.
جزئیات تخصیص لاستیک به رانندگان
محمد اسلامی امروز در حاشیه بازدید از سومین نمایشگاه بینالملل حمل و نقل و صنایع وابسته، اظهار کرد: محصولاتی که امروز در این نمایشگاه عرضه شده است از محل ظرفیتهای داخلی است؛ اینها طرحهای پژوهشی بوده است که به مرحله اجرا درآمده است.
وی افزود: توجه به صنایع داخلی برای پیشبرد حوزه حمل و نقل بیشتر مورد توجه خواهد بود و دولت سال جاری و سالهای آتی بیشتر از حمل و نقل حمایت میکند.
اسلامی ادامه داد: باید بتوان ناوگان را به صورت متوازن توسعه داد که این در حوزههای ریلی، هوایی، جادهای و دریایی است.
وی افزود: در این نمایشگاه بخش خصوصی تولیدکننده و مصرفکننده حضور دارند و با هم مذاکره میکنند، دولت هم از این مذاکرات و خریدها حمایت میکند.
وزیر راه و شهرسازی ادامه داد: برای تخصیص منابع از محل تسهیلات پیشبینی شده هم برای تولیدکننده و هم برای مصرفکننده مواردی اختصاص مییابد.
اسلامی افزود: در شرایط کنونی و با توجه به تحریمها نیاز داریم کیفیت تولیدات داخل را برای مصرفکننده و مردم ارتقاء دهیم.
تخصیص ارز بانک مرکزی به واردکنندگان لاستیک
وی با اشاره به اینکه رانندگان اقشار زحمتکش جامعه هستند، گفت: مسائل بیمهای آنها را پیگیری کردیم و از نظر پشتیبانی لاستیک هم عوارض پیگیری شد و قرار است با کمک تشکلهای صنفی رانندهها بقیه اقلام لازم برای رانندهها نیز به سرعت تأمین شود.
وزیر راه و شهرسازی ادامه داد: بانک مرکزی به واردکننده لاستیک ارز اختصاص داده است دولت هم از تولیدکننده لاستیک حمایت کرد تا لاستیک با سرعت بالاتری به دست رانندهها و کامیونداران برسد.
وی گفت: مقرر شد لاستیک و مواد اولیه آن در زمره کالای اساسی قرار گیرد و ارز 4200 تومانی به آن اختصاص یابد.
وزیر راه و شهرسازی گفت: لاستیکها در صورت پیمایش ناوگان، دارا بودن تنکیلومتر و اجرای حمل بار به ناوگان تعلق میگیرد.
اسلامی گفت: سازمان راهداری و حمل و نقل جادهای لاستیک را بر اساس سهمیهای که وزارت صنعت، معدن و تجارت به این سازمان اختصاص میدهد بین رانندگان توزیع میکند.
منبع: خبرگزاری خانه ملت و فارس
نظرات