نوسازی ۱۹ هزار و ۸۰۰ واحد مسکن روستایی در ملایر
تاکنون برای ۸۰ درصد ساختمانهای روستایی شهرستان ملایر سند مالکیت صادر شده است.
مدیر بنیاد مسکن انقلاب اسلامی ملایر گفت: ۲۵ هزار و ۶۱۶ واحد مسکونی روستایی کمدوام و ناایمن در این شهرستان وجود دارد که تاکنون ۱۹ هزار و ۸۰۰ واحد مقاومسازی و نوسازی شده است.
«روحالله بهرامی» اظهار کرد: شاخص مقاومسازی مسکن روستایی ملایر ۷۷ درصد است که در مقایسه با شاخص استانی با ۶۸ درصد و کشوری ۵۴ درصد، بالاتر از شاخص استانی و کشوری است.
وی افزود: سهمیه ابلاغی مسکن روستایی از محل اعتبارات سال ۱۴۰۲، هزار و ۵۴۱ فقره بود که از این تعداد هزار و ۵۲۷ فقره به بانک معرفی و برای هزار و ۳۷۴ واحد عقد قرارداده شده است.
مدیر بنیاد مسکن ملایر درصد پروندههای معرفی به بانک را ۹۹ درصد و عقد قرارداد را ۹۰ درصد عنوان کرد و ادامه داد: از این تعداد عملیات ساختمانی ۸۵۱ واحد مسکن روستایی به اتمام رسیده و در مرحله اسکان و بهرهبرداری توسط مالکان است.
بهرامی با بیان اینکه ۶۲ درصد از واحدهای مسکن روستایی ملایر سالجاری پایان کار گرفتند، افزود: این شهرستان در جذب اعتبارات مسکن روستایی و میزان عقد قرارداد واحدهای مسکونی و معرفی شده به بانک، در رتبه نخست استان همدان قرار دارد.
وی گفت: حدود ۶ هزار واحد مسکن روستایی در این شهرستان نیاز به مقاومسازی دارند که باید در کمترین زمان ممکن این تعداد واحد مسکونی از محل اعتبارات سال ۱۴۰۳ مقاومسازی شود.
مدیر بنیاد مسکن ملایر تاکید کرد: با توجه به اینکه سقف تسهیلات مقاومسازی مسکن روستایی با موافقت هیات وزیران به چهار میلیارد ریال با سود پنج درصد و دوره بازپرداخت ۲۰ ساله افزایش یافت، روستاییان باید فرصت را مغتنم شمرده و از این تسهیلات برای نوسازی مسکن خود استفاده کنند.
بهرامی تاکید کرد: شهرهای زیر ۲۵ هزار نفر نیز میتوانند از تسهیلات مقاومسازی مسکن استفاده کنند.
وی صدور سند مالکیت را نیز از دیگر اقدامات در حوزه مسکن روستایی برشمرد و ادامه داد: تاکنون برای ۸۰ درصد ساختمانهای روستایی شهرستان ملایر سند مالکیت صادر شده است.
بهرامی بیان کرد: شهرستان ملایر ۲۰۴ روستای دارای سکنه با ۲۳ هزار و ۱۸۳ خانوار دارد که از ابتدای اجرای طرح مقاومسازی مسکن روستایی، ۲۵ هزار و ۶۱۶ واحد مسکن روستایی در این شهرستان غیرایمن شناسایی شد.
نظرات