پرداخت تسهیلات به صادرکنندگان ۵ محصول باغی
معاون امور باغبانی وزارت جهاد کشاورزی گفت: خط اعتباری ۶۰۰ میلیارد تومانی با عاملیت بانک کشاورزی برای پرداخت تسهیلات به صادرکنندگان پنج محصول باغی ایجاد شده است.
معاون امور باغبانی وزارت جهاد کشاورزی گفت: خط اعتباری ۶۰۰ میلیارد تومانی با عاملیت بانک کشاورزی برای پرداخت تسهیلات به صادرکنندگان پنج محصول باغی ایجاد شده است.
به گزارش تجارتنیوز ، به نقل از وزارت جهاد کشاورزی؛ محمدعلی طهماسبی با اشاره به اینکه خط اعتباری ۶۰۰ میلیارد تومانی با عاملیت بانک کشاورزی برای پرداخت تسهیلات به صادرکنندگان پنج محصول سیب، خرما، پسته، زعفران و کشمش ایجاد شده است، اظهار داشت: به منظور بهرهمندی تولیدکنندگان از ارزش افزوده محصولات تولیدی خود برای ایجاد صنایع سورتینگ و بستهبندی محصولات کشاورزی تسهیلات با نرخ سود ۱۵ درصد از خط اعتباری مکانیزاسیون کشاورزی پرداخت میشود.
وی با بیان اینکه استان آذربایجان غربی با بیش از یک میلیون و ۲۰۰ هزار تن تولید سیب درختی رتبه اول را در کشور دارد،اذعان داشت: با توجه به کیفیت مطلوب سیب تولیدی استان، این محصول به کشورهای پاکستان افغانستان ترکمنستان و عراق صادر میشود.
طهماسبی با اشاره به صادرات بیش از ۸۰ هزارتن سیب از ابتدای سال جاری تاکنون گفت: بیش از ۴۷ هزارتن از سیبهای صادراتی از آذربایجان غربی بوده است.
وی پیشبینی کرد: امسال ۷۰۰ هزارتن سیب درختی ایران به بازارهای هدف صادر شود.
طهماسبی یادآور شد: با توجه به میزان تولید و کیفیت مطلوب سیب آذربایجان غربی، هماکنون میز سیب کشور در این استان تشکیل و پیگیریهای لازم جهت تشکیل «زنجیره صادرات سیب کشور» نیز در آذربایجان غربی هم در حال انجام است.
معاون امور باغبانی وزارت جهاد کشاورزی اعلام کرد: جایگزینی تدریجی باغات قدیمی سیب با ارقام جدید و پایه کوتاه، اجرای سیستمهای نوین تولید، سورت و بستهبندی و همچنین توسعه صنایع تبدیلی و تکمیلی با تقویت تشکلهای این بخش از برنامههای وزارت جهاد کشاورزی است. طهماسبی توسعه تولید گیاهان دارویی و عرقیات گیاهی را از اولویتهای وزارت جهاد کشاورزی عنوان کرد و افزود: به منظور جلوگیری از خامفروشی، استفاده از روشهای نوین در تولید عرقیات و اسانسهای گیاهی ضروری است.
معاون امور باغبانی وزارت جهاد کشاورزی بر لزوم توسعه کشت گل محمدی و صنایع فرآوری آن تاکید و خاطرنشان کرد: صادرات فرآوردههای گل محمدی و زعفران سالانه بیش از ۴۰۰ میلیون دلار برای کشور ارزآوری دارد.
منبع: مهر
نظرات