فونیکس - هدر اخبار
کد مطلب: ۳۳۳۹۴۲

تجارت‌نیوز گزارش می‌دهد:

اقدام عجیب دیگر از همراه اول / خرید اطلاعات کاربران توسط آی‌گپ!

اقدام عجیب دیگر از همراه اول / خرید اطلاعات کاربران توسط آی‌گپ!

در یک ماه گذشته ابتدا روبیکا بدون اجازه برای کاربران اینستاگرام در روبینو صفحه ساخت و حالا در اقدام عجیب دیگری آی‌گپ از هر روشی استفاده می‌کند که به اجبار هم که شده روی تلفن‌های همراه کاربران نصب شود.

به گزارش تجارت‌نیوز ، پس از فیلترینگ شبکه‌های اجتماعی همانند تلگرام و به تازگی با تصویب طرح صیانت از فضای مجازی، پیام‌رسان‌های ایرانی با روش‌های مختلفی سعی کردند تا جایگزین پیام‌رسان‌ها و شبکه‌های اجتماعی خارجی شوند.

با وجود تمام تلاش‌های این پیام‌رسان‌ها کوچ دائمی کاربران ایرانی از پیام‌رسان‌های خارجی به پیام‌رسان‌های داخلی جواب نداد و اکنون مخاطبان شاهد تلاش‌های عجیبی از سوی این پیام رسان‌ها برای رسیدن به هدف خود هستند.

به تازگی پیامکی برای مشترکان همراه اول مبنی بر اینکه « پرداخت صورت حساب تلفن همراه از طریق پبام رسان آی گپ با ۱۵ درصد تخفیف انجام می‌شود» ارسال شده که باعث نگرانی تعداد زیادی از مشترکان این اپراتور شده است.

ماجرا چیست؟

ظاهرا همراه اول در اقدامی غیرموجه اطلاعات صورت حساب مشترکین دائمی خود را در اختیار «آی گپ» پیا‌م‌رسان داخلی گذاشته است، که هنوز توضیحی برای این موضوع ارائه نداده است.

یکی از کاربران در توییتر در اعتراض نسبت به این پیام نوشت: ‏«من کاربر ‎آی‌گپ نیستم، شماره و کارکرد موبایل من دست آی‌گپ چه‌کار می‌کنه؟ کجا باید از این افشای اطلاعات شکایت کرد؟»

آی گپ نیز در توییتر در پاسخ توضیح داد: « اطلاعات هیچ کاربری بدون تایید خودش در اختیار آی‌گپ نیست. اگر اس ام اسی برای شما آمده از طریق همراه اول ارسال شده است.»

یکی از مهم‌ترین دلایل محبوب‌‌ نبودن پیام‌رسان‌های داخلی، بی‌اعتمادی عمومی نسبت به آن‌هاست و اقداماتی شبیه به این باعث شده که این بی‌اعتمادی بیشتر شود.

کاربران نیاز به جلب اعتماد دارند، تا از این طریق به سمت استفاده از پیام‌رسان‌های بومی هدایت شوند. تا زمانی که دولت تمهیدات سفت و سختی برای حفظ حریم خصوصی کاربران ندهد، پیام‌رسان‌های ایرانی نه در بازار داخلی و نه در بازار خارجی موفق به جلب کاربران نمی‌شوند.

عضویت در آی‌گپ شرط ورود به سامانه دانشگاه آزاد!

چند ماهی می‌شود که ورود به سامانه آموزش‌یار دانشگاه آزاد اسلامی وابسته به دریافت کد از پیام‌رسان آی‌گپ شده که با نارضایتی شدید دانشجویان این دانشگاه رو به رو بوده است.

براساس گزارش‌های به دست آمده، دانشگاه آزاد اسلامی در خرداد ۱۴۰۰ نیز دانشجویان را ملزم کرده که برای دریافت کارت امتحانات، باید حتما پیام‌رسان آی‌گپ را نصب کنند.

این در حالی‌ است که سال گذشته دانشجویانی که مایل نبودند تا این پیام‌رسان را نصب کنند تنها چند دقیقه اگر صبر می‌کردند می‌توانستند وارد سامانه شوند، اما اکنون نصب این پیام‌رسان اجباری شده است!

تنها توضیح دانشگاه آزاد اسلامی و آی‌گپ درباره این موضوع این بود که نصب آیگپ انجام امور دانشجویی را تسهیل می‌کند.

تجربه نشان است که این اقدامات که به نوعی مجبور کردن دانشجویان و کاربران است، هیچ‌گاه باعث جذب مخاطب نخواهد شد.

وام‌های میلیادری پاسخگو نبود؟

یکی از اقداماتی که برای ایجاد زیر ساخت شبکه ملی اطلاعات و طرح صیانت از فضای مجازی صورت گرفت، حمایت از پیام‌رسان‌های داخلی با اعطای وام‌های میلیاردی بود.

سازندگان پیام‌رسان‌های داخلی تا سقف ۵ میلیارد تومان وام بی‌قید و شرط و با شرایط آسان گرفتند و کاربران ایرانی در صورت استفاده از پیام‌رسان‌های داخلی ۵٠ درصد تخفیف تعرفه اینترنت دریافت می‌کنند.

اما حالا با گذشت چندین ماه این پیام‌رسان‌ها با تسهیلات میلیاردی و تبلیغات فراوان هم نتوانستند جایگاه مناسب‌تری در میان کابران ایرانی پیدا کنند.

ظاهرا این روش‌ها پاسخگو نبوده که حالا از طریق روش‌های جدید از جمله معامله اطلاعات صورت‌حساب کاربران اپراتورهای تلفن همراه و با دادن تخفیف‌های مختلف، اقدام به جذب مخاطب کرده‌اند.

آخرین اخبار و گزارش‌ها در حوزه استارتاپ و فناوری اطلاعات را در صفحه اختصاصی استارتاپ تجارت‌نیوز دنبال کنید.

نظرات

مخاطب گرامی توجه فرمایید:
نظرات حاوی الفاظ نامناسب، تهمت و افترا منتشر نخواهد شد.