تجارتنیوز گزارش میدهد:
بهترین استارتاپ های حوزه گیم/ فیلترینگ چه بر سر اپلیکیشنهای بازی آورد؟
صنعت بازیسازی یکی از حوزههایی است که طی سالهای اخیر عملکرد قابل توجهی داشته است. بهترین استارتاپهای این حوزه کدامند؟
به گزارش تجارتنیوز ، چندسالی میشود که اکوسیستم استارتاپی درحال رشد و جااندازی خود در دنیای کارآفرینی است. مهمترین هدف استارتاپها ورود به حوزههای گوناگون و تسهیل امور خدماتگیرندگان و کاربران است.
استارتاپ های حوزه گیم
یکی از حوزههایی که استارتاپها طی سالهای اخیر عملکرد قابل توجهی در توسعه آن داشتند صنعت ساخت بازیهای ویدئویی است که در کشور ما نیز بسیاری از آنها باوجود محدودیتها درحال فعالیتاند.
کوئیز آف کینگز: کوئیز آف کینگز بزرگترین استارتاپ حوزه بازیهای ویدیویی در کشور به مدیرعاملی امیرحسن ناطقی است. این استارتاپ بیش از 60 نیروی فعال دارد که میانگین سنی آنها 26 سال است. به نظر میرسد کوئیز آف کینگز سعی دارد از افراد جوان و خلاق برای تکمیل کادر خود استفاده کند.
مستربازی: مستربازی بزرگترین سامانه بازیهای رایانهای آنلاین است که بیش از 5 بازی جذاب رایانهای را پوشش میدهد. جالب است بدانید هفتهای یکبار مسابقهای با عنوان لیگ بازیهای رایانهای در مستربازی برگزار میشود که از میان شرکتکنندگان 20 نفر اول جایزه میگیرند.
نارین: نارین یک استارتاپ تولید و انتشار اپلیکیشنهای کاربردی و سرگرمکننده در ایران است. از جمله پروژههای طراحی شده توسط این شرکت میتوان به دیجیبازی و بازیباکس اشاره کرد.
بازینگا: بازینگا زیرمجموعه شرکت آواگیمز با بنیانگذاری حسین مزرعی و طه رسولی است. بازینگا که اعضای آن حدودا 20 نفر هستند، روی همه مارکتهای اندرویدی کافه بازار، مایکت و گوگل پلی در دسترس است.
کنسول: کنسول یک استارتاپ حوزه گیم است که آموزشها، اطلاعات و ترفندهای لازم را برای یک گیمر حرفهای شدن به اشتراک میگذارد. در کنسول گیمرها تجربیاتی که از بازیهای مختلف بهدست آوردهاند را باهم به اشتراک میگذارند. کنسول تنها پلتفرمی است که تمام دادههای مورد نیاز یک گیمر را به صورت منسجم و در قالب یک اپلیکیشن به مخاطب ارائه میدهد.
نورولند: نورولند یک استارتاپ دانشبنیان در حوزه تولید بازیهای رایانهای برای کودکان است. این استارتاپ در تولید بازیهای رایانهای فعالیت دارد و تمرکزش روی بهبود تواناییهای شناختی کودکان ۴ تا ۸ سال است. اعضای تیم نورولند قصد دارند با متدها و روشهایی که در حوزه علوم شناختی تعریف شده، بازیهایی را توسعه دهند که منجر به بهبود تواناییهای ذهنی بچهها در ریاضی، زبان و … میشود.
آسیب فیلترینگ به استارتاپ های حوزه گیم
اعمال محدودیتهای اخیر اینترنت و فیلترینگ برخی شبکههای اجتماعی خارجی خسارتهای فراوانی را به کسبوکارها بهویژه کسبوکارهای اینترنتی وارد کرد. استارتاپهای حوزه گیم نیز یکی از حوزههایی بودند که از فیلترینگ و محدودیتهای اینترنت آسیبهای فراوانی دیدند.
در همین خصوص، مدیرعامل استارتاپ نورولند در گفتگو با تجارتنیوز پیرامون آسیبهایی که طی چندماه اخیر متوجه این استارتاپ بود، بیان کرد: حوزه کاری ما از جمله حوزههایی بود که از فیلترینگ آسیب زیادی دید. فیلتر شدن بخش زیادی از سرویسهای گوگل، مارا با مشکلات زیادی مواجه کرد. مثلا بخش زیادی از بازیسازان برای ورود به بازیها، متد جیمیل را پیاده کرده بودند که بعد از اعمال محدودیتها به مشکل خوردند. به علاوه بخش مارکتینگ هم با فیلتر شدن شبکههای اجتماعی مثل اینستاگرام با مشکل مواجه شد و ما تا حد زیادی مخاطبانمان را از دست دادیم.
او ضمن تاکید بر اینکه استارتاپ نورولند هنوز در مراحل اولیه رشد بهسر میبرد، اظهار کرد: در حال حاضر، بیشترین چیزی که برای ما اهمیت دارد برندسازی است. مشکلات اخیر مارا از توسعه کسبوکار باز داشت و از هدفمان دور کرد.
از دولت میخواهیم هیچ کاری نکند
او درباره انتظاراتی که استارتاپیها در شرایط کنونی از دولت دارند، افزود: انتظار ما از دولت این است که لطفا هیچ کاری نکند. در اینصورت حداقل ما میتوانیم با توجه به عوامل موجود، برنامهریزی کنیم. وقتی هیچ چیزی ثابت نیست و این احتمال وجود دارد که دو ماه بعد به هر دلیلی دسترسی ما به اینترنت قطع شود قطعا آسیب بیشتری میبینیم. درحال حاضر خواستههای ما از دولت تا حدی کاهش پیدا کرده که میخوایم کاری نکند و اجازه دهد که ما کار خودمان را انجام دهیم.
مدیرعامل نورولند پیرامون خشم افکار عمومی و محکوم کردن استارتاپها در صورت فعالیت کسبوکاریادامه داد: این روزها افکار عمومی به هیچ استارتاپی اجازه نمیدهد که فعالیت معمولی خود را در فضای مجازی داشته باشد. این اتفاق( که تقاضای به جایی هم هست) یکی از چالشهاست که باعث شده روند طبیعی پست گذاشتن و فعالیت تبلیغی در فضای مجازی را دنبال نکنیم.
آخرین و مهمترین اخبار حوزه فناوری را اینجا در صفحه استارتاپ تجارتنیوز بخوانید.
نظرات