وزیر تعاون، کار و رفاه:
شرکتهای وابسته به صندوق بازنشستگی بورسی شوند
وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی بر ضرورت بورسی کردن همه شرکتهای وابسته به صندوقهای بازنشستگی و شفافیت حداکثری در عملکرد آنها تاکید کرد و بورسی کردن را مسیر منطقی خروج از بنگاهداری همراه با شفافیت حداکثری دانست.
به گزارش تجارتنیوز، علی ربیعی روز گذشته در شستا (شرکت سرمایهگذاری تامین اجتماعی) حضور یافت و عملکرد مالی و عملیاتی این هلدینگ بزرگ را مورد بررسی قرار داد.
دراین جلسه سه ساعته که با حضور نوربخش، مدیرعامل سازمان تامین اجتماعی و میرزایی، معاون امور اقتصادی برگزار شد، مدیرعامل شستا و 9 هلدینگ وابسته گزارش عملکرد و برنامههای خود را ارائه کردند.
در این نشست ربیعی بر ضرورت بورسی کردن همه شرکتهای وابسته به صندوقهای بازنشستگی و شفافیت حداکثری در عملکرد آنها تاکید کرد و بورسی کردن را مسیر منطقی خروج از بنگاهداری همراه با شفافیت حداکثری دانست.
وی این مسیر را برای تقویت بازار سرمایه کشور و مشارکت ملی در اداره دارایی صندوقها بسیار ضروری معرفی کرد.
ربیعی تاکید کرد: حفظ منابع و دارایی میلیونها نفر کارگران و بازنشستگان به عنوان صاحبان اصلی شستا مهمترین رسالت و ماموریت اصلی مدیران صندوقهاست.
وی همچنین برای تحقق شفافیت حداکثری، اجرای سیاستهایی را در سال جاری الزامی کرد.
وی افزود: در چارچوب اصول و قواعد حاکمیت شرکتی، کمیتههای چهارگانه حسابرسی، ریسک، انتصابات و پاداش و نیز آییننامههای استخدامی و مالی و معاملاتی در همه شرکتها در هر مقیاس و موضوعی باید طی دو ماه آینده استقرار یابد.
او خاطرنشان کرد: حداکثر تا سه ماه آینده فرآیند ورود سه هلدینگ سیمان و حملونقل عمران و صدر تامین به بازار بورس تکمیل شود.
ربیعی با بیان اینکه مقدمات قانونی و تشریفات لازم برای ورود شستا به بورس باید در سال جاری انجام شود، افزود: سبدی از داراییهای شستا برای واگذاری به بازنشستگان و کارگران ایجاد و در بازار بورس به آنها عرضه شود و همه شرکتهای غیر بورسی، صورتهای مالی خود را حداکثر تا پایان شهریور ماه به سازمان بورس تقدیم و مسیر افشای صورتهای مالی را طی کنند.
وزیر کار، شستا را پیشران توسعه ملی دانست و با اشاره به اینکه شستا در سال گذشته نزدیک به یک میلیارد دلار صادرات غیر نفتی داشته است، گفت: شستا در حال حاضر در حدود 32 هزار میلیارد تومان طرح و پروژه اقتصادی در حال اجرا در کشور مشارکت کرده و غالب این طرحها در امور زیر ساختی مانند ارتباطات، تولید کالاهای استراتژیک (مانند بنزین) یا توسعه مناطق محروم است.
نظرات