فونیکس - هدر اخبار
کد مطلب: ۱۴۹۳۱۰

مراسم تنفیذ حکم دوره دوم ریاست‌جمهوری حسن روحانی

مراسم تنفیذ حکم دوره دوم ریاست‌جمهوری حسن روحانی

رهبر انقلاب رای ملت ایران را به رئیس‌جمهور منتخب تنفیذ کرد.

مراسم تنفیذ دوازدهمین رئیس جمهوری اسلامی ایران در محضر رهبر انقلاب آغاز شد.

به گزارش تجارت‌نیوز، این مراسم از ساعت 10:30 صبح امروز (پنجشنبه) در حسینیه‌ امام خمینی (ره) دفتر مقام معظم رهبری، در محضر حضرت آیت‌الله خامنه‌ای رهبر معظم انقلاب اسلامی و با حضور رؤسای قوا، رئیس مجلس خبرگان رهبری، مقامات کشوری و لشکری، علما و دانشگاهیان، جمعی از سفرا و نمایندگان بلندپایه‌ کشورهای خارجی آغاز شده و در شبکه‌های مختلف رادیویی-تلویزیونی و شبکه‌های اجتماعی (در فضای مجازی) به صورت زنده پوشش داده می‌شود.

پس از پخش سرود جمهوری اسلامی ایران، آیاتی از کلام‌الله مجید توسط کریم منصوری قرائت شد.

مراسم تنفیذ حکم دوره دوم ریاست‌جمهوری حسن روحانی، محمود احمدی‌نژاد در ابتدای جلسه در کنار ابراهیم رئیسی نشسته بود. براساس گزارش‌ها دقایقی پس از آن او جای خود را تغییر داد و در کنار سیدحسن خمینی و اصلاح‌طلبان نشست.

در این برنامه وزیر کشور، گزارشی از روند برگزاری انتخابات دوازدهم ریاست‌جمهوری را ارائه کرد.

سپس حجت‌الاسلام والمسلمین محمدی گلپایگانی رئیس دفتر مقام معظم رهبری، متن حکم رهبر انقلاب در تنفیذ رای مردم و نصب حجت‌الاسلام والمسلمین حسن روحانی به مقام ریاست جمهوری اسلامی ایران را قرائت کرد.

متن حکم تنفیذ ریاست جمهوری که حجت‌الاسلام والمسلمین محمدی‌گلپایگانی آن را قرائت کرد، به این شرح است:

بسم‌ الله الرحمن الرحیم

خداوند متعال را سپاس میگویم که در آزمون سیاسی و اجتماعی بزرگ دیگری، ملت عظیم‌الشان ایران را سرافراز فرمود و حضور مبارک آنان را در یکی از اساسی‌ترین اقدامات ملی، گامی بلند در جهت حراست از عزت و امنیت کشور و ابهت نظام مقدس جمهوری اسلامی قرار داد.

انتخابات پرشور و صفوف طولانی رای‌دهندگان در سراسر کشور و نصاب درخشان شرکت‌کنندگان در انتخاب رئیس‌جمهور و آنگاه رای بالای شخصیت منتخب، همگی نشانه‌های روشن از موفقیت نظام اسلامی در تحکیم و تثبیت جمهوریت و خصلت مردمی این نظام انقلابی است و این یکی از اساسی‌ترین و مهم‌ترین توانمندی‌های بی‌شمار کشور اسلامی عزیز ما است که دستیابی به آرمان‌های والای انقلاب را ممکن می‌سازد و آینده روشن کشور و ملت را نوید می‌دهد.

اکنون با استمداد از هدایت و عنایت پروردگار و در سایه‌ی توجهات حضرت ولی‌الله‌اعظم (ارواحنا فداه) و با تبرک و تفال به همزمانی با ایام ولادت حضرت امام ابی‌الحسن‌الرضا (علیه‌آلاف‌التّحیّةوالثّناء)، اینجانب به پیروی از گزینش ملت ایران، رای آنان را تنفیذ و دانشمند محترم جناب حجت‌الاسلام آقای دکتر حسن روحانی را به ریاست جمهوری اسلامی ایران منصوب می‌کنم و با دعا برای موفقیت ایشان، موکدا توصیه می‌کنم که این منصب خطیر را وسیله‌ای برای کسب رضای الهی و ذخیره‌ای برای هنگامه لقای پروردگار قرار دهند و همت خود را متوجه استقرار عدالت، و جانب‌داری از محرومان مستضعف، و اجرای احکام اسلام ناب، و تقویت وحدت و عزت ملی، و توجه به توانمندی‌ها و ظرفیت‌های عظیم کشور، و صراحت در بزرگداشت ارزش‌ها و مبانی انقلاب اسلامی نمایند، و مطمئن باشند که ملت غیور و شجاع، خدمتگزاران کشور را در دشواری‌ها و در مقابله با زورگویی‌ها و زیاده‌خواهی‌های استکبار تنها نخواهد گذاشت.

لازم می‌دانم بار دیگر درباره اجرای برنامه اقتصاد مقاومتی و توجه ویژه به موضوع اشتغال و تولید داخلی تاکید کنم و یادآوری نمایم که رای ملت و تنفیذ آن، موکول به حفظ و رعایت تعهد به صراط قویم و مستقیم اسلامی و انقلابی است.

در پایان یاد امام عزیز راحل را گرامی می‌دارم و به روح مطهر ایشان و شهیدان این راه درود می‌فرستم والسلام علی عباد الله الصالحین

سیدعلی خامنه‌ای

۱۲ مرداد ۱۳۹۶

پس از آن رهبر انقلاب اسلامی لوح متن حکم تنفیذ ریاست‌جمهوری را به رئیس‌جمهور منتخب مردم اعطا کردند.

حسن روحانی پس از تنفیذ حکم ریاست جمهوری به بیان برنامه‌های خود در دولت دوازدهم پرداخت.

بغض روحانی در فرازهای پایانی سخنرانی‌اش در مراسم تنفیذ حکم ریاست جمهوری مورد توجه رسانه ها قرار گرفت.

پس از سخنان حسن روحانی، رهبر معظم انقلاب بیانات خود را آغاز کردند.

گزیده بیانات مقام معظم رهبری در مراسم تنفیذ به این شرح است:

جلسه بسیار مهمی است و روزهای مهم و تعیین‌کننده‌ای است. تصادف و تقارن این مراسم و این جلسه با ولادت با سعادت حضرت علی بن موسی الرضا، برای دل‌های مشتاق ملت ایران و جمع حاضر مایه تبرک است.

اهمیت این جلسه، از دو نظر است: یکی اینکه، آغاز یک دوره مدیریت جدید کشور است که این امیدواری وجود دارد که انشاءالله مسئولانی که همراه با رئیس‌جمهور محترم و منتخب وارد میدان عمل خواهند شد، با ابتکارات جدید، با توانمندی‌های بیش از گذشته، ملت را خرسند کنند، خوشحال کنند و همین خواسته‌ها و مطالبی که رئیس‌جمهور بیان کردند، در بیانات خودشان، اینها را اجرا کنند.

جهت دوم این است که این جلسه، نماد مردم‌سالاری دینی است، این دوازدهمین جلسه از این قبیل است، تا امروز، یعنی ملت ایران 12 مرتبه از آغاز انقلاب نقش‌آفرینی کرده‌اند در انتخاب مدیران طراز اول کشور.

نسل جدید ما فراموش نکند، ما دوره قبل از انقلاب را با همه وجودمان لمس کردیم، دیکتاتوری را، در حاشیه بودن مردم را، بی‌اعتنایی به مردم در امر حکومت را با وجودمان دیده‌ایم؛ مردم قبل از پیروزی انقلاب، هیچ نقشی در مدیریت کشور و تعیین مدیران نداشتند و مردم فقط تماشاچی بودند و هیچ نقشی نداشتند.

انقلاب اسلامی آمد و مردم شدند صاحب‌اختیار و این دوازدهمین باری است که نتیجه گزینش مردم از اول انقلاب، برای مدیریت قوه مجریه برگزار می‌شود. جلسه، جلسه مهمی است.

نظام جمهوری اسلامی و کشور عزیز ما یک نظام پرظرفیت و پراستعداد است و این استعدادها را باید دانه‌دانه شناخت و از آنها استفاده کرد؛ شما با تکیه بر هویت انقلابی که نکته بسیار مهمی است، با کار جهادی، با حمایت مردمی، با انبوه سرمایه‌های مادی و معنوی که در اختیار شماست؛ من 3 جهت‌گیری را توصیه می‌کنم.

پرداختن به مشکلات مردم که امروز در درجه اول مشکلات اقتصادی و معیشتی است که باید این را به نقطه قابل قبولی در پایان چهار سال برسانید.

جهت‌گیری دوم، تعامل گسترده با دنیاست که این توصیه همیشگی ماست؛ این درست مقابل‌ آن چیزی است که دشمنان دنبال آن هستند؛ ما می‌توانیم به ملت‌های دیگر کمک کنیم و از کمک‌های آنها هم بهره ببریم.

اقلیم ما، جغرافیای ما و امکانات فراوان ما، این را برای ما آسان می‌کند.

در برابر هر سلطه‌طلبی با صلابت و قدرت ظاهر بشوید؛ آن سلطه‌طلب هر کسی می‌خواهد باشد؛ امروز از همه متجاوزتر و وقیح‌تر، رژیم ایالات متحده آمریکاست و در مقابل اینها با اقتدار و صلابت ظاهر شوید.

نظام جمهوری اسلامی پیشرفت و حرکت کرده و شعارهای خود را برجسته‌تر کرده است؛ چند توصیه می‌کنم به رئیس‌جمهور محترم و برادران و خواهرانی که با ایشان در بخش‌های مختلف همکاری خواهند داشت که این توصیه‌ها را در نظر داشته باشند.

این مسئولیت و توانایی را امانت بدانید، همچنانی که امیرالمومنین فرمود، این بر گردن تو امانتی است، این مسئولیت امانت الهی است بر گردن من و شما، باید امانت‌داری کرد.

توصیه بعدی این است که با برنامه حرکت کنید، برنامه ششم، برنامه جامعی است و امسال هم سال شروع برنامه است، البته ما تاخیر داریم و سال گذشته باید شروع می‌شد.

توصیه بعدی ما این است که اتحاد ملت را مهم برشماریم، ما هر چه داریم از وحدت و اتحاد ملت در بین خودشان و اتحاد ملت با مسئولین و مجریان امروز کشور، داریم؛ این اتحاد را حفظ کنیم، التهاب‌آفرینی و دودستگی‌های مضر نشود؛ مردم سلائق مختلفی دارند، با سلائق مختلف بگذاریم مردم در کنار هم زندگی کنند.

التهاب‌آفرینی نباید انجام بگیرد.

از نظرات مخالف، آشفته نشوید، بگذارید اگر مخالفان نظری دارند، بگویند؛ انتقاد را بپذیریم، به معنای تحمل کردن.

به میان مردم بروید، از مردم بشنوید، گزارش‌هایی که به ما می‌رسد، هر چند این گزارش‌ها صادقانه باشد، خیلی تفاوت می‌کند با آنچه که با به میان مردم رفتن انسان مشاهده می‌کند.

تعامل بین‌المللی نباید ما را از این نکته که دشمنانی که به نابودی ما کمر بسته‌اند، غافل کند و از هر بهانه‌ای هم استفاده می‌کنند، شما موشک ماهواره‌بر به فضا پرتاب می‌کنید بعد می‌بینید جنجال ایجاد می‌کنند، یک کار عادی و معمولی است، کار علمی است، اما وقتی انجام می‌دهید می‌بینید جنجال ایجاد می‌کنند؛ پاسخ این دشمنی‌ها قوی‌تر شدن است.

در مقابل دین‌ستیزی‌ها و قانون‌شکنی‌ها آرام ننشینید و بی‌تفاوت نمانید و بدانید که انشالله آینده از آن شماست.

پس از پایان بیانات رهبر انقلاب، مراسم تنفیذ حکم ریاست جمهوری دوازدهم نیز به پایان رسید.

منبع: فرارو

نظرات

مخاطب گرامی توجه فرمایید:
نظرات حاوی الفاظ نامناسب، تهمت و افترا منتشر نخواهد شد.