فعالیت هپکو اراک از سر گرفته شد
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان مرکزی گفت: فعالیت کارخانه هپکو اراک پس از 2 هفته تعطیلی از سر گرفته شد.
محمدرضا حاجیپور افزود: مدیریت جدید کارخانه هپکو از اوایل خرداد ماه امسال فعالیت خود را آغاز کرد که به دلیل حسابرسی و انبارگردانی کارخانه در نیمه دوم تیر ماه تعطیل شد.
وی ادامه داد: بر اساس برنامه، کارگران کارخانه هپکو یک برج حقوق معوقه خود را امروز (یکشنبه) دریافت و فعالیت کاری خود را در کارخانه از سر میگیرند.
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان مرکزی بیان کرد: مانده معوقات کارگران نیز همزمان با حقوق ماهیانه پرداخت میشود.
وی اضافه کرد: ظرفیتهای ارزشمندی در کارخانه هپکو نهفته است که در صورت تغییر و تحولات کارشناسی میتوان به زودی جایگاه این واحد تولیدی را در عرصه بازار صنعتی احیا کرد.
حاجیپور بیان کرد: کارخانه هپکو برای تجدید قوا نیازمند حمایت دولت در جلوگیری از واردات ماشینآلات راهسازی دست دوم و ماشینآلات چینی است که این مهم باید جدی گرفته شود.
وی گفت: قرارداد ساخت سه هزار دستگاه ماشینآلات راهسازی در راستای تامین تجهیزات ستاد مدیریت بحران کشور با هپکو اراک یکی از مصوبات سفر هیات دولت به استان مرکزی قطعی شده و در حال سیر مسیر قانونی است.
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان مرکزی بیان کرد: این قرارداد به مدت پنج سال برنامهریزی شده که کارخانه هپکو باید به صورت دورهای و سالانه ماشینآلات را به ستاد مدیریت بحران کشور تحویل دهد.
وی در خصوص تامین اعتبارات این قرارداد نیز گفت: اعتبار 2 هزار و 400 دستگاه از سوی منابع ملی و 600 دستگاه نیز از منابع داخلی ستاد مدیریت بحران کشور تامین میشود.
حاجیپور ادامه داد: با توجه به اشراف و تعامل مدیریت جدید کارخانه هپکو در اروپا و کشورهای آسیای جنوب شرقی، پیشبینی میشود مراودات این کارخانه با شرکتهای لیپهر آلمان و کوماتسو ژاپن از سر گرفته شود و این کارخانه بتواند سهمی از بازارهای جهانی ماشینآلات راهسازی را نیز در سبد فروش خود داشته باشد.
وی یادآوری کرد: کارخانه هپکو برای بهروزرسانی عوامل تولید و تامین تجهیزات مورد نیاز خود نیازمند 450 میلیارد ریال تسهیلات سرمایه در گردش است که این مهم نیز در حال پیگیری و به زودی پرداخت میشود.
شرکت هپکو در سال 1351 در زمینی به وسعت 90 هکتار با هدف مونتاژ ماشینآلات راهسازی تاسیس و از سال 1354شروع به فعالیت کرد.
شرکت هپکو اراک در حال حاضر 22 نوع ماشینآلات راهسازی از جمله گریدر، لودر و غلتک تولید میکند که هشت نوع محصولات آن تحت لیسانس کشورهایی از جمله ژاپن، آلمان، سوئد و هلند است.
کارخانه هپکو در اوج پیشرفت و بالندگی در سال 1385 به دنبال سیاستهای اصل 44 به بخش خصوصی واگذار شد.
مجموعه مدیریت استان مرکزی از دی ماه سال گذشته به دنبال بازگرداندن این کارخانه به سازمان خصوصیسازی ایران بودند تا اینکه پیشنهاد واگذاری این کارخانه به شرکت هیدرواطلس ساوه عنوان و بهمن ماه سال گذشته این مهم قطعی شد.
نظرات