خبر فوری:

فونیکس - هدر اخبار
کد مطلب: ۶۶۳۶۸۶

قیمت مرغ گرم ۱۷ خرداد ۱۴۰۱/ علت اصلی معدوم‌سازی جوجه‌های یک‌روزه چیست؟

قیمت مرغ گرم ۱۷ خرداد ۱۴۰۱/ علت اصلی معدوم‌سازی جوجه‌های یک‌روزه چیست؟

قیمت مرغ گرم امروز سه‌شنبه (۱۷ خرداد ۱۴۰۱) نسبت به روز گذشته با تغییرات کمی همراه شد. هر کیلو مرغ کامل تازه چقدر است؟

به گزارش تجارت‌نیوز ، قیمت مرغ گرم در ۱۷ خرداد ۱۴۰۱ به شرح زیر است (قیمت‌ها به تومان از سایت تحلیل بازار ) :

ران مرغ بدون پوست بدون دنبالچه چربی سر ساق

۶۳,۵۰۰
مغز ران بدون پوست بدون استخوان

۶۸,۵۰۰
ساق مرغ بدون پوست و سر ساق

۷۶,۰۰۰
سینه مرغ بدون پوست، شش، گردن، بال

۷۸,۴۰۰
سینه مرغ بدون پوست، شش، گردن، بال، بازو

۷۶,۵۰۰
ران و سینه بدون پوست بدون دنبالچه شش گردن بال

۷۰,۰۰۰
بال کبابی ساده - بدون نوک بال

۵۷,۰۰۰
بازوی کبابی ساده

۴۴,۵۰۰
مخلوط بال و بازو کبابی ساده

۵۱,۰۰۰
فیله مرغ

۹۹,۷۰۰
گردن مرغ بدون پوست

۲۰,۰۰۰
شنیتسل بدون آرد

۹۱,۲۰۰

جوجه کباب بی استخوان و بدون بازو ساده

۹۱,۲۰۰

دل مرغ پاک کرده

۱۷,۰۰۰
جگر مرغ

۱۳,۰۰۰
سنگدان مرغ

۱۸,۰۰۰
پای مرغ

۷,۰۰۰
بلدرچین منجمد بسته ۱۰۰۰گرمی

۷۸,۰۰۰
بلدرچین منجمد بسته ۵۰۰گرمی

۶۲,۰۰۰
بلدرچین کامل تازه(بسته ۱۰۰۰گرمی)

۸۹,۰۰۰

مرغ کامل تازه، بسته بندی کیسه ای(پوشش کیسه نایلونی)

۵۵,۵۰۰

نیت اصلی معدوم‌سازی جوجه‌های یکروزه افزایش قیمت مرغ است

نایب رئیس کمیسیون کشاورزی مجلس گفت: نیت اصلی معدوم‌سازی جوجه‌های یکروزه افزایش قیمت مرغ و تخم مرغ و بالتبع آن به هم ریختن بازار و تهدید امنیت غذایی مردم است.

به نقل از مهر، علیرضا عباسی ظهر دوشنبه در جمع خبرنگاران با اشاره به اینکه در روزهای اخیر به بهانه کمبود و گرانی نهاده‌های دامی و دان مرغ، عده‌ای تولید کننده نما اقدام به معدوم سازی جوجه‌های یکروزه کردند؛ گفت: تصاویر و کلیپ‌هایی مبنی بر معدوم‌سازی هزاران قطعه جوجه یک روزه توسط این افراد در فضاهای مجازی دست به دست چرخانده می‌شود تا آرامش روحی جامعه را بر هم زده و باعث انزجار مردم شود.

نماینده مردم کرج، فردیس و اشتهارد توجه به این موضوع را از دو منظر لازم دانست و افزود: اولاً از انجا که نظام ما اسلامی است و در مکتب اسلام روایات متعددی مبنی بر رعایت حقوق حیوانات در دین مبین اسلام وجود دارد از جمله، پیامبر اکرم (ص) در بیانی فرمودند: هر حیوانی - پرنده یا جز آن - که به ناحقّ کشته شود در روز قیامت از قاتل خود شکایت خواهد کرد.» (منتخب میزان الحکم، ص ۱۷۰) و همچنین امیرالمومنین علیه‌السلام به عُمال خود نسبت به احترام به درختان و حیوانات هنگام حضور در شهرها برای اخذ مالیات و خراج تذکر می‌دادند.

ایشان به آنان می‌فرمودند زمانی که برای اخذ زکات می‌روید، مراقب باشید شاخه درختی نشکند و حیوانی که در حال آب نوشیدن است، نترسد تا فرار کند و اگر گوسفندی به عنوان زکات دریافت کردید، آرام به مقصد برگردید تا حیوان دچار ترس نشود.

وی اظهار کرد: معدوم سازی جوجه‌های یکروزه از نگاه انسانی و اسلامی ایراد اساسی دارد و نمی‌توان با توجیه اقتصادی آن را پذیرفت، کارشناسان دینی صراحت دارند که نداشتن صرفه اقتصادی توجیه قابل قبولی برای کشتن جوجه‌های زنده نیست و این کشتن و معدوم کردن شرعا حرام است. در جهان غرب و نظام سرمایه داری که سودآوری در اولویت است اقداماتی مثل جوجه کشی و به دریا ریختن گندم با منافع اقتصادی توجیه می‌شود اما قطعاً در نظام اسلامی نمی‌توان این توجیهات نظام سرمایه داری را پذیرفت و اعمال کرد.

عباسی نیت اصلی معدوم سازی جوجه‌های یکروزه را افزایش قیمت مرغ و تخم مرغ و بالتبع آن به هم ریختن بازار و تهدید امنیت غذایی مردم دانست و خاطرنشان کرد: دوماً این کار غیر انسانی با ادعای کمبود و گرانی نهاده‌های تولید صورت می‌پذیرد ولی نیت اصلی آن افزایش قیمت مرغ، تخم مرغ و جوجه یک روزه به دلیل کمبود آن در کشور و به هم ریختن بازار و تهدید امنیت غذایی مردم است.

وی وظایف وزارت جهاد کشاورزی را در این مورد چنین بیان کرد: لذا وزارت جهاد کشاورزی باید وظایفی از جمله تأمین نهاده و تحویل اعتباری نهاده‌ها به تولید کنندگان واقعی، اعطای تسهیلات مناسب و تأمین سرمایه در گردش واحدهای تولیدی، خرید قراردادی از تولید کنندگان، خرید مرغ مازاد تولید کنندگان، حذف ممنوعیت صادرات مرغ و تخم مرغ، حذف عوارض صادرات مرغ و تخم مرغ، فراهم کردن امکان صادرت جوجه یکروزه و تخم مرغ نطفه دار و خرید جوجه‌های مازاد را با جدیت پیگیری نماید و با انجام این کارها بهانه انجام این گونه کارهای خلاف شرع و عرف را از معدود تولید کننده نما بگیرد.

عباسی در خصوص نقش دستگاه قضائی گفت: دستگاه قضائی هم موظف است به ان دسته از تولید کننده نماها که با عمل مجرمانه نابودی جوجه‌های یکروزه هم امنیت و ارامش روحی و روانی جامعه را به خطر می‌اندازند و هم در نظام تولید و امنیت غذایی کشور اخلال ایجاد می‌کنند برخورد قانونی نماید.

وی با بیان این مطلب که مجلس و کمیسیون کشاورزی هم اعلام امادگی می‌نمایند تا در راستای جلوگیری از تکرار اقدامات اینچنینی اگر دولت و دستگاه قضا خلأ قانونی احساس کردند این نقیصه را برطرف نماید و بر حسن اجرای وظایف و تعهدات وزارت جهاد کشاورزی نظارت قانونی خود را اعمال نماید.

نظرات

مخاطب گرامی توجه فرمایید:
نظرات حاوی الفاظ نامناسب، تهمت و افترا منتشر نخواهد شد.