خبر فوری:

فونیکس - هدر اخبار
کد مطلب: ۳۰۴۰۵۰

ظرفیت مناسب سیستان و بلوچستان در گردشگری مذهبی

ظرفیت مناسب سیستان و بلوچستان در گردشگری مذهبی

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری سیستان و بلوچستان، گردشگری مذهبی را ظرفیتی بسیار خوب در سیستان و بلوچستان عنوان کرد.

علیرضا جلالزایی افزود: با توجه به اینکه همه ساله زائران پاکستانی مشتاق زیارت اباعبدالله‌الحسین(ع) با گذر از این استان به کربلای معلی و سایر اماکن زیارتی کشور مشرف می‌شوند تمام تلاش‌ها با همکاری نهادهای مختلف بکار بسته شده تا از این ظرفیت برای رونق این نقطه از ایران اسلامی و نشان دادن فرهنگ غنی مردم به مردم پاکستان استفاده کرد.

به گزارش تجارت‌نیوز،جلالزایی اظهار کرد: برنامه ریزی شد برای هر شهرستان یک محصول شناسایی و معرفی و سپس منطقه با برند آن محصول معرفی شود، گردشگری مذهبی هم یکی دیگر از راه‌های جذب گردشگر است و با توجه به این نقش مصوب شد تا هر سال مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری در ایام محرم و صفر، رئیس ستاد زائران اربعین باشد.

وی بیان کرد: بگارگیری تمام ظرفیت‌ها برای رونق سرمایه گذاری در حوزه گردشگری سیستان و بلوچستان در اولویت است.

مدیرکل میراث فرهنگی استان در ادامه گفت: شناسایی شاخص‌های گردشگری در استان اهمیت زیادی دارد و برنامه هایی برای رسیدن به آن تدوین شده است، با توجه به اهمیت شناخت استان سال گذشته در 19 شهرستان، نوروزگاه با بهره بردن از فرهنگ اصیل مردم هر منطقه ایجاد شد.

وی گفت: طبق آمار به دست آمده، 51 درصد از جمعیت استان، روستا نشین هستند و استان از این نظر رتبه اول در کشور را دارد، هرکدام از این روستاها ظرفیت های گردشگری دارد که به درستی معرفی نشده و برخی از مناطق استان آن چنان ناشناخته مانده است که در دیگر نقاط کشور حتی نام آن به درستی تلفظ نمی‌شود.

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری سیستان و بلوچستان افزود: با تمرکز بر مناطق گردشگری میتوان این مناطق را معرفی کرد و به رشد گردشگری کمک کرد به طور مثال با تمرکزی که بر منطقه «درک» در جنوب استان گذاشته شد و با درگیرکردن جوامع محلی و کمک رسانه‎ها، امروز سفر به درک در بسته سفرهای لوکس خانواده های ایرانی قرار گرفته است.

وی افزود: سال گذشته برای توسعه گردشگری استان، 16 واحد بوم گردی ایجاد و با 80 واحد بوم گردی دیگر هم موافقت شد اما برنامه ریزی ها به سمت ایجاد 200 واحد بوم گردی هدف گذاری شد، در کنار این واحد های بوم گردی، دهکده های گردشگری هم برای استان در نظر گرفته شد که ایجاد آن می تواند زمینه ساز فعال شدن حوزه گردشگری در استان شود و برای روستاییان درآمدزایی خوبی به همراه داشته باشد.

جلالزایی بیان کرد: امسال طرح تعطیلات زمستانه از سوی رئیس سازمان میراث فرهنگی کشور و معاون رئیس جمهور پیگیری و تصویب شد که این طرح در ایام زمستان برای استان‌های جنوبی بویژه سیستان و بلوچستان که از آب و هوای گرمی برخوردار است، می‌تواند فرصت خوبی برای معرفی ظرفیت‌های استان و جذب گردشگر باشد.

وی در تشریح برنامه‌های هفته گردشگری که از پنجم مهرماه آغاز می‌شود، گفت: 300 برنامه در هفته گردشگری در استان سیستان و بلوچستان برنامه ریزی شده است که در 19 شهرستان اجرا خواهد شد.

مدیر کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری سیستان و بلوچستان گفت: نمایشگاه گردشگری سلامت از دوم تا پنجم مهرماه امسال در مسقط عمان برگزار می شود که ظرفیت‌های استان در بخش های مختلف گردشگری از جمله سلامت با همکاری و مشارکت دستگاه‌های مختلف در این نمایشگاه معرفی خواهد شد.

منبع:ایسنا

نظرات

مخاطب گرامی توجه فرمایید:
نظرات حاوی الفاظ نامناسب، تهمت و افترا منتشر نخواهد شد.

تیترِ یک

آخرین اخبار

پربازدیدترین اخبار