فونیکس - هدر اخبار
کد مطلب: ۱۳۹۰۳۷

پیشنهادهای اتاقی‌ها به دولت دوازدهم

پیشنهادهای اتاقی‌ها به دولت دوازدهم

رئیس اتاق بازرگانی تهران به تشریح پیشنهادهای بخش خصوصی از دولت دوازدهم پرداخت و تصریح کرد که نباید تفکیک وزارتخانه‌ها به صورت عجولانه و بدون بررسی کارشناسی انجام شود.

به گزارش تجارت‌نیوز، مسعود خوانساری در نشست هیات نمایندگان اتاق بازرگانی تهران که امروز (۲۳ خرداد ماه) برگزار شد، عنوان کرد: انتظار ما این است که تقویت بخش خصوصی در دولت دوازدهم عملی شود تا اقتصاد پویاتر شود.

وی با اشاره به درخواست‌ها و پیشنهادهای بخش خصوصی از دولت دوازدهم عنوان کرد: اولین پیشنهاد ما این است دولت دوازدهم توانمندی‌ها و ظرفیت‌های اتاق بازرگانی را در زمینه فرصت‌های صادراتی لحاظ کنند، چرا که در صورت رفع موانع پیچیده بخش خصوصی این بخش می‌تواند نقش اساسی در زمینه صادرات و به طور کلی در اقتصاد کشور ایفا کند.

رئیس اتاق بازرگانی ادامه داد: پیشنهاد دیگر ما به دولت دوازدهم این است که بخش خصوصی به دولت در اجرای طرح‌های نیمه‌تمام و طرح‌های استانی نقش بیشتری ایفا کند. از سوی دیگر تصدی‌گری‌های دولت با کوچک شدن دولت اتفاق خواهد افتاد که این امر خود عاملی تأثیرگذار در توسعه اقتصاد است.

خوانساری افزود: پیشنهاد دیگر ما به دولت دوازدهم این است که پیش از معرفی وزرا به مجلس از وزرا بخواهند در کوچک کردن وزارتخانه‌ها که لازمه کوچک شدن دولت است، با بخش خصوصی همکاری کنند و از نظر بخش خصوصی استفاده کنند. در این صورت رئیس جمهور با نقشی که به بخش خصوصی می‌دهد، اختلال ناشی از دخالت دولت در اقتصاد را کاهش می‌دهد.

وی اضافه کرد: پیشنهاد دیگر ما اعلام آمادگی اتاق بازرگانی برای تامین رایزنان اقتصادی ایران در دیگر کشورها با همکاری وزارت خارجه است، همچنین پیشنهاد دیگر ما این است که برای عبور از رکود و رسیدن به رشد اقتصادی هشت درصد نیاز به جذب سرمایه‌گذاری حداقل ۱۰۰ میلیارد دلاری داریم که این امر نیاز به ایفای نقش بیشتر بخش خصوصی در اقتصاد است.

رئیس اتاق بازاری با اشاره به دیگر پیشنهادهای بخش خصوصی به دولت دوازدهم گفت: پیشنهاد دیگر ما اعلام آمادگی اتاق بازرگانی با عنوان دیده‌بان گردش‌های اقتصادی به منظور شفاف‌سازی اقتصاد و مبارزه با فساد اقتصادی است معاون بخش خصوصی آمادگی داریم در تحقق دولت الکترونیک با دولت دوازدهم مشارکت کنیم. پیشنهاد و تقاضای ما این است که دولت در موضوع لایحه تفکیک چند وزارتخانه به جای شتاب در اجرا، با بررسی و کارشناسی بیشتر عمل کنند، چرا که همان‌گونه که ادغام وزارتخانه‌ها با کارشناسی همراه نبود، به نظر می‌رسد برای تفکیک وزارتخانه‌ها هم کار کارشناسی لازم صورت نگرفته است.

وی افزود: سال ۱۳۹۱ که ادغام وزارتخانه‌ها اجرایی شد، یک سال به طول انجامید تا جابجایی ساختمان‌ها، تابلوها و سربرگ‌ها با هزینه‌های میلیاردی انجام شود و امروز هم معلوم نیست این تفکیک چقدر هزینه خواهد داشت.

وی اضافه کرد: باید به این موضوع پرداخته شود که فلسفه ادغام چه بود و فلسفه تفکیک چیست. از نظر بخش خصوصی بسیاری از ماموریت‌هایی که این وزارتخانه‌ها انجام می‌دهند به بخش خصوصی مربوط است و امروز دولت آنها را انجام می‌دهد. از این رو اگر بدون نظر بخش خصوصی تفکیک وزارتخانه‌ها انجام شود، مشخص نخواهد بود که چند سال بعد مجددا نظر دولت تغییر کند. از این جهت خواست ما انجام کار کارشناسی بیشتر به جای اقدام عجولانه است.

نظرات

مخاطب گرامی توجه فرمایید:
نظرات حاوی الفاظ نامناسب، تهمت و افترا منتشر نخواهد شد.