دیدهشده که بسیاری از شتابدهندهها، برای بقای استارتاپهای خود به سرمایهگذاری بر روی آنها روی آوردهاند. اما اینکه یک ویسی یا صندوق سرمایهگذاری خطرپذیر به سمت اخذ مجوز شتابدهی برود موضوع جدیدی است.
با ورود به نسل چهارم دانشگاهها، نیاز به دانش کسبوکار و کارآفرینی بسیار حس میشود. از طرف دیگر، علاقه دانشجویان علوم پزشکی به اکوسیستم استارتاپی، بوتکمپی در دانشگاه علوم پزشکی ایران برگزار شد.
در روزهایی که استارتاپها با محدودسازی اینترنت مواجه شدند و روزهای سختی را سپری میکنند، دبیرخانه نمایشگاه اینوتکس، طی نشست خبری خود از برگزاری اینوتکس ۲۰۲۳ خبر داد.
گفته میشود استارتاپ باسلام که یک پلتفرم فروشگاهی است، در شش ماهه اول ۱۴۰۱، ۱۲۱میلیارد زیان مالی متحمل شده است و تنها موفق به ۸.۲ میلیارد تومان درآمد شده است. این در حالیست که در اواخر پائیز ۱۴۰۰ موفق به جذب سرمایه ۲۰۰میلیاردی شده بود.
سروش پلاس به مناسبت ۳۱ میلیونی شدن تعداد کاربران ثبتنامی خود بیانیهای منتشر کرده است. طی این بیانیه سروش پلاس ادعا کرده است که آنها اکنون بیش از ۱۰ میلیون کاربر فعال دارند و امکان میزبانی از ۲۰۰ میلیون کاربر در این پلتفرم فراهم است<br /> .
یکی از حوزه هایی که در اکوسیستم استارتاپی کشور، روند رو به رشد را طی میکند، حوزه آموزش است. علاوه بر استارتاپهای حوزه آموزش که با ابزارهای آموزشی یا متد نوآورانه سعی کردند کسب و کارشان را شکل دهند، اجزای دیگری هم از اکوسیستم استارتاپی پا در این عرصه نهادند. برای مثال رهنما کالج، برخاسته
دیتاسنتر ابرآروان در پی اختلال اینترنت امروز، با مشکل مواجه شده و علت این امر را ناپایداری شبکه برق در منطقه پیام و مشکل سوخت رسانی عنوان کرد.
آخرین اخبار