طرح چین برای انهدام جنگندههای پیشرفته آمریکا با استناد به تصاویر ماهوارهای
تصاویر ماهوارهای تازه گرفته شده، بحثهایی را در مورد استراتژی نظامی احتمالی چین در تقابل و درگیری فرضی با ایالات متحده به میان کشیده است. به گزارش «ساوت چاینا مورننیگ پست»، این تصاویر، ماکتهای دقیقی از کشتیهای جنگی آمریکا و سایر تجهیزات نظامی ایالات متحده را که در یک مرکز آزمایشی دور افتاده در صحرای چین شبیهسازی شدهاند، نشان میدهد.
به گزارش تجارتنیوز، تصاویر ماهوارهای تازه گرفته شده، بحثهایی را در مورد استراتژی نظامی احتمالی چین در تقابل و درگیری فرضی با ایالات متحده به میان کشیده است.
به گزارش «ساوت چاینا مورننیگ پست»، این تصاویر، ماکتهای دقیقی از کشتیهای جنگی آمریکا و سایر تجهیزات نظامی ایالات متحده را که در یک مرکز آزمایشی دور افتاده در صحرای چین شبیهسازی شدهاند، نشان میدهد.
این تحول نشان می دهد که چین بر آماده سازی نیروهای خود برای مقابله احتمالی با نیروی دریایی ایالات متحده تمرکز کرده است.
ماکتهای جنگندههای اف-۳۵ و اف-۲۲ آمریکا که در اندازه واقعی و با دقت بالایی ساخته شدهاند، به همراه مدلهایی از ناوهای هواپیمابر، ناوشکنها و سایر کشتیهای نظامی ایالات متحده در این مرکز شبیهسازی شدهاند.
تحلیلگران معتقدند که از این نمونههای شبیهسازی شده برای تمرین هدفگیری موشکها استفاده میشود؛ این سناریوهای واقعگرایانه از سوی دیگر به نیروهای نظامی چین امکان میدهد تا دقت و آمادگی رزمی خود را افزایش دهند.
یک کارشناس نظامی در این خصوص میگوید: «چین با تمرین روی این مدلهای دقیق میتواند توانایی خود را در هدف قرار دادن و احتمالاً از کار انداختن ظرفیتهای نظامی کلیدی آمریکا در صورت وقوع درگیری، بهبود بخشد.»
به گزارش «ساوت چاینا مورننیگ پست»، این کارشناس همچنین بر اهمیت چنین آموزشهایی در توسعه تدابیر مؤثر برای مقابله با فناوری پیشرفته آمریکا تأکید میکند.
این رویکرد با راهبرد کلانتر چین در جهت نوسازی تواناییهای نظامی و آمادگی برای مقابله با تهدیدات بالقوه مختلف همسو و همخوان است.
استفاده از تصاویر ماهوارهای برای تحلیل و شبیهسازی امکانات نظامی ایالات متحده، از تعهد چین برای حفظ برتری استراتژیک در منطقه آسیا-اقیانوسیه حکایت دارد.
تصاویر ماهوارهای یاد شده توجهها را به پیشرفتهای چین در زمینه فناوری نظامی و تأکید این کشور بر بالا بردن دقت در هدفگیریهای نظامی در صورت وقوع جنگ جلب کرده است.
از آنجایی که تنشها بین چین و ایالات متحده همچنان بالا است، این تحولات بر اهمیت ادامه هوشیاری و آمادگی نظامی هر دو طرف تأکید دارد.
تمرکز چین بر سناریوهای تمرینی واقع گرایانه، نشان دهنده تعهد و تاکید بر ارتقای اثربخشی عملیاتی نیروهای نظامی این کشور است.
چین با شبیه سازی کشتیهای جنگی و دیگر تجهیزات نظامی آمریکا، به دنبال اطمینان از آمادگی نیروهای خود برای مقابله هرگونه درگیری احتمالی در آینده است.
با توجه به تحولات موجود، نظارت بر این پیشرفتها و درک پیامدهای آن برای امنیت و ثبات جهانی همچنان ضروری و بسیار به نظر میرسد.
نظرات