فونیکس - هدر اخبار
کد مطلب: ۹۵۳۱۶۸

۱۵ درصد خودروهای کشور فاقد بیمه شخص ثالث هستند

۱۵ درصد خودروهای  کشور فاقد بیمه شخص ثالث هستند

قائم‌مقام بیمه مرکزی گفت: در حال حاضر 85 درصد خودروهای کشور بیمه شخص ثالث دارند و فقط 15 درصد فاقد بیمه هستند.

به گزارش تجارت نیوز،

مجید مشعلچی فیروزآبادی قائم مقام بیمه مرکزی در مورد وسایل نقلیه فاقد بیمه شخص ثالث،‌افزود: در حال حاضر 85 درصد خودروهای کشور بیمه شخص ثالث دارند و فقط 15 درصد فاقد بیمه هستند که با هماهنگی با ستاد مدیریت حمل و نقل و ستا بهینه سازی سوخت،‌قرار شد بر اساس قانون بیمه شخص ثالث ،‌ خودروهایی که بیمه نامه ندارند،‌ کارت سوخت آنها باطل شود.

وی با بیان این که سامانه بهینه سازی سوخت و سامانه بیمه به هم متصل شده است،‌گفت: در عین حال زیاد سخت نگرفتیم که مردم دچار مشکل نشوند،‌اما به هر حال اگر فرد دارای وسیله نقلیه فاقد بیمه تصادف کند،‌زیان جبران ناپذیری می‌بیند.

به گفته مشعلچی،‌ برای بیمه کردن ابتدا از خودروهای سنگین شروع کردیم،‌ خودروهای فاقد بیمه ثالث کارت سوخت شان باطل شد‌، سپس به خودروهای تاکسی و ون تاکسی رسیدیم، الان به خودروهای سواری فاقد بیمه رسیدیم که ابتدا پیامک برای صاحب خودرو ارسال می‌شود،‌ یک ماه فرصت داده می‌شود که بیمه نامه ثالث بخرد،‌روشهای قسطی و انواع تسهیلات برای خرید بیمه نامه هم از سوی شرکتها برقرار است،‌ اگر کسی بیمه نخرید،‌کارت سوختش باطل می‌شود.

قائم مقام بیمه مرکزی در مورد موتورسیکلتهای فاقد بیمه شخص ثالث نیز گفت: از حدود 12 تا 13 میلیون موتور سیکلت 1.7 میلیون بیمه نامه دارند و بقیه 90 درصد موتور سیکلتها بیمه ندارند.

مشعلچی در مورد الزام قانون به داشتن بیمه شخص ثالث برای صاحبان وسیله نقلیه،‌بیان داشت،‌ با انجمن سازندگان موتور سیکلت صحبت کردیم،‌همچنین برای بیمه نامه موتورهای نوشماره تخفیف دادیم تا نسبت به خرید بیمه تشویق شوند.

به گفته قائم مقام بیمه مرکزی،‌از 25 میلیون خودرو در جریان کشور، 23 میلیون خودرو بیمه نامه دارند ،‌ 2 میلیون خودرو بیمه ندارد. برای خودرو با یک به یک سازی کارت سوخت و بیمه،‌خودروهایی که بیمه الزامی شخص ثالث ندارند،‌کارت سوختشان باطل می‌شود.

مشعلچی بیان داشت،‌ در مورد موتور نیز با پلیس هماهنگ شده که قبل از شماره گذاری موتور مللزم به خرید بیمه نامه شخص ثالث شوند، اما مشکل این است که ممکن است موتور 6 ماه در نمایشگاه بماند و مشتری نداشته باشد، لذا قرار شد موقعی که خریدار می‌خواهد موتور را پلاک بزند،‌قبل از آن بیمه نامه ثالث بخرد.

وی گفت: در مورد خودروهای نو،‌ متاسفانه خودروسازان پول بیمه را نقدی از متقاضی خودرو پیش خرید، می‌گیرند، اما پول شرکت بیمه را با 6 تا 12 ماه تاخیر می‌دهند.

قائم مقام بیمه مرکزی،‌در مورد شورای ملی تامین مالی نیز گفت: بیمه مرکزی هم عضو شورای تامین مالی تولید و زیرساخت است،‌ وزیر اقتصاد رئیس شورای تامین مالی است،‌ سال 1402 شورای تامین مالی تولید و زیرساخت شکل گرفت و بیمه مرکزی هم عضو این شورای است،‌قرار شد دستورالعمل شیوه اجرایی شورای تامین مالی تولید تهیه شود که این کار انجام شد و قرار شد بیمه‌ها هم سهمی از تامین مالی تولید داشته باشند.

منبع : فارس

نظرات

مخاطب گرامی توجه فرمایید:
نظرات حاوی الفاظ نامناسب، تهمت و افترا منتشر نخواهد شد.

تیترِ یک

آخرین اخبار

پربازدیدترین اخبار