فونیکس - هدر اخبار
کد مطلب: ۹۴۰۰۹۲

طرد ۷۵۰ هزار تبعه غیرمجاز از مرزهای کشور

طرد ۷۵۰ هزار تبعه غیرمجاز از مرزهای کشور

فرمانده مرزبانی انتظامی با تأکید بر اینکه سالیانه ۲ میلیارد تن کالا در قالب کالای معافیت دار از طریق گمرک وارد کشور می‌شود، گفت: ۷۵۰ هزار نفر از اتباع غیرمجاز از طریق مرزهای کشور به کشور همسایه طرد شدند.

به گزارش تجارت نیوز،

سردار «احمدعلی گودرزی» فرمانده مرزبانی فراجا در برنامه صف اول که به مناسبت هفته فراجا به صورت زنده از شبکه خبر پخش شد، با تبریک هفته انتظامی، اظهار کرد: جمهور اسلامی ایران ۸ هزار و ۷۵۵ کیلومتر مرز دارد و بخش زیادی از این مرز خشکی است؛ ۲۷۰۰ کیلومتر هم مرز دریایی داریم و تا به امروز با اشکال مختلفی از مرزها حفاظت شده است.

وی با بیان اینکه در گذشته مرز توسط مرزنشینان و عشایر محافظت شده است، گفت: بعد از آن و با تشکیل دولت‌ها و ایجاد قوانین در نهایت مرز در اختیار مرزبانی فراجا قرار گرفت و مرزبانان مسئولیت حفاظت از مرزهای کشور را برعهده گرفتند.

سردار گودرزی با اشاره به موضوع انسداد مرزها، افزود: در مرزهای پرخطر مثل جنوب شرق و شمالغرب که گروهک‌های تروریستی و ضد انقلاب در آنجا حضور پیدا می‌کنند دهانه‌های خروجی مرزها را با حفر کانال، دیوارهای مرزی، سیم خاردار و… مسدود کردیم تا گروهک‌های تروریستی، باندهای قاچاق موادمخدر و… نتوانند از مرزها عبور کنند.

به گزارش پلیس، فرمانده مرزبانی انتظامی تصریح کرد: مرزبانی در شورای امنیت کشور طرحی برای انسداد مرزها ارائه داد که مبلغ قابل توجهی برای این طرح اختصاص داده شد و بنا شده تا دیوارهای مرزی، فیبر نوری و دیگر امکانات انسداد مرز به مرور انجام شود، این طرح ۵ساله بوده و امسال با جدیت این طرح آغاز شده است و اعتقاد داریم ظرف یک سال آینده اتفاقات خوبی در این زمینه رقم خواهد خورد.

سردار گودرزی با بیان اینکه ۹۵ درصد قاچاق از معابر رسمی کشور وارد می‌شوند، گفت: ستاد مبارزه با قاچاق کالا در سال چند نوبت اجازه وارد بار «ته لنجی» به ملوانان می‌دهد یعنی یک ملوان بین ۲۵۰ تا ۳۰۰ تن می‌تواند بار «ته لنجی» وارد کشور کند.

فرمانده مرزبانی انتظامی گفت: سالیانه بیش از ۲ میلیارد تن کالا در قالب کالای معافیت دار از طریق گمرک با درصد گمرکی پایینی وارد کشور می‌شود و مرزبانی اعتقاد دارد اینگونه ورود کالا باید ساماندهی شود.

وی ادامه داد: مرزبان این کالاها را صرفا از لحاظ امنیتی بررسی می‌کند یعنی ورود و خروج ملوانان و شناورها را ثبت می‌کنیم، پلیس گمرک و ستاد مبارزه با قاچاق کالا باید این کالاها را بررسی کنند.

سردار گودرزی گفت: مرزبانی در خط مقدم مبارزه با قاچاق مواد مخدر است و به هیچ عنوان اجازه نمی‌دهیم موادمخدر از مرزهای کشور عبور کند؛ همچنین در زمینه قاچاق مشروبات الکی از طریق دریا به شدت برخورد می‌کنیم و به این مسائل حساس هستیم.

فرمانده مرزبانی فراجا تصریح کرد: مردم باید بدانند که مرزبانان انتظامی خیلی از تروریست‌ها را در نقطه صفر مرزی زمین گیر می‌کنند و اجازه ورود آن‌ها به کشور را نمی‌دهند.

وی با بیان اینکه مرزنشینان در واقع مرزبان افتخاری فراجا هستند، ادامه داد: مسئولیت مرزنشینان از لحاظ قضایی با مرزبانان است و مرزبانان فراجا در کنار مرزنشینان زندگی می‌کنند و در صورت نیاز به مردم مرزنشین یاری می‌رسانند.

سردار گودرزی با بیان اینکه متاسفانه دیده شده در پوشش کولبری ۳۰۰ قبضه سلاح کلت جاساز شده است، تصریح کرد: درشان مرزنشینان، کولبری نیست چراکه کولبری قاچاق است و اغلب قاچاقچیان عمده از این کار سو استفاده می‌کنند و در واقع مرزنشینان نیستند که کولبری می‌کنند.

فرمانده مرزبانی انتظامی گفت: باید گذرهای مرزی تقویت شوند و برای برخی از ترددها در گذرگاه‌ها نظارت باید انجام شود و مرزبانان امنیت تردد از این گذرگاه‌ها را تامین کنند.

وی گفت: امروز اساسا واژه «افغانی ستیزی» اصلا در دستور کار جمهوری اسلامی نیست و ایران فقط خواستار ورود قانونی اتباع و ساماندهی این افراد است و البته تا به امروز ۷۵۰ هزار نفر از اتباع غیرمجاز از ایران طرد شدند.

سردار گودرزی در پایان با بیان اینکه بیش از ۳ هزار و ۵۰۰ میلیارد کالای قاچاق کشف شده است که این تعداد نسبت به سال گذشته ۱۴ درصد افزایش داشته است، گفت: هزار و ۴۳۷ سلاح جنگی و ۳۰ تن مواد مخدر در مرزها کشف و ضبط شده است و همچنین ۸۷ نفر از اشراری که قصد داشتند با سلاح وارد کشور شوند به هلاکت رسیده اند.

منبع : ایلنا

نظرات

مخاطب گرامی توجه فرمایید:
نظرات حاوی الفاظ نامناسب، تهمت و افترا منتشر نخواهد شد.