کارت سوختی که ۲ روزه تولید و ۲ ماهه دست مردم می رسد!
در حالی مدیرعامل شرکت ملی پخش فرآوردههای نفتی از تولید کارت سوخت المثنی در 2 روز میگوید که زمان ثبتنام تا دریافت این کارت در سازمانهای غیرمرتبط با نفت بیش از 2 ماه زمان میبرد و مردم از این موضوع گلایهمندند.
به گزارش تجارتنیوز، «سوختگیری از 10 روز دیگر فقط با کارت شخصی ممکن است»، این خبری بود که در 15 فروردین امسال به نقل از وزیر نفت جواد اوجی منتشر شد و صفهای طولانی را برای دریافت کارت سوخت المثنی در مراکز پلیس 10+ ایجاد کرد.
یکی از مراجعان به این مراکز، با ابراز نگرانی از این خبر میگوید: این چه طرز اطلاعرسانی است؟ آیا نباید چند ماه قبلتر مردم را از حذف کارت سوخت جایگاهها مطلع کرد؟ حالا بعد از گذشت 10 روز امثال ما که کارت سوخت نداریم چگونه بنزین بزنیم؟
هر چند منظور وزیر نفت از بازگشت (کاهش) تعداد کارت سوخت جایگاهها به ایام قبل از تعطیلات نوروزی به اشتباه در فضای رسانهای منعکس شد اما این موضوع از گلایه مردم بابت مدت زمان طولانی دریافت کارت سوخت المثنی کم نمیکند.
بررسی های میدانی نشان میدهد که فرآیند ثبتنام برای کارت المثنی در مراکز پلیس + 10 به کندی پیش میرود و کارمندان این مراکز از صدور این کارت سوختها تا بیش از 2 ماه آینده خبر میدهند.
این اتفاق درحالیست که مدیرعامل شرکت ملی پخش جعفر سالارینسب امروز اعلام کرد که در صورت پیادهسازی و حذف فرآیندهای سنتی و یکپارچه کردن فرآیندها، کارت سوخت قطعا کمتر از 10 روز به دست متقاضیان خواهد رسید. به گفته وی «زمان تولید کارت سوخت توسط شرکت ملی پخش بیشتر از 48 ساعت زمان نمیبرد».
طبق آمار وزارت نفت سال گذشته بیش از 3 میلیون و 600 هزار درخواست برای دریافت کارت سوخت در سامانه هوشمند سوخت به ثبت رسید که تعداد کارتهای تولید شده بیش از ثبت نام بود و حدود 4 میلیون کارت سوخت در سال گذشته تولید شد.
براساس بند ح تبصره 14 قانون بودجه 1402، به منظور بهبود نظام توزیع بنزین در کشور و کاهش قاچاق سوخت، وزارت نفت مکلف بود تدبیری اتخاذ کند که تا پایان 6 ماه ابتدایی سال حداقل 90 درصد خودروهای بنزینسوز صرفاً از کارتهای سوخت مختص خودرو استفاده کنند.
اما حال به نظر میرسد بزرگترین مانع در مسیر اجرای این طرح قانونی، نه مدت زمان تولید کارت سوخت توسط وزارت نفت بلکه مدت زمان فرآیند ثبتنام در مراکز پلیس + 10 و تحویل کارت سوخت المثنی توسط پست است که موجب شده است زمان تولید آن فقط 2 روز طول بکشد ولی بعد از 2 ماه نیز به دست مردم نمیرسد.
نظرات