فونیکس - هدر اخبار
کد مطلب: ۹۰۴۱۳۰

«تجارت‌نیوز» گزارش می‌دهد:

ارزش صادرات اتاق بازرگانی دبی به ۲۸۴ میلیارد درهم رسید

بیش از ۶۷ هزار شرکت جدید به اتاق بازرگانی دبی پیوستند

ارزش صادرات اتاق بازرگانی دبی به 284 میلیارد درهم رسید

در سال 2023، 67 هزار و 222 شرکت جدید به اتاق بازرگانی دبی پیوستند. ارزش صادرات و صادراتِ مجدد اعضای اتاق بازرگانی دبی به بیش از 284 میلیارد درهم افزایش یافت.

به گزارش تجارت‌نیوز، در سال 2023 تعداد 67 هزار و 222 شرکت جدید به عنوان عضو به اتاق بازرگانی دبی پیوستند. این بالاترین تعداد اعضای جدید در طول سال در تاریخ اتاق بازرگانی دبی و نشان‌دهنده رشد 20 درصدی نسبت به سال گذشته است که در جریان کنفرانس رسانه‌ای سالانه اتاق‌های دبی اعلام شد.

تعداد اعضای فعال اتاق بازرگانی دبی در مقایسه با سال 2022، با 26.8 درصد رشد، به 217 هزار و 788 نفر رسید؛ در حالی که ارزش صادرات و صادرات مجدد اعضا به بیش از 284 میلیارد درهم افزایش یافت که رشد سالانه 4.3 درصدی را نشان می‌دهد.

شکوفایی اتاق بین‌المللی

در سال 2023، اتاق بین‌المللی دبی با موفقیت 138 تجارت خارجی را به امارت جذب کرد که شامل 34 شرکت چندملیتی (MNC) است و نسبت به سال 2022 افزایش 580 درصدی داشتند و همچنین 104 شرکت کوچک و متوسط (SMEs) که رشد سالانه 550 درصدی را نشان دادند. این اتاق همچنین از گسترش بین‌المللی 77 شرکت داخلی با دستیابی به نرخ رشد سالانه 756 درصدی حمایت کرد و با راه‌اندازی 16 دفتر جدید در سراسر جهان در سال 2023، شبکه دفاتر نمایندگی بین‌المللی خود را به 31 افزایش داد.

تقویت رهبری توسط اقتصاد دیجیتال

در همین حال، اتاق اقتصاد دیجیتال دبی با جذب 9 شرکت MNC فعال در صنایع دیجیتال به دبی، همراه با 549 استارتاپ با فناوری پیشرفته، به تقویت رهبری دیجیتال امارت ادامه داد تا به نرخ رشد سالانه 916 درصد دست یابد.

این اتاق همچنین با موفقیت میزبان Expand North Star بود، یک پلتفرم جدید برای حمایت و جذب کسب‌وکارها به دبی ایجاد کرد، بر راه‌اندازی طرح «ایجاد برنامه‌ها در دبی» نظارت داشت و شش گزارش روشنگر در مورد اقتصاد دیجیتال امارت منتشر کرد.

رویداد توجیهی رسانه‌ای سالانه یک جلسه پرسش و پاسخ رسانه‌ای تعاملی با حضور عبدالعزیز عبدالله الغریر، رئیس اتاق‌های دبی برگزار کرد. عمر سلطان العلما، وزیر دولت در امور هوش مصنوعی، اقتصاد دیجیتال و برنامه‌های کاربردی کار از راه دور و رئیس اتاق اقتصاد دیجیتال دبی؛ سلطان احمد بن سلیم، رئیس اتاق بین‌المللی دبی؛ و محمدعلی راشد لوثه، رئیس و مدیرعامل اتاق‌های دبی.

سال 2023 سال دیگری از دستاوردهای برجسته برای اتاق‌های دبی بود. رشد بی‌سابقه در تعداد شرکت‌های عضو جدید گواهی بر موفقیت ما در افزایش رقابت‌پذیری جامعه تجاری است. الغریر گفت که حمایت از بخش خصوصی به عنوان بخشی از تلاش ما برای دستیابی به چشم‌انداز رهبری خردمند برای پیشبرد توسعه پایدار و دستیابی به اهداف دستور کار اقتصادی دبی (D33) یک اولویت کلیدی برای اتاق‌های دبی است.

در همین حال، العلما بر نقش مهم فناوری دیجیتال در ارائه فرصت‌ها و ایجاد چشم‌اندازهایی برای پیشبرد رشد تأکید کرد. وی گفت: «اتاق برای دستیابی به اهداف استراتژیک خود با طراحی برنامه‌ها و ابتکاراتی که زیرساخت‌های دیجیتال امارات را توسعه می‌دهد و ساختن آینده دیجیتال دبی با تقویت کارآفرینی و نوآوری تلاش می‌کند تا دبی را قادر سازد تا به رتبه‌های مدل‌های اقتصادی پیشرو در آینده دست یابد.»

تضمین پایداری مشاغل خانوادگی

مرکز دبی برای مشاغل خانوادگی که در ماه می سال گذشته زیر چتر اتاق‌های دبی راه‌اندازی شد، 40 بازدید خانوادگی ترتیب داد و سه برنامه گواهینامه آموزشی را برای اعضای خانواده و مشاوران ایجاد کرد که شامل برنامه مدیریت کسب‌وکار خانوادگی دبی و برنامه صدور گواهینامه مشاوره کسب‌وکار خانواده بود و در نهایت 22 مشاور را به خود جلب کرد.

این مرکز همچنین با موفقیت شش جلسه را در برنامه «سریال حکومت» با مشارکت 234 نماینده کسب‌وکار خانوادگی به پایان رساند و برنامه‌های آموزشی و آموزشی را برای 86 رهبر مشاغل خانوادگی به عنوان بخشی از برنامه مدیریت کسب‌وکار خانوادگی دبی تسهیل کرد.

علاوه بر این، مرکز دبی برای کسب‌وکارهای خانوادگی شش ابزار راهنمایی برای شرکت‌های خانوادگی ایجاد کرد و میزبان نسخه افتتاحیه کنگره جهانی مالکان و دفتر خانواده کمپدن، بزرگ‌ترین گردهمایی در جهان برای مشاغل خانوادگی، با مشارکت بیش از 300 شرکت و دفتر خانواده بود. این مرکز همچنین قراردادی را با موسسه Family Firm امضا کرد تا دسترسی به مطالب آموزشی برای مشاغل خانوادگی در دبی را تسهیل کند.

نظرات

مخاطب گرامی توجه فرمایید:
نظرات حاوی الفاظ نامناسب، تهمت و افترا منتشر نخواهد شد.