به گزارش تجارتنیوز، با افزایش خودروهای مورد استفاده مردم و متعاقب آن رشد مصرف بنزین، دولت به عنوان تنها تولیدکننده، نتوانسته پاسخگوی این نیاز باشد. از این رو بار دیگر ناچار از واردات و همچنین تولید بنزین پتروشیمی شده است.
تولید بنزین پتروشیمی سیاستی بود که دولتهای نهم و دهم پایهگذاری کردند. پس از تجربه آن سالها، مسئولان هر گاه با کمبود بنزین مواجه میشوند به فکر تولید بنزین پتروشیمی میافتند.
با افزایش مصرف بنزین طی سالهای اخیر و عقبماندگی تولید، بار دیگر دولت به اولین و دمدستترین راهکار، یعنی عرضه بنزین پتروشیمی و واردات سوخت، روی آورده است. بهطوریکه قرارداد دو میلیارد و 700 میلیون دلاری با پتروشیمیها به منظور تولید بنزین بسته شده است.
بنزین پتروشیمی که تولیدش از دولتهای نهم و دهم شروع شد، از آلایندهترین انواع بنزین به حساب میآید و استفاده از این سوخت نهتنها مشکلات جدی برای شهروندان ایجاد میکند بلکه توجیه اقتصادی هم ندارد.
از این رو تولید بنزین پتروشیمی را باید بازگشت به عقب دیگری در دولت سیزدهم دانست که نهتنها منجر به حیف و میل منابع کشور میشود، بلکه ممکن است در کنار تشدید آلودگی هوا، به تعداد بیماران سرطانی هم بیفزاید.
برای مطالعه بیشتر گزارش «بازگشت بنزین پتروشیمی به چرخه سوخت/ آلایندگی ۲.۷ میلیارد دلاری!» را بخوانید.
ترک اعتیاد به مصرف بنزین رانندگان ایرانی با رانندگی بدون هدف باعث ترافیک کاذب ناشی از سوخت ارزان و عدم دریافت مالیات بر استفاده بیهوده و اسراف مصرف بنزین و خودنمایی در خیابانها با خودروها ، تخلف رانندگی در هر زمان از شبانه روز بدون جریمه و ….
بهترین راه این هست که بنزین با کیفیت و با قیمت جهانی وارد ایران بشه. این همه سوبسیت بنزین توی کدام کشور داده میشه. سوبسیت برای مصارف داخلی هم منطقی نیست چه برسد به مصرف بنزین. با این کار حداقل کشور یک متغیر خواهد کشید. هم از لحاظ یارانه تعلق گرفته به بنزین هم از لحاظ آلایندگی خود بنزین.
اختصاص بنزین بر اساس کارت ملی کاملا اشتباه و ظلم مضاعف به خودرو سوار است …ایا کسی که خودرو ندارد و مبلغی به دولت پرداخت نمیکند …با منی که خودرو دارم و سالانه بابت همین خودرو ده ها میلیون تومان بابت عوارض و مالیات و….به دولت پرداخت میکنم ؛ در شرایط یکسانی هستیم ؟؟؟
فقط من اینو میدونم
رفتنی ها میروند
وبار دیگر هخامنش از قوم لر طلوع میکند
صاحبان اصلی این خاک با 25کشور اطراف ایران
این انکار کردنی نیست
جاوید پادشاهی هخامنش
هر دم از این باغ بری میرسد….
لطفا برای ایجاد عدالت بنزین ماشینهای خدماتی اسنپ را بدهید
دولت و دولتمردان این کشوریاخواب هستند یانمی فهمندویانمیخواهندبفهمندویاایرانی نیستند و آینده کشوربرایاشن اهمیتی ندارد مثله فقط بنزین نیست کشوردردولت های قبل واردرکو اقتصادی شده بود الان هم متاسفانه کاملاً اقتصاد کشور فروپاشی شده تمام
بهتر نیست به ریشه اصلی نگاه کنید خودرو های داخلی مصرفش ۱۰ برابر خودروهای خارجی هست هیچکس نمی خواهد پول زیاد برای بنزین بده پس عامل تمامی این بدبختیها خودروهای اشغال داخلی هست در ایران خودرو و سایپا را تخته کنید از مابین تفاوت مصرف پول کارگرهای دو لگن ساز را بدید
6
حالا نوبت رایفی پور است تا بگوید در زمان ناصرالدین شاه بنزین ایران قاچاق میشد
کسی هم به ریش اش نمی خندد چون یک عده عوام به حرف این مصاف اعتقاد دارند