به گزارش تجارتنیوز، دولت در دوران کنونی دیگر نقش مالک را ایفا نمیکند. با قوت گرفتن بنگاههای اقتصادی عملکرد دولت نیازمند تغییر است. دولت باید نقش تسهیلگری داشته باشد. امروزه شرکتهای دانشبنیان میتوانند نقش قهرمانان اقتصادی را ایفا کنند.
شرکتهای دانش بنیان قادر به ایجاد تحول در ابعاد کلان اقتصادی هستند. آنها امکان دستیابی به بازارهای جهانی را دارند؛ از همین رو دولتها با حمایت خود موظفاند بستر رشد و توسعهشان را فراهم کنند.
حضور ۳۰۰ هیات علمی، تجاری و سیاسی در ایران
یکی از مهمترین عوامل رشد و توسعه جذب سرمایهگذاران خارجی است. تزریق سرمایه از خارج اکوسیستم به شرکتهای دانش بنیان میتواند نقش بسزایی در رشد آنها داشته باشد. دولت بدین منظور میتواند با استفاده از ابزار دیپلماتیک خود، تعاملات اقتصادی و تجاری کشور را به سطحی دیگر ببرد.
دولتها میتوانند با ارائه بستههای حمایتی، تشخیص و شناسایی شرکتهای دارای ظرفیت تبدیل شدن به غرال، نقش مهمی در چرخههای اقتصادی کشور ایفا کنند. در حال حاضر از بین 10 هزار شرکت دانش بنیان ثبتشده در داخل کشور، حدود 120 عدد از آنها قابلیت تبدیل شدن به غزالهای دانیش بنیان را دارند. امید است با کار مداوم این گشایش در چرخههای اقتصادی رخ دهد.
اخبار حوزه استارتاپ و فناوری اطلاعات را در صفحه استارتاپ تجارتنیوز بخوانید