موضوعات داغ: # رئیس کل بانک مرکزی # بازار زعفران # عرضه کالا در بورس کالا # بیمارستان # درمان
اشکال در دریافت پادکست
cover-sait-sedaye-bazar-18aban-1403

تحلیل و پیش بینی بازارها؛ هفته سوم آبان 1403/ هیاهو برای هیچ!

18 آبان 1403
زینب مختاری

به گزارش تجارت نیوز، پیروزی دوباره دونالد ترامپ در انتخابات ریاست جمهوری آمریکا در پایان هفته دوم آبان، مهمترین خبر موثر بر بازارهای مالی و سرمایه‌ای بوده است.

آیا دولت ترامپ سیاست‌های سختگیرانه‌‌ای را در قبال ایران در پیش خواهد گرفت؟ آیا فروش نفت ایران کاهش می‌یابد؟ در این صورت سرنوشت بازارها چه خواهد بود؟

پیش بینی بازار خودرو

عمادالدین جعفری کارشناس بازار خودرو وضعیت این بازار را بررسی و سرنوشت آن در سایه متغیرهای سیاسی و اقتصادی را پیش‌بینی کرده است.

پیش‌بینی بازار سکه و طلا

مجتبی دیبا، کارشناس بازارهای مالی در گفت‌وگو با سارا صفاری خبرنگار تجارت نیوز به بررسی تغییرات قیمت طلا و سکه در بازارهای داخلی پرداخته است.

پیش بینی بورس

پیام الیاس کردی  کارشناس بازار سرمایه در گفت‌وگو با مصطفی نیکخواه خبرنگار تجارت نیوز چشم انداز بورس را ترسیم کرده است.

پیش بینی بازار مسکن

منصور غیبی، کارشناس بازار مسکن در گفت‌وگو با سجاد کرابی، خبرنگار تجارت‌نیوز نگاهی دارد به بازار املاک و تحلیل رخدادهای بازار مسکن.

این قسمت شصت و هفتم  از پادکست صدای بازار و سی‌امین شماره آن در سال 1403 بود که شنیدید؛ برنامه‌ای صوتی از سری پادکست‌های رادیو تجارت‌نیوز که هر هفته به شما خواهد گفت کدام بازارها قابلیت بیشتری برای سرمایه‌گذاری دارند و سرمایه‌های خرد خود را به کدام بازارها هدایت کنیم. اگر مایل به همکاری با رادیو تجارت‌نیوز هستید می‌توانید به شبکه‌های اجتماعی ما مراجعه کرده و پیام بگذارید.

نظرات
فراتر از خبر