موضوعات داغ: # چین # خودروهای وارداتی # ارزش سهام # سهامداران بورس # برنج
اشکال در دریافت پادکست
IMG_20250129_231137_020

تحلیل و پیش بینی بازارها؛ هفته سوم بهمن 1403 / سرگشتگی بازارها با سیگنال مذاکرات

12 بهمن 1403
زینب مختاری

به گزارش تجارت نیوز، بازارهای مالی و سرمایه‌ای دومین هفته بهمن ماه را در سایه خبرهای مذاکراتی و ارسال سیگنال‌های مثبت دوجانبه میان ایران و آمریکا آغاز کردند. در این میان اما برخی فشارهای داخلی و بیرونی برای سنگ‌اندازی در مسیر مذاکرات سیاسی و اقتصادی میان ایران و آمریکا، این فضای امیدوارانه را در طول هفته تهدید کرد.

قیمت دلار، طلا و سکه رفت و برگشت‌های قیمتی زیادی را تجربه کردند و بازار سهام نیز ناامیدانه، نزولی بود. به این ترتیب بازارهای مالی، دومین هفته بهمن را در سرگشتگی قیمتی به پایان بردند.

اما آیا این روند در سومین هفته بهمن‌ماه نیز ادامه خواهد داشت؟ برای رسیدن به پاسخ این سوال، با پادکست تجارت‌نیوز همراه شوید.

پیش‌بینی قیمت دلار

برزو حق‌شناس، کارشناس بازارهای مالی در این بخش به سوالات شما درباره آینده قیمت دلار پاسخ می‌دهد.

پیش بینی بازار خودرو

مسیح فرزانه کارشناس بازار خودرو در گفت‌وگو با امیرحسین سعیدی خبرنگار تجارت‌نیوز، وضعیت این بازار را بررسی و سرنوشت آن را در سایه متغیرهای سیاسی و اقتصادی پیش‌بینی کرده است.

پیش‌بینی بازار سکه و طلا

مجتبی دیبا، کارشناس بازارهای مالی در گفت‌وگو با سارا صفاری خبرنگار تجارت نیوز به بررسی تغییرات قیمت طلا و سکه در بازارهای داخلی پرداخته است.

پیش بینی بازار مسکن

منصور غیبی، کارشناس بازار مسکن در گفت‌وگو با سجاد کرابی، خبرنگار تجارت‌نیوز نگاهی دارد به بازار املاک و تحلیل رخدادهای بازار مسکن.

این قسمت هفتاد و هشتم از پادکست صدای بازار و چهل و یکمین شماره آن در سال 1403 بود که شنیدید؛ برنامه‌ای صوتی از سری پادکست‌های رادیو تجارت‌نیوز که هر هفته به شما خواهد گفت کدام بازارها قابلیت بیشتری برای سرمایه‌گذاری دارند و سرمایه‌های خرد خود را به کدام بازارها هدایت کنیم. اگر مایل به همکاری با رادیو تجارت‌نیوز هستید می‌توانید به شبکه‌های اجتماعی ما مراجعه کرده و پیام بگذارید.

نظرات
فراتر از خبر