به گزارش تجارتنیوز، با وجود کاهش تعداد تراکنشهای انجام شده تحت شبکه شاپرک، افزایش مبلغ کل تراکنشها سبب رکوردشکنی میانگین مبلغ هر تراکنش شد.
مجموع تعداد تراکنشها در دی ماه 1402 با کاهشی سه درصدی در مقایسه با آذر ماه مواجه شده و رقم سه میلیارد و 986 میلیون تراکنش را رقم زده است.
سهم تهرانیها نیز از مبلغ تراکنشها در شهریور ماه، 412 هزار و 367 میلیارد تومان، معادل 39 درصد از کل تراکنشها بوده است.
در دی ماه امسال، رشد مبلغ تراکنشها و کاهش تعداد آنها باعث شده که میانگین مبلغ هر تراکنش صعودی شود. طوری که میانگین مبلغ هر تراکنش از 254 هزار تومان در آذر ماه به 265 هزار تومان در دی ماه افزایش یافته و رکورد خود در سال جاری را شکسته است.
این در حالیست که میانگین مبلغ هر تراکنش در دی ماه سال گذشته معادل 231 هزار تومان ثبت شده است.
نمی دونم چه داستانیه که پولت رو در جساب بانکی میگذاری بدون سود!؟ باز برای هر تراکنش کارت به کارت باید کارمزد بدی واسه پیامک کارمزد بدی، آخه چقدر این بانک ها ملت رو به انحای مختلف سرکیسه می کنن