نگاهی به عملکرد ۳ ماهه داروییها
سال مالی شرکتهای دارویی ذکرشده مربوط به پایان آذرماه ۱۴۰۳ است و سومین ماه خود را سپری میکنند. این شرکتها تا پایان اسفندماه از فروش محصولات خود به ترتیب به درآمد تجمیعی ۲ هزار میلیارد تومان، ۱۹۹ میلیارد تومان، ۱۶۰ میلیارد تومان و ۱۱۵ میلیارد تومان دست یافتهاند.
به گزارش تجارتنیوز، با توجه به مبالغی که در جدول فوق ملاحظه کردید، بیشترین میزان درآمد تا پایان دوره ۳ ماهه منتهی به اسفندماه ۱۴۰۲ را شرکت داروسازی دکتر عبیدی با مبلغ ۲ هزار و ۳ میلیارد تومان به خود اختصاص داد. مجموع درآمد "دعبید" در ۳ ماه گذشته ۳۲ درصد افزایش را تجربه کرد بهگونهای که از مبلغ یک هزار و ۵۲۲ میلیارد تومان در دوره مشابه سال گذشته به مبلغ کنونی دست یافت.
"دعبید" در پایان اسفندماه ۱۴۰۲ میزان درآمد ماهانه خود را ۸۳۲ میلیارد تومان در سامانه کدال به ثبت رساند که این مبلغ از فروش محصولات در بازار داخل کشور به دست آمد و در مقایسه با ماه گذشته نیز این مبلغ ۱۴ درصد رشد را به دنبال داشته است. پرفروشترین محصول این شرکت دارویی مربوط به قرصها با مبلغ ۶۸۶ میلیارد تومان بود که ۸۲ درصد از درآمد ماهانه را به خود اختصاص داد.
در بین شرکتهایی که نام برده شد، کمترین میزان درآمدزایی از فروش محصولات را ریشمک با ۸۱ میلیارد تومان در اختیار داشت و همچنین در مدت زمان ۳ ماهه نیز به درآمد تجمیعی ۱۱۵ میلیارد تومانی دست پیدا کرد. با توجه به این موضوع که ریشمک در بین شرکتهای ذکرشده کمترین میزان درآمد را به خود اختصاص داد اما؛ بالاترین رشد درآمد تجمیعی را در بین شرکتها با افزایش ۳۶۲ درصدی به نام خود زد.
محصولات این شرکت تماماً در بازار صادراتی به فروش میرسد و محصولاتی که به فروش میرساند عبارت است از پودر شیرین بیان با نرخ فروش ۲۰۶ میلیون تومان در ازای هر تن و عصاره شیرین بیان با ۱۷۷ میلیون تومان در ازای هر تن.
نظرات