موضوعات داغ: # آمریکا # قطعی برق # ترامپ # ایلان ماسک # قتل # مذاکرات ایران و آمریکا # عبدالناصر همتی # پیش بینی بازارها

هندی‌های دزدیده شده آزاد شدند

هندی‌های دزدیده شده آزاد شدند
سفارت هند در تهران اعلام کرد که سه شهروند ربوده شده این کشور نجات یافته و تسهیل بازگشت آن‌ها در دست انجام است.

به گزارش تجارت نیوز، سفارت هند در تهران روز چهارشنبه و در پیامی در شبکه اجتماعی ایکس اعلام کرد: سه شهروند هندی که ربوده شده بودند با موفقیت نجات یافته‌اند و هم‌اکنون تحت مراقبت سفارت هند قرار دارند که در حال تسهیل بازگشت زودهنگام آن‌ها به کشور هستیم.

همچنین در این پیام، سفارت هند تاکید کرد: ما صمیمانه از دولت ایران برای تلاش‌های سریع و مؤثرشان در آزادسازی این افراد تشکر می‌کنیم.

پیش از این، سفارت جمهوری اسلامی ایران در دهلی‌نو نیز به گزارش‌ها درباره مفقود شدن سه تبعه هندی در ایران واکنش نشان داده بود.

در پیام سفارت ایران در شبکه اجتماعی ایکس آمده است: «موضوع مفقود شدن سه تبعه هندی، توسط بخش کنسولی وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران و از طریق مقامات قضایی ذیربط تحت پیگیری است».

طبق این پیام، سفارت جمهوری هند در تهران نیز در هماهنگی با بخش کنسولی در جریان پیگیری‌های سیستم قضایی جمهوری اسلامی ایران قرار می‌گیرد.

سفارت ایران در پایان هشدار داده است که «با توجه به ماهیت این اتفاق، به شهروندان هندی توصیه می‌شود فریب وعده‌های افراد و آژان‌سهای غیرقانونی هندی برای سفر به کشورهای دیگر را نخورند».

منبع: فارس

نظرات
آخرین اخبار
پربازدیدترین اخبار

وب‌گردی